דילוג לתוכן הראשי

מסננת ליגת על! tescoma






אני חובבת גאדג'טים למטבח.
בעצם, מי מאיתנו לא? 
והפעם: 
מסננת(-:
כל אחד מחזיק לפחות אחת כזו בבית.
לי יש ארבע. 
בכלל, מסננת היום הפכה לכלי דקורטיבי.
הצבעים, המרקמים, האפשרויות-אין להם סוף. 
לפני שבועיים אחת ממסננות הפלסטיק שלי קיבלה "כוויה" מהגז.
הדלקתי את הכיריים, ולא שמתי לב שאני מתיכה את המסננת שניצבה ממש ליד.
טעות מטופשת שלי.
קורה במשפחות הכי טובות (-:
כדי שלא תחשבו לרגע שאני מספרת לכם סיפורים,
אז הנה, ההוכחה:




כמובן שהמסננת הפכה ל"בלתי יעילה בעליל",
לא יכולתי להניח אותה בסיר,
היא מחליקה פנימה לתוכו, לא עומדת בכובד.
 המסננת הזו, שאיתה שטפתי פסטות
('צטערת, יש לי סיר פסטה, לא משתמשת בו, מעצבן אותי)
וגם ירקות, איבדה את יכולותיה ברגע.
בדיוק כבמטה קסם, יומיים אחרי קיבלתי הודעה במייל
"רוצה לבדוק ולסקר מסננת?"
מכיוון שאני לא מוכנה לבדוק כל דבר, איך שקראתי "מסננת",
מיד עלה לי "ממש לא" לראש.
אבל המשכתי לקרוא, "דפקתי" חיוך, ועניתי: "ממש כן" (-:
אז למה "כן"?
קודם כל ולפני הכל, כי היא לא מפלסטיק,
אז היא לא תישרף לי שוב(-:
היא מפלדת אל חלד ברמה גבוהה,
ומגיעה עם אחריות ל-3 שנים:







דבר שני, היא יפה.
מרוב שהיא יפה, היא מתאימה גם כסלסלת הגשה:



חוצמזה שהיא יפה, היא גם גדולה, מה שמאפשר לסנן כמויות גדולות מהרגיל בפעם אחת,
בלי שהכל "גולש" מהצדדים:




חוצמזה שהיא גדולה, היא גדלה עוד!!!
המסננת מתרחבת לפי הצורך(בין 35 ס"מ ל-55 ס"מ),
מה שמאפשר לה להתאים את עצמה לגדלי כיורים שונים!
תכונה מופלאה:










בקיצור, היא מקסימה, פרקטית, עמידה, ונוחה:




לכל דבר טוב יש מחיר(-:
היא לא זולה. מחירה לצרכן 235 ש"ח.

המסננת מיוצרת ע"י חברת טסקומה. חברת Tescoma נוסדה בשנת 1994 בעיר זלין שבצ'כיה, והיא מציעה מגוון רחב של מוצרים מחומרים באיכות גבוהה(פלדת-אל-חלד מאיכות גבוהה, פורצלן נקי ועבה, פלסטיק עמיד, עץ באיכות מצוינת, סיליקון עמיד, פלסטיק שקוף קריסטל ועוד), ואני כבר נהנית ממוצר שני שלהם, כשהמוצר הראשון היה פורס התפוחים, שמשמש אותי המון לחיתוך אגסים ותפוחים בקלות:






לחברה מעל 2,000 מוצרים לבישול ביתי וקייטרינג מקצועי.  Tescoma נחשבת לחברה מובילה בתחום אביזרי המטבח ומוצריה נמכרים בלמעלה מ- 100 מדינות ברחבי העולם.
Tescoma מחזיקה בתעודה למצוינות בתחום הפיתוח, עיצוב ומיתוג כלי מטבח.
זהו. 
סיימתי עוד פוסט.
עכשיו אני הולכת לרחוץ פירות במסננת שלי, ולאכול תפוח.
שניהם עם ה-Tescoma שלי. ברור(-:

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי...

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

הלחם המופלא של פיליס גלזר. פוסט בריא ומתכון הורס.

כבר בכניסה לביתה של כוהנת הבישול פיליס גלזר, לסדנה של בישול בריא(וטעים!), חיכו לנו פינוקים על השולחן. ביס אחד מהלחם האלוהי שהיא מכינה גרם לי לרצות ממנו עוד ועוד ועוד. לחם כוסמין עם אגוזי מלך וצימוקים. טעמו המיוחד, הנעים, המתגלגל בפה, השאיר אותי מאוהבת. לא רק אותי, האמת. הייתה תמימות דעים בקרב כל משתתפות הסדנה: הלחם הזה נפלא. פיליס נתנה לנו מתכון של האלוהי הזה. בהמשך אני אתן לכם אותו, כי מתכון כזה חייבים לשמור במועדפים :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)