דלג לתוכן הראשי

מרכז המבקרים הכי מתוק(-:



מרכזי מבקרים הם תמיד חוויה.
מרכזי מבקרים מתוקים, הם חוויה כפולה ומכופלת(-:
הוזמנתי לביקור במרכז המבקרים של "עלית" בנצרת עילית,
ויצאתי עם חיוך מתוק ושוקולדי(-:
הביקור יועד לקבוצה של חברי הפייסבוק בעמוד של שטראוס,
שטראוס דואגת לפנק ולצ'פר מדי פעם קבוצות של חברי פייסבוק.
הפעם, גם אני הייתי ביניהם.
כיף להיות חברה של שטראוס(-:
התחלנו את הסיור בסרטון הסבר על שוקולד, תולדותיו, מוצאו, 
ולמדנו מהו "יום הולדתו של השוקולד".
מסתבר, שגם השוקולד עקרב כמוני, ויליד נובמבר!!!
8.11.1519, יום הולדת לשוקולד.
אל תשכחו לחגוג (-:




טוב, כולכם מכירים את עלית. 
רגעים קסומים שמלווים אותנו מהילדות המתוקה, 
ועד הבגרות המתוקה-מרירה-חלבית-פרווה(איש איש ובחירותיו).
שוקולד פרה, בפלות(שלא יעזור, לאף אחד לא מצליחות בפלות טעימות כמו של עלית),
מקופלת, פסק זמן, רבע לשבע, עד חצות, אגוזי, טעמי,
ועוד, ועוד, ועוד:








שי, מנהל השיווק, הסביר לנו לאורך הסיור מה קורה במפעל, והמקום היחיד שלא הרשו לנו להיכנס אליו, הוא "אגף המקופלת" שבמפעל, שהוא האגף הסודי של "עלית", וברור למה(-:


זו מקופלת מפלסטיק: 


וזאת, תאמינו או לא, בזוקה!!
כן, הבזוקה עם העתידות, ככה היא נראית בייצור:



וככה נראים המסטיקים, טרם "לידתם".
היה מעניין איך כל המסטיקים חסרי חיים, עד שהם מקבלים את העטיפה שלהם:



הילדים שהצטרפו אלינו היו באטרף חיובי(-:
להכניס ילד למפעל שוקולד, אין ספק, זה הקסם הכי הכי גדול שיכול להיות:





אחרי הסיור במפעל עברנו לסדנת שוקולד.
מי לא אוהב לשחק עם שוקולד? 


בחרנו טעמים לשוקולד שרצינו,
מילאנו טבלאות בשוקולד נמס וטעים, 



שיטחנו ויישרנו:


והכנסנו לקירור:



לבת שלי הכנתי שוקולד עם הלוגו של הלהקה האהובה עליה,
One Direction


ולסיכום, אני אשים קישור לשיר של הלהקה הזו,
שנקרא Live While We're Young.
תחיו כל עוד אתם צעירים, ואם אתם לא צעירים, לכו לביקור במרכז המבקרים.
ברגע אחד תהפכו לילדים מחדש(-:

One Direction - Live While We're Young



אתם מוזמנים לסייר במרכזי המבקרים של שטראוס,
חוויה נהדרת!
ושיהיה לכם יום מתוק!!!



פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

אורז עם בשר טחון ותבלינים. מנה שמכינים מהר, ומחסלים מהר :)

דבר אחד ידוע ובטוח: אני לא אוהבת לבלות שעות במטבח בהכנת מתכונים מורכבים. 
אני אוהבת מהר, מזין, וטעים. 
זו בדיוק המנה הזו. כל פעם שאני בלחץ זמן, שזה כמעט תמיד, ואני צריכה להכין צהריים בזריזות - אני מוציאה את המתכון הזה שלי ממעמקי הזיכרון, ותוך חצי שעה גג יש ארוחת צהריים שמתחסלת די מהר. האמת? אין כמעט פעם שנשאר משהו שיכול להיכנס למקרר לטובת ארוחת צהריים למחר. 
זה פשוט לא קורה. 
אז ביקשתם, ואני, לא יכולה להשאיר אתכם בלי מתכון למנה הנהדרת הזו.
היא מדהימה גם כשבאים אורחים. הצבעים שלה, הטעמים והקלות - הופכים אותה למושלמת לאירוח. 

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים.