דילוג לתוכן הראשי

מסננת ליגת על! tescoma






אני חובבת גאדג'טים למטבח.
בעצם, מי מאיתנו לא? 
והפעם: 
מסננת(-:
כל אחד מחזיק לפחות אחת כזו בבית.
לי יש ארבע. 
בכלל, מסננת היום הפכה לכלי דקורטיבי.
הצבעים, המרקמים, האפשרויות-אין להם סוף. 
לפני שבועיים אחת ממסננות הפלסטיק שלי קיבלה "כוויה" מהגז.
הדלקתי את הכיריים, ולא שמתי לב שאני מתיכה את המסננת שניצבה ממש ליד.
טעות מטופשת שלי.
קורה במשפחות הכי טובות (-:
כדי שלא תחשבו לרגע שאני מספרת לכם סיפורים,
אז הנה, ההוכחה:




כמובן שהמסננת הפכה ל"בלתי יעילה בעליל",
לא יכולתי להניח אותה בסיר,
היא מחליקה פנימה לתוכו, לא עומדת בכובד.
 המסננת הזו, שאיתה שטפתי פסטות
('צטערת, יש לי סיר פסטה, לא משתמשת בו, מעצבן אותי)
וגם ירקות, איבדה את יכולותיה ברגע.
בדיוק כבמטה קסם, יומיים אחרי קיבלתי הודעה במייל
"רוצה לבדוק ולסקר מסננת?"
מכיוון שאני לא מוכנה לבדוק כל דבר, איך שקראתי "מסננת",
מיד עלה לי "ממש לא" לראש.
אבל המשכתי לקרוא, "דפקתי" חיוך, ועניתי: "ממש כן" (-:
אז למה "כן"?
קודם כל ולפני הכל, כי היא לא מפלסטיק,
אז היא לא תישרף לי שוב(-:
היא מפלדת אל חלד ברמה גבוהה,
ומגיעה עם אחריות ל-3 שנים:







דבר שני, היא יפה.
מרוב שהיא יפה, היא מתאימה גם כסלסלת הגשה:



חוצמזה שהיא יפה, היא גם גדולה, מה שמאפשר לסנן כמויות גדולות מהרגיל בפעם אחת,
בלי שהכל "גולש" מהצדדים:




חוצמזה שהיא גדולה, היא גדלה עוד!!!
המסננת מתרחבת לפי הצורך(בין 35 ס"מ ל-55 ס"מ),
מה שמאפשר לה להתאים את עצמה לגדלי כיורים שונים!
תכונה מופלאה:










בקיצור, היא מקסימה, פרקטית, עמידה, ונוחה:




לכל דבר טוב יש מחיר(-:
היא לא זולה. מחירה לצרכן 235 ש"ח.

המסננת מיוצרת ע"י חברת טסקומה. חברת Tescoma נוסדה בשנת 1994 בעיר זלין שבצ'כיה, והיא מציעה מגוון רחב של מוצרים מחומרים באיכות גבוהה(פלדת-אל-חלד מאיכות גבוהה, פורצלן נקי ועבה, פלסטיק עמיד, עץ באיכות מצוינת, סיליקון עמיד, פלסטיק שקוף קריסטל ועוד), ואני כבר נהנית ממוצר שני שלהם, כשהמוצר הראשון היה פורס התפוחים, שמשמש אותי המון לחיתוך אגסים ותפוחים בקלות:






לחברה מעל 2,000 מוצרים לבישול ביתי וקייטרינג מקצועי.  Tescoma נחשבת לחברה מובילה בתחום אביזרי המטבח ומוצריה נמכרים בלמעלה מ- 100 מדינות ברחבי העולם.
Tescoma מחזיקה בתעודה למצוינות בתחום הפיתוח, עיצוב ומיתוג כלי מטבח.
זהו. 
סיימתי עוד פוסט.
עכשיו אני הולכת לרחוץ פירות במסננת שלי, ולאכול תפוח.
שניהם עם ה-Tescoma שלי. ברור(-:

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח.
בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה.
אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית.
כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים.
אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית.
ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים.
כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע.
מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח. 
מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד. 
המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים. 
את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים.
הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים. 

עוגת שוקולד קוקוס משגעת, באונטי סטייל. כשרה לפסח, וטעימה כל השנה!

אני מודה, החטיף שאני הכי אוהבת הוא באונטי.
פסח הוא חג לחובבי הקוקוס, ואני ביניהם :)
הפעם החלטתי להכין עוגה שתתאים לי ולעצמי בשולחן הסדר, כי חשוב לי לקנח עם משהו קצת יותר טעים מעוגיות יין או עוגת מצות :)
ההכנה שלה נראית מורכבת, אבל היא פשוטה ממש.