דילוג לתוכן הראשי

שיק בצ'יק (-: ערב (עם) גאלה, ובסטייל!

ג'ינס. עוד ג'ינס. ועוד אחד.
אין לי מושג כמה ג'ינסים יש לי בארון,
אבל עשרים לפחות יש שם.
ככה אני אוהבת. ג'ינס, וג'ינס, וג'ינס.
אולי זה בגלל שאני מפחדת מתעוזה אופנתית. תמיד פחדתי.
אולי הצבעים לא עובדים? אולי הלוק לא מחמיא?
כשהזמינו אותי לסדנת סטיילינג, "שיק בצ'יק", היה לי ברור שהגיע הזמן להבין למה אני לא מורידה מעלי את הג'ינס, ואיך יוצאים מהקונספט לטובת דברים קצת יותר מעניינים (-:


את הסדנה הנהדרת הזו העבירה לנו הסטייליסטית המקסימה גאלה רחמילביץ', שמחזיקה גם סניף בברלין.
גאלה מעבירה סדנאות והרצאות בנושא סטיילינג לעסקים, כשמטרת הסדנה(שמתאימה כפינוק לעובדים מצטיינים או כגיבוש חברתי לקבוצות) ליצור תדמית ראויה לעסק, תחת הקונספט של "רושם ראשוני אי אפשר לתקן".
בנוסף, לקראת יום האם והאשה מעבירה גאלה סדנת "שיק בצ'יק מפנק", שהיא סדנה חוויתית וקלילה, שמעניקה למשתתפות ייעוץ סטיילינג אישי בקבוצה.



כשהגענו, המון דברים היו מסודרים על השולחן.
צעיפים, חגורות, שרשראות, חולצות צבעוניות, ופריטי הלבשה תחתונה:



 


בשלב הראשון של הערב למדנו איך בודקים אם הגוף שלנו פורפורציונלי. אהמממ...אולי עדיף לא לבדוק (-: 



למדנו על אורכים בהתאם למבנה הגוף, על צבעים, על קונטרסטים בלבוש:


חוויה מאד מעניינת היתה בחלק של הצעיפים.
למדנו איך פריטים זולים כמו צעיפים משדרגים את הלוק שלנו בצ'יק.
אכן, שיק בצ'יק (-:





גם הג'ינסים שלנו יכולים לקבל תפנית ברגע:



איך בוחרים תכשיט? איזו שרשרת מתאימה? קיבלנו תשובות לכל השאלות המטרידות כל אישה (-:

למדנו כל מיני דרכים מיוחדות ומפתיעות לקשירת צעיפים.
רעיונות משגעים!!!

 





הלבשה תחתונה. אי אפשר בלעדיה.
במחשבה שניה, אפשר דווקא (-:




וככה זה נראה בסוף הערב. מבולגן על השולחן, אבל מסודר בראש.
ככה, בצ'יק. בעצם, בשיק בצ'יק (-:



את הסדנאות של גאלה ניתן להזמין באתר.
הסדנה כיפית, ומומלצת בחום!


גאלה רחמילביץ' - 054-7996279

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי...

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

הלחם המופלא של פיליס גלזר. פוסט בריא ומתכון הורס.

כבר בכניסה לביתה של כוהנת הבישול פיליס גלזר, לסדנה של בישול בריא(וטעים!), חיכו לנו פינוקים על השולחן. ביס אחד מהלחם האלוהי שהיא מכינה גרם לי לרצות ממנו עוד ועוד ועוד. לחם כוסמין עם אגוזי מלך וצימוקים. טעמו המיוחד, הנעים, המתגלגל בפה, השאיר אותי מאוהבת. לא רק אותי, האמת. הייתה תמימות דעים בקרב כל משתתפות הסדנה: הלחם הזה נפלא. פיליס נתנה לנו מתכון של האלוהי הזה. בהמשך אני אתן לכם אותו, כי מתכון כזה חייבים לשמור במועדפים :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)