Translate

לארח עם עוגיות לחמי, בלי להדליק תנור(-: טארטלט פירות יער מהמם!



טארטלט פירות יער
סבלה פירות יער לחמי ,קרם מוסלין פיסטוק ופירות אדומים





השתתפתי בסדנה מקסימה במיוחד של לחמי,
שבה למדנו להכין קינוחים מקסימים לאירוח,
בלי אפייה!!
את הסדנה היצירתית העביר לנו שף קונדיטור אלון גולדמן(שגם הוא יצירתי להפליא):





 אלון לימד אותנו להכין בקלות קינוחים מהממים!
כל מה שצריך זה ללכת לסופר, לקנות את העוגיות "סבלה פירות יער" מסדרת הקונדיטוריה היצירתית של "לחמי", ולהתחיל לקשט.
ככה זה נראה בסוף. מהמם, לא?
האורחים שלכם לא יאמינו שהכנתם לבד (-: 






וככה עושים את זה(מתכון בהמשך הפוסט):
מתחילים עם עוגיית לחמי, סבלה פירות יער:


מניחים את העוגיות על משטח הגשה: 


מזלפים את קרם הפיסטוק שעוד מעט תלמדו להכין, עוגייה אחרי עוגייה:
  
  
ככה זה אמור להיראות:


מסדרים את הפירות מסביב לקרם:



כבר בשלב המוקדם זה נראה משגע!!!







עכשיו נשאר רק לקשט מלמעלה, את כל החומרים, כולל הפרחים היפים האלו, או מחית הפיסטוק, אפשר לקנות בחנויות מתמחות כמו "לגעת באוכל" ודומות:








ככה זה נראה בסוף, מיליון דולר!!!





טארטלט פירות יער-אופן ההכנה:

חומרים:
חב' עוגיות סבלה פירות יער מבית לחמי 




קרם מוסלין וניל :
מצרכים:
500 מ"ל חלב
100 גרם סוכר
1 תוכן מקל וניל 



100 גרם חלמונים
50 גרם קורנפלור
150 מ"ל חמאה
40 גרם מחית פיסטוק

מבשלים את כל המרכיבים פרט לחמאה  ולמחית הפיסטוק, כמו בקרם פטיסייר.





חשוב להקפיד על רתיחה חזקה תוך כדי ערבוב למשך 2 דקות: 


מסירים מהאש, מוסיפים את החמאה, מערבבים עד שהיא כמעט נמסה ונבלעת בקרם.


טוחנים היטב עם בלנדר מוט:




יוצקים למגש מעוקר.
מכסים בניילון נצמד על פני הקרם.
מקררים היטב לפחות 6 שעות.
לפני השימוש מקציפים את הקרם עם מחית הפיסטוק במהירות גבוהה במיקסר.
צריך להתקבל קרם חלק עם מרקם יציב בר זילוף.
לסיום :  


קישוטי פירות טריים לבחירתכם
מפזרים מעט אבקת סוכר

לא נראה הורס??? ממש כן! 




הוסף רשומת תגובה