דלג לתוכן הראשי

החדשות של לחמי. לראות, לטעום, ולא להאמין(-:



שאלה:
לא בא לכם עוגה כזו, בדיוק כזו, ובדיוק עכשיו? לי כן!
נראה לכם שאתם יכולים לתת קפיצה לסופר הקרוב,
ולארגן לכם אחת כזו? ברור שלא!
אופס... אז טעיתם, ממש ממש כן(-:



וזו? לא בא לכם לתפוס אותה ביד, ולהוריד ממנה חתיכה,
ולאכול ביס מענג של פחמימות מתוקות?





ואלו? הייתם מגישים אותן לאורחים?
איזו שאלה!?!?!?!
עוגות יפות שכאלו, למה לא? 
אז מי בעצם אחראי לכל היופי הזה? 





תסתכלו פנימה...
אין ספק, זה נראה אחרת מ"עוגות סופר",
או "עוגות מדף",
או לא חשוב איך תקראו להן(-:




תראו את הבצק האוורירי... את המילוי...



את הצורה החיצונית היפה:




את הפנימיות המגרה(אל תסתכל בקנקן...) (-:




את השיזוף ההורס: 




ותודו שהיא מהממת!!!












העוגות הנפלאות האלו הן חלק מהקונספט החדש של קונדיטוריית לחמי
קונדיטוריית "לחמי" ממתגת את עצמה מחדש,
תחת הקונספט של 
"קונדיטוריה יצירתית".
בסדרה החדשה(והמהממת) יש סדרת מוצרי פרימיום יצירתיים,
על המדפים בסופר הקרוב לבית.
במחירים הגיוניים, במקומות נגישים, בכל הארץ, אפשר להשיג את המוצרים הנהדרים האלו של לחמי. 
המוצרים החדשים של "לחמי" הם מוצרי ביניים, שנמצאים באמצע הדרך בין קונדיטוריות לבין עוגות ועוגיות המדף "הרגילות".
רגע, אמרנו עוגיות? אז הנה, העוגות לא לבד!
בסדרת הפרימיום יש גם עוגות שמרים מעולות,
וגם עוגיות נהדרות(-:
הוזמנתי לסדנה של "לחמי", עם השף קונדיטור המקסים אלון גולדמן,
שבה למדנו להכין קינוחים מעלפים מ... העוגיות של לחמי!!!
לא יאומן כמה שזה פשוט להכין קינוח הורס מעוגיות קנויות(-:
על הסדנה אני אספר לכם בפוסט הבא,
כי הכל היה כ"כ יפה, וכ"כ טעים, שאין לי מקום להכניס את הכל בפוסט אחד. דברים טובים באים בזוגות (-:
חוצמזה, בטח תרצו מתכונים לדברים שלמדנו להכין... אז תמתינו בסבלנות, גם זה יגיע(-:
ככה נראות העוגיות החדשות מהסדרות החדשות, אתם חייבים להודות שבא כמה כאלו עם הקפה:









  












אז מה כוללת הסדרה החדשה, שנקראת "קונדיטוריה יצירתית"? 
סדרת עוגיות סבלה: עוגיות חמאה פריכות ונימוחות בטעמים מיוחדים, המתאימות לאירוח, ומגיעות באריזה נוחה הניתנת להגשה ישירה לשולחן. מה כוללת הסדרה? 
עוגיות סבלה שוקולד, עוגיות סבלה מקדמיה, ועוגיות סבלה פירות יער :















סדרה נוספת, טעימה להפליא, היא סדרת עוגיות פירות ודגנים, שכוללת עוגיות עם פירות יבשים, דגנים ואגוזים.
בסדרה הזו קיימים שלושה טעמים: עוגיות קריספי גרנולה, עוגיות ביסקוטי ועוגיות קרוק שקדים חמוציות:




טעמנו המון סוגי עוגיות, כולן היו מצויינות, כיפיות, ובהחלט ראויות לתואר: "קונדיטוריה יצירתית" (-: 













עוגיות משגעות במיוחד הן עוגיות "ספקולוס קינמון".
עוגיות איכותיות שמגיעות בקופסת דיספנסר, עם כ-28 זוגות של עוגיות פריכות בטעם קינמון מעודן:
פינוק נהדר לקפה!!!




והעוגות, שהפתיעו ביחס לעוגות תעשיתיות, טעמן היה מעניין, בצק רך ואוורירי, ותוספות כיפיות וחדשות.
בסדרה של עוגות הקראנץ' ארטיזנל יש עוגות שמרים פרימיום, שנאפות בתבנית "רינג".
הטעמים: פבלובה פירות יער, פונדנט שוקולד, לאטה אגוזים וקרמבל לימון:











לחמי, נו, אתם יודעים, למרות שזה לא נראה אמיתי שזה כזה, 
אפשר להשיג בכל הסופרמרקטים... 
פוסט זה נכתב תוך שתיית קפה עם ספקולוס קינמון לצידו(-: 


פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

אורז עם בשר טחון ותבלינים. מנה שמכינים מהר, ומחסלים מהר :)

דבר אחד ידוע ובטוח: אני לא אוהבת לבלות שעות במטבח בהכנת מתכונים מורכבים. 
אני אוהבת מהר, מזין, וטעים. 
זו בדיוק המנה הזו. כל פעם שאני בלחץ זמן, שזה כמעט תמיד, ואני צריכה להכין צהריים בזריזות - אני מוציאה את המתכון הזה שלי ממעמקי הזיכרון, ותוך חצי שעה גג יש ארוחת צהריים שמתחסלת די מהר. האמת? אין כמעט פעם שנשאר משהו שיכול להיכנס למקרר לטובת ארוחת צהריים למחר. 
זה פשוט לא קורה. 
אז ביקשתם, ואני, לא יכולה להשאיר אתכם בלי מתכון למנה הנהדרת הזו.
היא מדהימה גם כשבאים אורחים. הצבעים שלה, הטעמים והקלות - הופכים אותה למושלמת לאירוח. 

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים.