דילוג לתוכן הראשי

החדשות של לחמי. לראות, לטעום, ולא להאמין(-:



שאלה:
לא בא לכם עוגה כזו, בדיוק כזו, ובדיוק עכשיו? לי כן!
נראה לכם שאתם יכולים לתת קפיצה לסופר הקרוב,
ולארגן לכם אחת כזו? ברור שלא!
אופס... אז טעיתם, ממש ממש כן(-:



וזו? לא בא לכם לתפוס אותה ביד, ולהוריד ממנה חתיכה,
ולאכול ביס מענג של פחמימות מתוקות?





ואלו? הייתם מגישים אותן לאורחים?
איזו שאלה!?!?!?!
עוגות יפות שכאלו, למה לא? 
אז מי בעצם אחראי לכל היופי הזה? 





תסתכלו פנימה...
אין ספק, זה נראה אחרת מ"עוגות סופר",
או "עוגות מדף",
או לא חשוב איך תקראו להן(-:




תראו את הבצק האוורירי... את המילוי...



את הצורה החיצונית היפה:




את הפנימיות המגרה(אל תסתכל בקנקן...) (-:




את השיזוף ההורס: 




ותודו שהיא מהממת!!!












העוגות הנפלאות האלו הן חלק מהקונספט החדש של קונדיטוריית לחמי
קונדיטוריית "לחמי" ממתגת את עצמה מחדש,
תחת הקונספט של 
"קונדיטוריה יצירתית".
בסדרה החדשה(והמהממת) יש סדרת מוצרי פרימיום יצירתיים,
על המדפים בסופר הקרוב לבית.
במחירים הגיוניים, במקומות נגישים, בכל הארץ, אפשר להשיג את המוצרים הנהדרים האלו של לחמי. 
המוצרים החדשים של "לחמי" הם מוצרי ביניים, שנמצאים באמצע הדרך בין קונדיטוריות לבין עוגות ועוגיות המדף "הרגילות".
רגע, אמרנו עוגיות? אז הנה, העוגות לא לבד!
בסדרת הפרימיום יש גם עוגות שמרים מעולות,
וגם עוגיות נהדרות(-:
הוזמנתי לסדנה של "לחמי", עם השף קונדיטור המקסים אלון גולדמן,
שבה למדנו להכין קינוחים מעלפים מ... העוגיות של לחמי!!!
לא יאומן כמה שזה פשוט להכין קינוח הורס מעוגיות קנויות(-:
על הסדנה אני אספר לכם בפוסט הבא,
כי הכל היה כ"כ יפה, וכ"כ טעים, שאין לי מקום להכניס את הכל בפוסט אחד. דברים טובים באים בזוגות (-:
חוצמזה, בטח תרצו מתכונים לדברים שלמדנו להכין... אז תמתינו בסבלנות, גם זה יגיע(-:
ככה נראות העוגיות החדשות מהסדרות החדשות, אתם חייבים להודות שבא כמה כאלו עם הקפה:









  












אז מה כוללת הסדרה החדשה, שנקראת "קונדיטוריה יצירתית"? 
סדרת עוגיות סבלה: עוגיות חמאה פריכות ונימוחות בטעמים מיוחדים, המתאימות לאירוח, ומגיעות באריזה נוחה הניתנת להגשה ישירה לשולחן. מה כוללת הסדרה? 
עוגיות סבלה שוקולד, עוגיות סבלה מקדמיה, ועוגיות סבלה פירות יער :















סדרה נוספת, טעימה להפליא, היא סדרת עוגיות פירות ודגנים, שכוללת עוגיות עם פירות יבשים, דגנים ואגוזים.
בסדרה הזו קיימים שלושה טעמים: עוגיות קריספי גרנולה, עוגיות ביסקוטי ועוגיות קרוק שקדים חמוציות:




טעמנו המון סוגי עוגיות, כולן היו מצויינות, כיפיות, ובהחלט ראויות לתואר: "קונדיטוריה יצירתית" (-: 













עוגיות משגעות במיוחד הן עוגיות "ספקולוס קינמון".
עוגיות איכותיות שמגיעות בקופסת דיספנסר, עם כ-28 זוגות של עוגיות פריכות בטעם קינמון מעודן:
פינוק נהדר לקפה!!!




והעוגות, שהפתיעו ביחס לעוגות תעשיתיות, טעמן היה מעניין, בצק רך ואוורירי, ותוספות כיפיות וחדשות.
בסדרה של עוגות הקראנץ' ארטיזנל יש עוגות שמרים פרימיום, שנאפות בתבנית "רינג".
הטעמים: פבלובה פירות יער, פונדנט שוקולד, לאטה אגוזים וקרמבל לימון:











לחמי, נו, אתם יודעים, למרות שזה לא נראה אמיתי שזה כזה, 
אפשר להשיג בכל הסופרמרקטים... 
פוסט זה נכתב תוך שתיית קפה עם ספקולוס קינמון לצידו(-: 


תגובות

  1. אהבתי את עוגיות סבלה שוקולד!

    השבמחק
    תשובות
    1. רומי, גם אני, וגם את הספקולוס. מצויינות. נשאבות לי עם הקפה (-:

      מחק

הוסף רשומת תגובה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי...

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

עוגת שוקולד קוקוס משגעת, באונטי סטייל. כשרה לפסח, וטעימה כל השנה!

אני מודה, החטיף שאני הכי אוהבת הוא באונטי. פסח הוא חג לחובבי הקוקוס, ואני ביניהם :) הפעם החלטתי להכין עוגה שתתאים לי ולעצמי בשולחן הסדר, כי חשוב לי לקנח עם משהו קצת יותר טעים מעוגיות יין או עוגת מצות :) ההכנה שלה נראית מורכבת, אבל היא פשוטה ממש.

הלחם המופלא של פיליס גלזר. פוסט בריא ומתכון הורס.

כבר בכניסה לביתה של כוהנת הבישול פיליס גלזר, לסדנה של בישול בריא(וטעים!), חיכו לנו פינוקים על השולחן. ביס אחד מהלחם האלוהי שהיא מכינה גרם לי לרצות ממנו עוד ועוד ועוד. לחם כוסמין עם אגוזי מלך וצימוקים. טעמו המיוחד, הנעים, המתגלגל בפה, השאיר אותי מאוהבת. לא רק אותי, האמת. הייתה תמימות דעים בקרב כל משתתפות הסדנה: הלחם הזה נפלא. פיליס נתנה לנו מתכון של האלוהי הזה. בהמשך אני אתן לכם אותו, כי מתכון כזה חייבים לשמור במועדפים :)