דילוג לתוכן הראשי

קפה לרנר. ארוחת בוקר שווה בבית קפה מומלץ!







תנו לי פוקצ'ה חמה, מטבלים "שווים", ארוחת בוקר מקורית,
סלטים טריים, מחירים הוגנים, ואני מאושרת. 
מצאתי עוד מקום כזה.
 שוב בעיר שמסתמנת כיעד הקולינארי החביב עלי, ירושלים.
הוזמנתי ליום של סיור בירושלים.
יום ארוך, טעים וחווייתי. 
כמו שאני אוהבת(-:
את הבוקר פתחנו בארוחת בוקר מפתיעה. 
הכל היה כל כך כמו שאני אוהבת, שכל כך חייכתי,
עד שכל כך לא התחשק לי להמשיך את הסיור(-: 
קפה לרנר.
מקום שווה במיוחד לאלו שמחפשים בית קפה כיפי במיוחד.
ככה הוא נראה מבפנים.
חכו, תכף תראו את החוץ(-: 









קפה לרנר.
מסעדה חלבית חדשה במרכז הספורט לרנר בהר הצופים. 
מרכז ספורט אומר בריכה, בריכה מסמנת הרבה דשא,
דשא ובריכה מחייבים עצים, אוויר, ואווירה(-:





קפה לרנר חרט על דגלו את ערך הבריאות והטבע, המיושם במנות הבריאות המזינות, המכילות את המרכיבים האיכותיים ביותר.
כל מנה שאכלנו בקפה לרנר, גם אם היא שגרתית, היה בה משהו מפתיע, מעורר, כיפי.
הפאנצ'ים הקטנים האלו, שהופכים "עוד סלט" ל"סלט מעניין",
ו"עוד שקשוקה" ל"שקשוקה הורסת".
אז מה אכלנו? 
בוקר שמתחיל עם "בצק" הורס, פסטו וטפנד, הוא בוקר מושלם.

פתחנו עם פוקצ'ה ומטבלים:





המשכנו בסלטים מעולים.
סיזר סלט(יענו קיסר, יו נואוו),
עם קרוטונים, ביצה קשה, טונה, ועוד דברים טובים(-:




סלט חלומי נפלא 
עם פטריות יער ושקדים קלויים(מומלץ מאד!!!)





חציל בלאדי שרוף
 עם יוגורט, טחינה, וסלסת עגבניות:




שקשוקה טעימה להפליא
 ומתובלת היטב:




מנה הורסת ומעלפת במיוחד,
שמבחינתי חובה לטעום אם מגיעים לקפה לרנר, היא המנה הזו.
פטריות צלויות על לחם קלוי
 פשוט תענוג!!! 




קפה לרנר מציע תפריט אוכל כשר ומשובח שנבנה ע"י
השף והיועץ הקולינרי ערן בן ארוש,
כשהדגש הוא על איכות וטריות חומרי הגלם: 




המחירים הגיוניים,
וסטודנטים מקבלים עוד 15% הנחה על התפריט!!! 




אחרי שסיימנו את הארוחה, קינחנו. ברור(-:  
גם הם, הקינוחים, כמו שאר המנות,
היו טעימים, מהנים, ומשאירים טעם של עוד, ועוד, ועוד קצת(-: 












 ואם גם לכם בא לטעום מכל היופי הזה, מכל הטעמים של בית קפה מצוין, מהאוויר של הר הצופים, ומהירוק הקסום,
אתם מוזמנים להגיע לבית הקפה המקסים הזה, קפה לרנר.



"קפה לרנר"
צ'רצ'יל 1, מרכז הספורט לרנר הר הצופים ירושלים
טל: 02-5388777 





תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח.
בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה.
אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית.
כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים.
אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית.
ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים.
כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע.
מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח. 
מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד. 
המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים. 
את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים.
הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים. 

עוגת שוקולד קוקוס משגעת, באונטי סטייל. כשרה לפסח, וטעימה כל השנה!

אני מודה, החטיף שאני הכי אוהבת הוא באונטי.
פסח הוא חג לחובבי הקוקוס, ואני ביניהם :)
הפעם החלטתי להכין עוגה שתתאים לי ולעצמי בשולחן הסדר, כי חשוב לי לקנח עם משהו קצת יותר טעים מעוגיות יין או עוגת מצות :)
ההכנה שלה נראית מורכבת, אבל היא פשוטה ממש.