דלג לתוכן הראשי

קליניק בתרנגול הכחול. כשאיפור מעולה ואוכל משובח נפגשים, זה הכי יופי (-:

אין ספק. הערב הזה היה יופי. כולו יופי.
הוזמנתי לערב השקה של מייק אפ החדש של "קליניק", אחת מהחברות שאני נאמנה להן כבר שנים רבות.
"קליניק" ערכה הפקה מדהימה במיוחד, במסעדה שאני מאד אוהבת.
 נו, אתם יודעים, "התרנגול הכחול".
איך אפשר לסרב לערב של "קליניק" בתרנגול הכחול?
אני? לא מפספסת אירוע שכזה (-:
בכלל, כש"קליניק" מוציאים מוצר חדש, תמיד שווה לשמוע.
חוצמזה, בביקור האחרון בדיוטי פרי, בדרך לפריז, קניתי רק בשמים (-:
הפעם, על האוכל אני לא אפרט. אני רק אראה כמה היה טעים, בלי מילים. התחלנו עם מנות ראשונות מעולות:














הגיע הזמן לקצת יופי ((-:


ולהסברים על המייק אפ החדש של "קליניק":



 

"קליניק", כידוע, עורכת מבחני אלרגיה מקיפים, לפני כל הוצאת מוצר לשוק. מבחני האלרגיה של "קליניק" נחשבים מחמירים,
ויעברו מספר רב של "טסטים" לפני שיגיעו לגעת בעור הפנים המדהים שאנחנו שואפות שיהיה לנו (-:  


יצאתי למרפסת, לנשום קצת אוויר, שאוכל להתרכז בהסברים מלומדים. שאיפה אחת מהמרפסת של התרנגול, ואני חוזרת לריכוז מלא (-:



בנוסף, שתיתי קצת יין. נו, אתם יודעים, ADHD שכמוני צריכה משהו שיאפס אותה, יין נראה לי פתרון מצויין בערב שכזה:


טל פרופסור סקי, מנהלת תחום אונליין, פתחה את הערב בדברי תודה והערכה לאנשי המדיה הדיגיטלית והבלוגוספירה שהגיעו לערב הזה, תוך ציון חשיבותן של עיתונאיות הרשת והבלוגריות במהלכי שיווק:

 

אורן רווח, מנכ"ל אלקליל, החברה שמיבאת את המותגים המצויינים "קליניק", "אסתי לאודר", וחברת האיפור הפייבוריטית שלי, "מאק", הוסיף עוד כמה מילים משלו לפתיחת הערב המקסים הזה : 
 

 
סיסי נמיר, מנהלת ההדרכה של "קליניק", שהיתה מאופרת במייק אפ הזה באותו ערב, ונראתה נפלא, נתנה לנו הסברים על מייק אפ באופן כללי, ועל המייק אפ הספציפי, שאין לי ספק שיהיה באופן קבוע גם בין מוצרי האיפור שבארון שלי:


כמה פרטים טכניים על מייק אפ:


ועל המייק אפ החדש של "קליניק",
 repairwear laser focus all smooth:


למייק אפ החדש יש מקדם הגנה SPF15, והוא מושתת על הטכנולוגיה המתקדמת הרשומה כפטנט של "קליניק". את הטכנולוגיה הזו אני מכירה מהסרום הנפלא repairwear laser focus, שהנסיון שלי איתו נפלא, ולמרות שפעם המילה "סרום" מאד שעשעה אותי, ולא ראיתי את עצמי משתמשת באחד כזה, היום אני לא מתחילה את הבוקר בלעדיו.
הסרום ממש מוצר נהדר, ממליצה עליו בחום! (-:

ההרצאה של ד"ר יוסף שירי, מומחה ברפואת עור, היתה מרתקת:  



ככה נראה העור שלנו, שכבות על גבי שכבות:


מאבי חן, מנכ"ל מותג "קליניק", קיבלנו הרצאה על חדשנות בתחום השירות של "קליניק":

 

המוטו של "קליניק" הוא:
services as you like it
המיקוד הוא בחווית קניה ידידותית לצרכנים, כשהמעמדים בשפה מקומית, עם מגוון שמחולק לפי "דאגות עור", תצוגת "חדשים" ו"הכי נמכרים", ואפשרות להתנסות במוצרים:

אין ספק שהשילוב של קליניק עם התרנגול הכחול, של שאול בן אדרת, היה ארוע השקה אחד מהטובים שהייתי בהם. שנעבור לעיקריות?


יאללה, בשר! (כי מייק אפ לא ממש משביע אותי) (-:

 






צוות "קליניק" עם צוות "התרנגול הכחול":
שאול בן אדרת(שף "התרנגול הכחול"), סיסי נמיר(מנהלת הדרכה "קליניק"), טל פרופסור סקי(מנהלת תחום אונליין), חני דניאל(מנהלת אירועים ומכירות ארצית), מייקל(מנהל אירועים "התרנגול הכחול")


ועוד "שילוב מנצח" של "קליניק" ו"התרנגול הכחול":


שאול ואורית בן אדרת, בעלי "התרנגול הכחול".
 לא יכולתי לבקש השקה טעימה ונעימה יותר (-: 


שאול בן אדרת וסיסי נמיר:

קליניק בתרנגול הכחול, איזה ערב שמח (-:
 

 


 
אז מה היה לנו? מנות ראשונות. מייק אפ. הרצאות. מנות עיקריות. מינגלינג. אוויר נפלא, ואווירה מצויינת. נוף. שמחה.
ומה עם הקינוחים? אי אפשר בלעדיהם (-:
 לא, זה לא מייק אפ דחוס, זו גם לא קופסת פודרה.
זה קרם ברולה, על מצע קליניק (-:
 
 
 

 
חזרתי לעוד מבט אחד על הנוף, רגע לפני שהלכתי הביתה, מלאת עונג.
ככה, עמדתי, ובהיתי. חשבתי על הערב הזה, ועל מה אני לוקחת ממנו.
מייק אפ חדש של "קליניק", ברור (-:
 


והפרחים? לכל מי שהיה שותף לארגון של הערב הזה. אנשי "קליניק", וצוות "התרנגול הכחול". היה לי לעונג (-:

 

תגובות

  1. איזה כייף של פוסט!
    תרנגול ואוכל ומייק אפ
    למה אני לא היתי שם???

    השבמחק
  2. מיה, שאלה מצויינת (-: במייק אפ הבא תהיי (-:
    תודה!!

    השבמחק

פרסום תגובה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?