דלג לתוכן הראשי

גלוסיבוקס דצמבר. פתיחה יפה לשנה חדשה(-:








בכל חודש, כשהשליח עם הגלוסיבוקס שלי מגיע, 
איתו מגיע החיוך החודשי.
נו, אתם יודעים, דואר זה בדר"כ חשבונות, קנסות, מע"מ, וכאלו. 
מעיק, משהו.
עד שמגיע הגלוסיבוקס(-:





גלוסיבוקס דצמבר היה בסימן חגיגות סוף השנה.
מנצנץ שכזה(-:
כבר בעטיפה החיצונית אפשר היה להרגיש שזה חגיגי.
הקופסה הגיעה הפעם בצבע כסף, כיאה לחגיגות סוף שנה, ותחילתה של שנה יפה חדשה(-:


גם הנייר שעטף את המוצרים היה זרוע כוכבים,
ונתן תחושה חגיגית וכיפית:



כמו בכל חודש, לקופסה נוספו שוברים של מבצעים והטבות:


הקונספט לא השתנה גם בפנים, והמוצרים הונחו על מצע כסוף.
הפעם הקופסה מבחינתי הייתה מושלמת, 
וכללה שלושה מוצרים בגודל מלא(ששניים מהם בדיוק עמדתי לקנות),
ושלושה מוצרים מוקטנים:


אני אתחיל עם המוצרים בגודל המלא, 
כי הפעם הם הצליחו לגרום לי לשמחה גדולה כשפתחתי את הקופסה.
המוצר הראשון שממש שמחתי לקראתו היה עפרון עיניים עמיד(שחור) של קרליין.
העפרון האחרון שקניתי היה עדין מדי, נשבר בכל מריחה,
ואני שמחה שהגיע עפרון שחור חדש שאוכל לנסות:







פרטים על המוצר באתר גלוסיבוקס

המוצר השני הוא שפתון של לוריאל מסדרת "קולור ריש".
גם את המוצר הזה מאד אהבתי, אני משתמשת קבוע בשפתונים של לוריאל,
ושוב, כמו עם העפרון השחור, גם הוא בא לי ממש בזמן, והוא צבע ביניים בין שני הצבעים הקבועים שלי:








זה השפתון החדש בין השניים הקבועים שלי, על שלושה שפתונים תיק האיפור שלי עומד(-:
אתם חייבים להודות שהצליח לגלוסיבוקס איתי במיוחד החודש. יופי לי!




לפרטים על המוצר באתר גלוסיבוקס

המוצר השלישי בגודל מלא הוא מוצר שבשבילי, לימי החורף הסודקים, הוא מושלם.
אני סובלת בחורף משפתיים סדוקות, והמוצר הזה הוא קרם עשיר ומטפח לריכוך אינטנסיבי של השפתיים.
לפי היצרן, השמנים הפעילים בתכשיר(חמאת שיאה, שמן חוחובה, ופיטו-סקוואלאן) תורמים משמעותית לריכוך עור השפתיים ופועלים ביחד עם מינרלים קושרי לחות למניעת היווצרות סדקים ויובש. 
מקווה שהוא גם יהיה מוצלח, עדיין לא ניסיתי אותו, מחכה שקרם השפתיים הנוכחי שלי יגמר(-:




פרטים על המוצר באתר גלוסיבוקס

מוצר נוסף שכבר שפתחתי לו את הפקק, התמכרתי אליו, הוא קרם הגוף של אנג'ל. 
יש לו ריח ממכר, אידיאלי לערב, וחבל שהוא מוקטן, הייתי שמחה לאחד גדול כזה, אבל יופי של מוצר, שווה להכיר אותו. מה הייתי עושה בלי גלוסיבוקס? (-:



 פרטים על המוצר באתר גלוסיבוקס


את המוצרים של סבוקלם אני מכירה היטב, ואפילו לילדים שלי אני קונה את המוצרים מהסידרה של "סבוקלם יאנג". 
בקופסת גלוסיבוקס דצמבר קיבלתי סבוקלם-קרם עשיר.
את המוצרים המוקטנים אני לוקחת איתי לטיולים ונסיעות, הם קטנים ואיכותיים, ולכן, רק בטיול הקרוב אוכל לספר לכם אם הקרם שווה, אך מהנסיון שלי עם סבוקלם, יש להם מוצרים טובים מאד וגם היפואלרגניים, שזה פרמטר חשוב.




המוצר המוקטן האחרון הוא פריימר של סמאשבוקס, הפריימר המקורי למראה עור מושלם, אחיד וחלק, שהושק לראשונה באולפני הצילום בלוס אנג'לס על ידי מותג האיפור המקצועי סמאשבוקס. מכין את העור לאיפור ומגביר את עמידותו למשך שעות ארוכות, מטשטש מראה נקבוביות פעורות וקמטוטים ויוצר מראה עור בריא ורענן בתוך שניות:



פרטים על המוצר באתר גלוסיבוקס

וגם זה היה בקופסת דצמבר, 
בשביל שתהיה לנו חגיגה מושלמת,
ושנת 2013 שכולה אור ויופי, והרבה קופסאות מפנקות:


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?