דילוג לתוכן הראשי

קליניק בתרנגול הכחול. כשאיפור מעולה ואוכל משובח נפגשים, זה הכי יופי (-:

אין ספק. הערב הזה היה יופי. כולו יופי.
הוזמנתי לערב השקה של מייק אפ החדש של "קליניק", אחת מהחברות שאני נאמנה להן כבר שנים רבות.
"קליניק" ערכה הפקה מדהימה במיוחד, במסעדה שאני מאד אוהבת.
 נו, אתם יודעים, "התרנגול הכחול".
איך אפשר לסרב לערב של "קליניק" בתרנגול הכחול?
אני? לא מפספסת אירוע שכזה (-:
בכלל, כש"קליניק" מוציאים מוצר חדש, תמיד שווה לשמוע.
חוצמזה, בביקור האחרון בדיוטי פרי, בדרך לפריז, קניתי רק בשמים (-:
הפעם, על האוכל אני לא אפרט. אני רק אראה כמה היה טעים, בלי מילים. התחלנו עם מנות ראשונות מעולות:














הגיע הזמן לקצת יופי ((-:


ולהסברים על המייק אפ החדש של "קליניק":



 

"קליניק", כידוע, עורכת מבחני אלרגיה מקיפים, לפני כל הוצאת מוצר לשוק. מבחני האלרגיה של "קליניק" נחשבים מחמירים,
ויעברו מספר רב של "טסטים" לפני שיגיעו לגעת בעור הפנים המדהים שאנחנו שואפות שיהיה לנו (-:  


יצאתי למרפסת, לנשום קצת אוויר, שאוכל להתרכז בהסברים מלומדים. שאיפה אחת מהמרפסת של התרנגול, ואני חוזרת לריכוז מלא (-:



בנוסף, שתיתי קצת יין. נו, אתם יודעים, ADHD שכמוני צריכה משהו שיאפס אותה, יין נראה לי פתרון מצויין בערב שכזה:


טל פרופסור סקי, מנהלת תחום אונליין, פתחה את הערב בדברי תודה והערכה לאנשי המדיה הדיגיטלית והבלוגוספירה שהגיעו לערב הזה, תוך ציון חשיבותן של עיתונאיות הרשת והבלוגריות במהלכי שיווק:

 

אורן רווח, מנכ"ל אלקליל, החברה שמיבאת את המותגים המצויינים "קליניק", "אסתי לאודר", וחברת האיפור הפייבוריטית שלי, "מאק", הוסיף עוד כמה מילים משלו לפתיחת הערב המקסים הזה : 
 

 
סיסי נמיר, מנהלת ההדרכה של "קליניק", שהיתה מאופרת במייק אפ הזה באותו ערב, ונראתה נפלא, נתנה לנו הסברים על מייק אפ באופן כללי, ועל המייק אפ הספציפי, שאין לי ספק שיהיה באופן קבוע גם בין מוצרי האיפור שבארון שלי:


כמה פרטים טכניים על מייק אפ:


ועל המייק אפ החדש של "קליניק",
 repairwear laser focus all smooth:


למייק אפ החדש יש מקדם הגנה SPF15, והוא מושתת על הטכנולוגיה המתקדמת הרשומה כפטנט של "קליניק". את הטכנולוגיה הזו אני מכירה מהסרום הנפלא repairwear laser focus, שהנסיון שלי איתו נפלא, ולמרות שפעם המילה "סרום" מאד שעשעה אותי, ולא ראיתי את עצמי משתמשת באחד כזה, היום אני לא מתחילה את הבוקר בלעדיו.
הסרום ממש מוצר נהדר, ממליצה עליו בחום! (-:

ההרצאה של ד"ר יוסף שירי, מומחה ברפואת עור, היתה מרתקת:  



ככה נראה העור שלנו, שכבות על גבי שכבות:


מאבי חן, מנכ"ל מותג "קליניק", קיבלנו הרצאה על חדשנות בתחום השירות של "קליניק":

 

המוטו של "קליניק" הוא:
services as you like it
המיקוד הוא בחווית קניה ידידותית לצרכנים, כשהמעמדים בשפה מקומית, עם מגוון שמחולק לפי "דאגות עור", תצוגת "חדשים" ו"הכי נמכרים", ואפשרות להתנסות במוצרים:

אין ספק שהשילוב של קליניק עם התרנגול הכחול, של שאול בן אדרת, היה ארוע השקה אחד מהטובים שהייתי בהם. שנעבור לעיקריות?


יאללה, בשר! (כי מייק אפ לא ממש משביע אותי) (-:

 






צוות "קליניק" עם צוות "התרנגול הכחול":
שאול בן אדרת(שף "התרנגול הכחול"), סיסי נמיר(מנהלת הדרכה "קליניק"), טל פרופסור סקי(מנהלת תחום אונליין), חני דניאל(מנהלת אירועים ומכירות ארצית), מייקל(מנהל אירועים "התרנגול הכחול")


ועוד "שילוב מנצח" של "קליניק" ו"התרנגול הכחול":


שאול ואורית בן אדרת, בעלי "התרנגול הכחול".
 לא יכולתי לבקש השקה טעימה ונעימה יותר (-: 


שאול בן אדרת וסיסי נמיר:

קליניק בתרנגול הכחול, איזה ערב שמח (-:
 

 


 
אז מה היה לנו? מנות ראשונות. מייק אפ. הרצאות. מנות עיקריות. מינגלינג. אוויר נפלא, ואווירה מצויינת. נוף. שמחה.
ומה עם הקינוחים? אי אפשר בלעדיהם (-:
 לא, זה לא מייק אפ דחוס, זו גם לא קופסת פודרה.
זה קרם ברולה, על מצע קליניק (-:
 
 
 

 
חזרתי לעוד מבט אחד על הנוף, רגע לפני שהלכתי הביתה, מלאת עונג.
ככה, עמדתי, ובהיתי. חשבתי על הערב הזה, ועל מה אני לוקחת ממנו.
מייק אפ חדש של "קליניק", ברור (-:
 


והפרחים? לכל מי שהיה שותף לארגון של הערב הזה. אנשי "קליניק", וצוות "התרנגול הכחול". היה לי לעונג (-:

 

תגובות

  1. איזה כייף של פוסט!
    תרנגול ואוכל ומייק אפ
    למה אני לא היתי שם???

    השבמחק
  2. מיה, שאלה מצויינת (-: במייק אפ הבא תהיי (-:
    תודה!!

    השבמחק

פרסום תגובה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח.
בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה.
אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית.
כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים.
אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית.
ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים.
כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע.
מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח. 
מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד. 
המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים. 
את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים.
הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים. 

עוגת שוקולד קוקוס משגעת, באונטי סטייל. כשרה לפסח, וטעימה כל השנה!

אני מודה, החטיף שאני הכי אוהבת הוא באונטי.
פסח הוא חג לחובבי הקוקוס, ואני ביניהם :)
הפעם החלטתי להכין עוגה שתתאים לי ולעצמי בשולחן הסדר, כי חשוב לי לקנח עם משהו קצת יותר טעים מעוגיות יין או עוגת מצות :)
ההכנה שלה נראית מורכבת, אבל היא פשוטה ממש.