דלג לתוכן הראשי

החדשות של לחמי. לראות, לטעום, ולא להאמין(-:



שאלה:
לא בא לכם עוגה כזו, בדיוק כזו, ובדיוק עכשיו? לי כן!
נראה לכם שאתם יכולים לתת קפיצה לסופר הקרוב,
ולארגן לכם אחת כזו? ברור שלא!
אופס... אז טעיתם, ממש ממש כן(-:



וזו? לא בא לכם לתפוס אותה ביד, ולהוריד ממנה חתיכה,
ולאכול ביס מענג של פחמימות מתוקות?





ואלו? הייתם מגישים אותן לאורחים?
איזו שאלה!?!?!?!
עוגות יפות שכאלו, למה לא? 
אז מי בעצם אחראי לכל היופי הזה? 





תסתכלו פנימה...
אין ספק, זה נראה אחרת מ"עוגות סופר",
או "עוגות מדף",
או לא חשוב איך תקראו להן(-:




תראו את הבצק האוורירי... את המילוי...



את הצורה החיצונית היפה:




את הפנימיות המגרה(אל תסתכל בקנקן...) (-:




את השיזוף ההורס: 




ותודו שהיא מהממת!!!












העוגות הנפלאות האלו הן חלק מהקונספט החדש של קונדיטוריית לחמי
קונדיטוריית "לחמי" ממתגת את עצמה מחדש,
תחת הקונספט של 
"קונדיטוריה יצירתית".
בסדרה החדשה(והמהממת) יש סדרת מוצרי פרימיום יצירתיים,
על המדפים בסופר הקרוב לבית.
במחירים הגיוניים, במקומות נגישים, בכל הארץ, אפשר להשיג את המוצרים הנהדרים האלו של לחמי. 
המוצרים החדשים של "לחמי" הם מוצרי ביניים, שנמצאים באמצע הדרך בין קונדיטוריות לבין עוגות ועוגיות המדף "הרגילות".
רגע, אמרנו עוגיות? אז הנה, העוגות לא לבד!
בסדרת הפרימיום יש גם עוגות שמרים מעולות,
וגם עוגיות נהדרות(-:
הוזמנתי לסדנה של "לחמי", עם השף קונדיטור המקסים אלון גולדמן,
שבה למדנו להכין קינוחים מעלפים מ... העוגיות של לחמי!!!
לא יאומן כמה שזה פשוט להכין קינוח הורס מעוגיות קנויות(-:
על הסדנה אני אספר לכם בפוסט הבא,
כי הכל היה כ"כ יפה, וכ"כ טעים, שאין לי מקום להכניס את הכל בפוסט אחד. דברים טובים באים בזוגות (-:
חוצמזה, בטח תרצו מתכונים לדברים שלמדנו להכין... אז תמתינו בסבלנות, גם זה יגיע(-:
ככה נראות העוגיות החדשות מהסדרות החדשות, אתם חייבים להודות שבא כמה כאלו עם הקפה:









  












אז מה כוללת הסדרה החדשה, שנקראת "קונדיטוריה יצירתית"? 
סדרת עוגיות סבלה: עוגיות חמאה פריכות ונימוחות בטעמים מיוחדים, המתאימות לאירוח, ומגיעות באריזה נוחה הניתנת להגשה ישירה לשולחן. מה כוללת הסדרה? 
עוגיות סבלה שוקולד, עוגיות סבלה מקדמיה, ועוגיות סבלה פירות יער :















סדרה נוספת, טעימה להפליא, היא סדרת עוגיות פירות ודגנים, שכוללת עוגיות עם פירות יבשים, דגנים ואגוזים.
בסדרה הזו קיימים שלושה טעמים: עוגיות קריספי גרנולה, עוגיות ביסקוטי ועוגיות קרוק שקדים חמוציות:




טעמנו המון סוגי עוגיות, כולן היו מצויינות, כיפיות, ובהחלט ראויות לתואר: "קונדיטוריה יצירתית" (-: 













עוגיות משגעות במיוחד הן עוגיות "ספקולוס קינמון".
עוגיות איכותיות שמגיעות בקופסת דיספנסר, עם כ-28 זוגות של עוגיות פריכות בטעם קינמון מעודן:
פינוק נהדר לקפה!!!




והעוגות, שהפתיעו ביחס לעוגות תעשיתיות, טעמן היה מעניין, בצק רך ואוורירי, ותוספות כיפיות וחדשות.
בסדרה של עוגות הקראנץ' ארטיזנל יש עוגות שמרים פרימיום, שנאפות בתבנית "רינג".
הטעמים: פבלובה פירות יער, פונדנט שוקולד, לאטה אגוזים וקרמבל לימון:











לחמי, נו, אתם יודעים, למרות שזה לא נראה אמיתי שזה כזה, 
אפשר להשיג בכל הסופרמרקטים... 
פוסט זה נכתב תוך שתיית קפה עם ספקולוס קינמון לצידו(-: 


תגובות

  1. אהבתי את עוגיות סבלה שוקולד!

    השבמחק
    תשובות
    1. רומי, גם אני, וגם את הספקולוס. מצויינות. נשאבות לי עם הקפה (-:

      מחק

פרסום תגובה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?