דילוג לתוכן הראשי

ארוע ב"אביגדור" עם השף רן שמואלי, פתאום בא לי חתונה(-:




כמה פעמים הלכתם לאירוע ובאמת, אבל ממש באמת, הרגשתם שאתם אוכלים במסעדת גורמה?
אם אני אמורה לענות על זה, אז התשובה תהיה "מעט. מעט מדי. פעם אחת, אולי".
הוזמנתי למתחם האירועים שנפתח לאחרונה בת"א, "אביגדור", שממוקם, איך לא, ברח' בן אביגדור (-:
אביגדור הוא לופט אירועים מקסים, בעיצוב אורבני נקי ובמטבח פתוח, בניצוחו של השף רן שמואלי.
רן שמואלי מבשל ומגיש מתוך המטבח הפתוח, ומספק חוויה נהדרת של ריחות, טעמים וצבעים.
הרגשתי שאם אני אחליט יום אחד להתחתן שוב, ללדת שוב, או לחגוג שוב בר מצווה או בת מצווה, זה יהיה הקונספט שלי (-: 
נו, טוב, כנראה שאצלי אף אחד מאלו לא יקרה שוב, אבל לאלו מכם שמתכננים עדיין על אירועים בחייהם, "אביגדור" הוא המקום שממנו יצאו האורחים עם "וואו, זה היה אירוע שווה".
תסתכלו מה האורחים שלכם יכולים לאכול בערב של אירוע טעים, בלופט שעוצב ע"י פיצו קדם, מהנחשבים באדריכלי ישראל:

קריספי טפיוקה מוגש עם גואקמולי וסשימי דג ים







ברוסקטה חמימה של טרטר פילה בקר, צלפים גדולים ובצל סגול:





מרק סלק קר מוגש עם פסטו שמיר, טפטוף שמנת חמוצה וסיגר גבינות:





ניסואז שמואלי – דג ים כבוש, ביצים סקוטיות מטוגנות, לוביה, סהרוני בייבי חסה, תפוחי אדמה סגולים, רוטב ניסואז








סלט מוצרלה:



טורטליני(מבצק פסטה שהוכן ורודד במקום!) במילוי ריקוטה ותירס, מוגשים על סלט תירס טרי, אספרגוס דקיק, עירית, שבבי אגוזים מקורמלים, קרם בצל, רוטב שמן עירית:









פילה ברמונדי צרוב על העור, מוגש על "בטחה בסילק" – שעועית לבנה ברוטב מנגולד, קריספי במיה, על הדג – סלסה קצוצה ביד של עגבניות, זעתר, לימון כבוש, זיתי קלמטה, שמן זית:





שוק טלה בצלייה איטית מוגשת עם צ'ירשי, בצל חרוך וסלט עשבי תיבול וטחינה:









קרוקומבוש במילוי קרם וניל




סברינה מוגשת עם קרם מסקרפונה ופירות יער







  


טירמיסו 







עוגת שכבות מרנג וקרם קפה








סלט פירות מעלף:











בשבילי, האוכל תמיד יהיה לפני המקום.
אוכל הוא אחד המרכיבים החשובים בעיניי, אם לא הכי חשוב, להצלחת אירוע מכל סוג (-:


ובכל זאת, קצת על החלל:





על עיצוב המקום חתומים האדריכלים פיצו קדם ודן טרוים.
הסגנון של "אביגדור" מערב אלמנטים חמים ונקיים עם אלמנטים חשופים של חומרי גלם.
האווירה מזכירה מקומות בבירות תרבות אורבניות מתקדמות. 
הסגנון אינטיליגנטי, רגשי, מאופק, עמוק ובהיר.
ב"אביגדור" הסגנון נקי ומינימליסטי, חושף חומרים גסים כמו לבנים מקוריות של המבנה.
העיצוב המאד מאופק שם דגש על המבנה עצמו.
המטבח הפתוח משתלב בשלמות, וכן, יש לי חשק להגיע למטבח הזה שוב, לא אכפת לי מה אני אחגוג (-:








"אביגדור" מתחם אירועים
 רחוב בן אביגדור 22, תל אביב



תגובות

  1. איזו רשומה נהדרת הכל כל כך אלגנטי ומקסים .
    והצלמת כל הכבוד כזאת מוכשרת .

    השבמחק
    תשובות
    1. תמר, תודה רבה!! איזה כיף((-: שמחה שנהנית (-:

      מחק
    2. האוכל נראה טעים, אך מה לגבי אלו שהגיעו לאירוע עסקי והם אוכלים כשר?
      מה עליהם לעשות כאשר כולם אוכלים מסביבים ולהם אין מה לאכול?

      מחק
  2. אני כבר מחכה להיות מוזמנת לאירוע שם, האדיבות של הצוות יחד עם המטעמים המיוחדים, שוברים כל דימוי של "אירוע רבע עוף" והופכים לחוויה.

    שוש חזן גרינברג

    השבמחק
    תשובות
    1. שוש, אני מסכימה איתך לחלוטין. גם אני מחכה שמישהו כבר יעשה שם משהו, מסיבה, חתונה, או מה שלא יהיה (-:

      מחק
  3. בא לי לטרוף את כל הקרוקומבוש!
    שונית, התמונות שלך מדהימות, מעוררות חשק ופותחות לי את התיאבון על הבוקר...

    השבמחק
    תשובות
    1. יונתן, תודה רבה!
      שיהיה לך יום עם תיאבון נפלא ואוכל טעים, וגם לי בא קרוקומבוש!!! (-:

      מחק

פרסום תגובה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח.
בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה.
אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית.
כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים.
אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית.
ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים.
כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע.
מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח. 
מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד. 
המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים. 
את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים.
הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים. 

עוגת שוקולד קוקוס משגעת, באונטי סטייל. כשרה לפסח, וטעימה כל השנה!

אני מודה, החטיף שאני הכי אוהבת הוא באונטי.
פסח הוא חג לחובבי הקוקוס, ואני ביניהם :)
הפעם החלטתי להכין עוגה שתתאים לי ולעצמי בשולחן הסדר, כי חשוב לי לקנח עם משהו קצת יותר טעים מעוגיות יין או עוגת מצות :)
ההכנה שלה נראית מורכבת, אבל היא פשוטה ממש.