דילוג לתוכן הראשי

פיטר הומל. סטייקים מעולים, בשר משובח, קצב שהוא שף, מעדנייה נפלאה.










בשר.
נו, אתם יודעים.
אני אוהבת בשר. מאד.
סוג של קרניבורית, שיכולה לחסל סטייקים מעולים, 
אחד אחרי השני, כאילו אין מחר.

יש בשר "רגיל", יש בשר "טוב", ויש בשר "מעולה".
כשהוא מעולה, הוא גם שווה, משובח, מענג וטעים בטירוף.
כשהוא כזה, כל ביס ממנו יכול להשאיר אותי עם עונג מושלם לשבוע לפחות.
עד העונג הבא.
כשהקצב שלך הוא גם שף, והבשר מיושן ועשוי הכי טוב,
זה אפילו נפלא יותר.
כשהוזמנתי למעדנייה של פיטר הומל, לא תיארתי לעצמי שזו תהיה מעדנייה שמהרגע שאצא ממנה, ארצה לחזור אליה שוב. ושוב.
אין יום מאז שהייתי שם, שאני לא חושבת על אותם נתחים שהקצב-השף-האוסטרי הכין לנו, ובפי לא עולה געגוע:











הוזמנתי לערב אצל פיטר הומל במעדנייה. 
כבר כשהגעתי לשם, וראיתי איך זה נראה, 
ידעתי שהולך להיות ערב משגע:





פיטר, שף אוסטרי, (בתמונות עם סרגיי, יד ימינו), 
ערך לנו סיור במעדנייה, והסביר לנו על תהליך היישון של הבשרים,
שנעשה במקום.
קצת על פיטר הומל:

השף פיטר הומל עלה לארץ בשנת 1989 מאוסטריה ומיד הפך לאחד השפים המובילים בעולם המלונאות הישראלי.
הוא עבד במבחר מלונות מהטובים בארץ, ביניהם קראון פלזה ירושלים ומלון הנסיכה באילת.
עם נסיון בינלאומי של מעל ל-25 שנים ואהבה גדולה לבשרים,
החליט פיטר להקים מעדניית בשרים מיוחדת.
הוא עזב את אילת עם משפחתו ועבר לאזור השרון.
במעדנייה ניתן למצוא בשר משובח, וכמו שאומר פיטר:
יש הרבה קצבים, אבל פה הקצב שלך הוא שף.












אחחחח, המותרים הטובים האלו, כמה שאני אוהבת מעדניות משובחות (-: 
אם אתם שם, ואתם תגיעו לשם, אני ממליצה לטעום את הפלפלים הקטנים עם מילוי השמנת. 
אין מצב שלא לוקחים קופסא כזו הביתה.
אני לקחתי גם זיתים מעולים, עם תיבול משגע.









ואיך אפשר בלי גבינות מעולות:





את הערב התחלנו בסדנה להכנת טרטר. 
אני לא חובבת טרטר, אבל יצא לי משגע!!!
לקחנו נתח בשר:




קצצנו אותו דק, הוספנו מרכיבים, כל אחד וטעמו, וקישטנו עם ביצי שליו:




וככה זה נראה בסוף, טרטר, מעשה ידיי להתפאר.
כן, גם הצילחות מעשה ידיי. מוכשרת שכמותי(-:










אחרי ששיחקנו בבשר, ונהנינו, עברנו לחלק היותר טעים של הארוחה.
בשר!!!
שף, שהכין לנו בשר משובח, שהוא מיישן במקום. 
מי צריך יותר מזה? 
חשוב ומומלץ מאד:
בימי חמישי בערב, ובשישי בצהריים, עם חנייה חופשית, ואוויר נפלא,
השף פיטר הומל, במעדנייה שממוקמת בקניון דרורים, מאפשר לכל אחד לבחור את הנתח שהוא רוצה, לשלם רק עבור הנתח, ולקבל אותו על המקום עשוי על האש, ואני אומרת לכם... זה שווה!!!
אכלנו פילה טלה מעולה,
אני לא אגזים אם אומר שזה היה פילה הטלה הכי טוב שאכלתי מעודי.
גם הסינטה הייתה נפלאה. 







ועם צוות מקצועי שכזה, וחיוך שכזה, 
איך אפשר לא להגיד: היה מושלם!



לפרטים נוספים:
המעדנייה של פיטר הומל
קניון דרורים





תגובות

  1. מעולה כדי לכם ומומלץ להגיע ולהנות

    השבמחק
  2. מעולה כדי ומומלץ להגיע ולהנות

    השבמחק

הוסף רשומת תגובה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח.  מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד.  המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים.  את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים. הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח. בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה. אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית. כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים. אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית. ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים. כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע. מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.