דלג לתוכן הראשי

שיק בצ'יק (-: ערב (עם) גאלה, ובסטייל!

ג'ינס. עוד ג'ינס. ועוד אחד.
אין לי מושג כמה ג'ינסים יש לי בארון,
אבל עשרים לפחות יש שם.
ככה אני אוהבת. ג'ינס, וג'ינס, וג'ינס.
אולי זה בגלל שאני מפחדת מתעוזה אופנתית. תמיד פחדתי.
אולי הצבעים לא עובדים? אולי הלוק לא מחמיא?
כשהזמינו אותי לסדנת סטיילינג, "שיק בצ'יק", היה לי ברור שהגיע הזמן להבין למה אני לא מורידה מעלי את הג'ינס, ואיך יוצאים מהקונספט לטובת דברים קצת יותר מעניינים (-:


את הסדנה הנהדרת הזו העבירה לנו הסטייליסטית המקסימה גאלה רחמילביץ', שמחזיקה גם סניף בברלין.
גאלה מעבירה סדנאות והרצאות בנושא סטיילינג לעסקים, כשמטרת הסדנה(שמתאימה כפינוק לעובדים מצטיינים או כגיבוש חברתי לקבוצות) ליצור תדמית ראויה לעסק, תחת הקונספט של "רושם ראשוני אי אפשר לתקן".
בנוסף, לקראת יום האם והאשה מעבירה גאלה סדנת "שיק בצ'יק מפנק", שהיא סדנה חוויתית וקלילה, שמעניקה למשתתפות ייעוץ סטיילינג אישי בקבוצה.



כשהגענו, המון דברים היו מסודרים על השולחן.
צעיפים, חגורות, שרשראות, חולצות צבעוניות, ופריטי הלבשה תחתונה:



 


בשלב הראשון של הערב למדנו איך בודקים אם הגוף שלנו פורפורציונלי. אהמממ...אולי עדיף לא לבדוק (-: 



למדנו על אורכים בהתאם למבנה הגוף, על צבעים, על קונטרסטים בלבוש:


חוויה מאד מעניינת היתה בחלק של הצעיפים.
למדנו איך פריטים זולים כמו צעיפים משדרגים את הלוק שלנו בצ'יק.
אכן, שיק בצ'יק (-:





גם הג'ינסים שלנו יכולים לקבל תפנית ברגע:



איך בוחרים תכשיט? איזו שרשרת מתאימה? קיבלנו תשובות לכל השאלות המטרידות כל אישה (-:

למדנו כל מיני דרכים מיוחדות ומפתיעות לקשירת צעיפים.
רעיונות משגעים!!!

 





הלבשה תחתונה. אי אפשר בלעדיה.
במחשבה שניה, אפשר דווקא (-:




וככה זה נראה בסוף הערב. מבולגן על השולחן, אבל מסודר בראש.
ככה, בצ'יק. בעצם, בשיק בצ'יק (-:



את הסדנאות של גאלה ניתן להזמין באתר.
הסדנה כיפית, ומומלצת בחום!


גאלה רחמילביץ' - 054-7996279

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

אורז עם בשר טחון ותבלינים. מנה שמכינים מהר, ומחסלים מהר :)

דבר אחד ידוע ובטוח: אני לא אוהבת לבלות שעות במטבח בהכנת מתכונים מורכבים. 
אני אוהבת מהר, מזין, וטעים. 
זו בדיוק המנה הזו. כל פעם שאני בלחץ זמן, שזה כמעט תמיד, ואני צריכה להכין צהריים בזריזות - אני מוציאה את המתכון הזה שלי ממעמקי הזיכרון, ותוך חצי שעה גג יש ארוחת צהריים שמתחסלת די מהר. האמת? אין כמעט פעם שנשאר משהו שיכול להיכנס למקרר לטובת ארוחת צהריים למחר. 
זה פשוט לא קורה. 
אז ביקשתם, ואני, לא יכולה להשאיר אתכם בלי מתכון למנה הנהדרת הזו.
היא מדהימה גם כשבאים אורחים. הצבעים שלה, הטעמים והקלות - הופכים אותה למושלמת לאירוח. 

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים.