דילוג לתוכן הראשי

גלוסיבוקס אוגוסט. תיבת פנדורה???






קצת הצחיק אותי השם שהתנוסס לו על גלוסיבוקס אוגוסט.
קיבלתי אותה, את "תיבת הפנדורה" הכ"כ לא פנדוראית הזו,
והגיע הזמן לספר גם לכם, או בעצם לכן, מה הקשר בין גלוסיבוקס,
תיבת הפלאים, ובין פנדורה, שאין צורך להסביר את משמעותה,
אבל בכל זאת, לאלו שלא מכירים את המושג, אני מעתיקה מויקיפדיה: 
"המושג "תיבת פנדורה" הוא מטבע לשון(ניב), וכוונתו היא חשיפת דברים לא נעימים, צרות,
בעיות מורכבות וכדומה, שעדיף לשתוק ולהתעלם מהם ולא לפתוח את "התיבה", 
שהרי פתיחה שכזו תביא למחרוזת צרות."
במקרה של גלוסיבוקס, החל מאוגוסט, ההפך הוא הנכון,
ודווקא את תיבת הפנדורה הזו, ממש, אבל ממש שווה לפתוח(-:
אז מה לגלוסיבוקס ולפנדורה? 






פנדורה (PANDORA) היא חברת תכשיטים בינלאומית,
שהתחילה שיתוף פעולה עם חברת גלוסיבוקס.
1000 מנויות של גלוסיבוקס מקבלות צמיד של פנדורה מכסף סטרלינג, שיאפשר להן להתחיל לאסוף את ה-charms המפורסמים של PANDORA, ולהרכיב לעצמן את הצמיד האישי שלהן.
שאר מנויות גלוסיבוקס מוזמנות לרכוש את הצמיד, ולקבל charm במתנה בחנויות הרשת. בנוסף,
חברות מועדון פנדורה יקבלו את הגלוסיבוקס במחיר מיוחד.
אני לא קיבלתי צמיד.
נו, לא נורא, כמו תמיד, תמיד דופקים ת'פולניות(-: 




אז מה היה לנו בתיבת הפנדורה החודש?
אסונות וצרות לא היו בה, זה בטוח(-:





קרם לחות לכפות הידיים של "סבון"(מוקטן):




SAITO קרם לחות לפנים(מוקטן):




דוגמית בושם של דיזל לאברדוז:




OPI שמן קוטיקולה 
(הגיע בגודל מלא-מחיר 65 ש"ח)




קרם רגליים של 417
(הגיע בגודל מלא-מחיר 49 ש"ח)




עפרון פיגמנטי לגבות של OFRA
(הגיע בגודל מלא- מחיר 88 ש"ח)






ועכשיו, תסלחו לי. יש לי הרבה עבודה.
חשבתן שסתם הגברים אומרים "ברוך שלא עשני אישה"?
אני צריכה למרוח קרם קוטיקולה על העור סביב הציפורן,
קרם רגליים מרענן, קרם לחות על הפנים,
קרם ידיים, להתאפר, לשים את הבושם של דיזל,
ולצאת לקרוע ת'עיר,
כשאני מטופחת עם תיבת הפנדורה המשגעת של גלוסיבוקס אוגוסט(-:

תגובות

  1. אנונימי02 מרץ, 2013 10:52

    תגובה זו הוסרה על ידי מנהל המערכת.

    השבמחק

הוסף רשומת תגובה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח.  מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד.  המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים.  את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים. הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח. בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה. אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית. כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים. אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית. ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים. כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע. מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי