דילוג לתוכן הראשי

מרכז המבקרים הכי מתוק(-:



מרכזי מבקרים הם תמיד חוויה.
מרכזי מבקרים מתוקים, הם חוויה כפולה ומכופלת(-:
הוזמנתי לביקור במרכז המבקרים של "עלית" בנצרת עילית,
ויצאתי עם חיוך מתוק ושוקולדי(-:
הביקור יועד לקבוצה של חברי הפייסבוק בעמוד של שטראוס,
שטראוס דואגת לפנק ולצ'פר מדי פעם קבוצות של חברי פייסבוק.
הפעם, גם אני הייתי ביניהם.
כיף להיות חברה של שטראוס(-:
התחלנו את הסיור בסרטון הסבר על שוקולד, תולדותיו, מוצאו, 
ולמדנו מהו "יום הולדתו של השוקולד".
מסתבר, שגם השוקולד עקרב כמוני, ויליד נובמבר!!!
8.11.1519, יום הולדת לשוקולד.
אל תשכחו לחגוג (-:




טוב, כולכם מכירים את עלית. 
רגעים קסומים שמלווים אותנו מהילדות המתוקה, 
ועד הבגרות המתוקה-מרירה-חלבית-פרווה(איש איש ובחירותיו).
שוקולד פרה, בפלות(שלא יעזור, לאף אחד לא מצליחות בפלות טעימות כמו של עלית),
מקופלת, פסק זמן, רבע לשבע, עד חצות, אגוזי, טעמי,
ועוד, ועוד, ועוד:








שי, מנהל השיווק, הסביר לנו לאורך הסיור מה קורה במפעל, והמקום היחיד שלא הרשו לנו להיכנס אליו, הוא "אגף המקופלת" שבמפעל, שהוא האגף הסודי של "עלית", וברור למה(-:


זו מקופלת מפלסטיק: 


וזאת, תאמינו או לא, בזוקה!!
כן, הבזוקה עם העתידות, ככה היא נראית בייצור:



וככה נראים המסטיקים, טרם "לידתם".
היה מעניין איך כל המסטיקים חסרי חיים, עד שהם מקבלים את העטיפה שלהם:



הילדים שהצטרפו אלינו היו באטרף חיובי(-:
להכניס ילד למפעל שוקולד, אין ספק, זה הקסם הכי הכי גדול שיכול להיות:





אחרי הסיור במפעל עברנו לסדנת שוקולד.
מי לא אוהב לשחק עם שוקולד? 


בחרנו טעמים לשוקולד שרצינו,
מילאנו טבלאות בשוקולד נמס וטעים, 



שיטחנו ויישרנו:


והכנסנו לקירור:



לבת שלי הכנתי שוקולד עם הלוגו של הלהקה האהובה עליה,
One Direction


ולסיכום, אני אשים קישור לשיר של הלהקה הזו,
שנקרא Live While We're Young.
תחיו כל עוד אתם צעירים, ואם אתם לא צעירים, לכו לביקור במרכז המבקרים.
ברגע אחד תהפכו לילדים מחדש(-:

One Direction - Live While We're Young



אתם מוזמנים לסייר במרכזי המבקרים של שטראוס,
חוויה נהדרת!
ושיהיה לכם יום מתוק!!!



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח.
בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה.
אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית.
כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים.
אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית.
ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים.
כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע.
מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח. 
מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד. 
המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים. 
את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים.
הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים. 

עוגת שוקולד קוקוס משגעת, באונטי סטייל. כשרה לפסח, וטעימה כל השנה!

אני מודה, החטיף שאני הכי אוהבת הוא באונטי.
פסח הוא חג לחובבי הקוקוס, ואני ביניהם :)
הפעם החלטתי להכין עוגה שתתאים לי ולעצמי בשולחן הסדר, כי חשוב לי לקנח עם משהו קצת יותר טעים מעוגיות יין או עוגת מצות :)
ההכנה שלה נראית מורכבת, אבל היא פשוטה ממש.