דלג לתוכן הראשי

מרכז המבקרים הכי מתוק(-:



מרכזי מבקרים הם תמיד חוויה.
מרכזי מבקרים מתוקים, הם חוויה כפולה ומכופלת(-:
הוזמנתי לביקור במרכז המבקרים של "עלית" בנצרת עילית,
ויצאתי עם חיוך מתוק ושוקולדי(-:
הביקור יועד לקבוצה של חברי הפייסבוק בעמוד של שטראוס,
שטראוס דואגת לפנק ולצ'פר מדי פעם קבוצות של חברי פייסבוק.
הפעם, גם אני הייתי ביניהם.
כיף להיות חברה של שטראוס(-:
התחלנו את הסיור בסרטון הסבר על שוקולד, תולדותיו, מוצאו, 
ולמדנו מהו "יום הולדתו של השוקולד".
מסתבר, שגם השוקולד עקרב כמוני, ויליד נובמבר!!!
8.11.1519, יום הולדת לשוקולד.
אל תשכחו לחגוג (-:




טוב, כולכם מכירים את עלית. 
רגעים קסומים שמלווים אותנו מהילדות המתוקה, 
ועד הבגרות המתוקה-מרירה-חלבית-פרווה(איש איש ובחירותיו).
שוקולד פרה, בפלות(שלא יעזור, לאף אחד לא מצליחות בפלות טעימות כמו של עלית),
מקופלת, פסק זמן, רבע לשבע, עד חצות, אגוזי, טעמי,
ועוד, ועוד, ועוד:








שי, מנהל השיווק, הסביר לנו לאורך הסיור מה קורה במפעל, והמקום היחיד שלא הרשו לנו להיכנס אליו, הוא "אגף המקופלת" שבמפעל, שהוא האגף הסודי של "עלית", וברור למה(-:


זו מקופלת מפלסטיק: 


וזאת, תאמינו או לא, בזוקה!!
כן, הבזוקה עם העתידות, ככה היא נראית בייצור:



וככה נראים המסטיקים, טרם "לידתם".
היה מעניין איך כל המסטיקים חסרי חיים, עד שהם מקבלים את העטיפה שלהם:



הילדים שהצטרפו אלינו היו באטרף חיובי(-:
להכניס ילד למפעל שוקולד, אין ספק, זה הקסם הכי הכי גדול שיכול להיות:





אחרי הסיור במפעל עברנו לסדנת שוקולד.
מי לא אוהב לשחק עם שוקולד? 


בחרנו טעמים לשוקולד שרצינו,
מילאנו טבלאות בשוקולד נמס וטעים, 



שיטחנו ויישרנו:


והכנסנו לקירור:



לבת שלי הכנתי שוקולד עם הלוגו של הלהקה האהובה עליה,
One Direction


ולסיכום, אני אשים קישור לשיר של הלהקה הזו,
שנקרא Live While We're Young.
תחיו כל עוד אתם צעירים, ואם אתם לא צעירים, לכו לביקור במרכז המבקרים.
ברגע אחד תהפכו לילדים מחדש(-:

One Direction - Live While We're Young



אתם מוזמנים לסייר במרכזי המבקרים של שטראוס,
חוויה נהדרת!
ושיהיה לכם יום מתוק!!!



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?