דלג לתוכן הראשי

פרפקטו! שולחן מושלם לחג, ומושלם בכלל(-:


אני מודה:
אני "חולה" על גאדג'טים למטבח!

אם יש לכם גאדג'ט חדש ומהמם, ספרו לי, אני רצה למשש,
ובמקרה חסר השליטה העצמית, גם לקנות(-:
כ"כ שמחתי להיות מוזמנת לאירוע העיתונאים של נעמן,
שמחזיקה לא מעט גאדג'טים יפים,
ומגוון מוצרים למטבח הביתי והמקצועי.
באירוע התמקד בסידרת המוצרים של "פרפקטו",
תחת הסלוגן "לאנשים שאוהבים לבשל":





הצגת המוצרים נערכה במקום מושלם,
מסעדת "שולחן" של עומר מילר.
הרי בסופו של יום, כמו שכתבתי בכותרת,
מדובר על שולחן מושלם לחג,
והשילוב בין פרפקטו של נעמן לשולחן של עומר מילר
יצר פרפקט של שולחן, או שולחן פרפקציוניסט(-:
בגדול, ככה נראה שולחן מושלם לחג.
במקרה של פסח, פשוט תבטלו את הלחם(-:







אחרי שאכלנו מהמטעמים של עומר מילר,
הציג לנו הצוות המוביל של "נעמן"
את החידושים והסדרות המרגשות של הכלים למטבח:




שנתחיל לחתוך? (-:
סדרת הסכינים של "פרפקטו"





חברת "נעמן" משיקה בימים אלו סדרת סכינים חדשה ואיכותית של מותג הדגל שלה Perfecto.
לי, באופן אישי, יש איסור לקנות סכין שף. הבת שלי הטילה וטו, כי גם עם סכינים "רגילים" אני נחתכת בלי סוף, והיא החליטה שהיא רוצה לשמור לי על האצבעות. היא יודעת למה:
סדרת הסכינים PERFECTO- GOURMET  כוללת סכינים חדות, נוחות לשימוש וידידותיות לסביבה. סדרת הסכינים החדשה היא בעלת הלהב החדה, המיוצרת מפלדה איכותית, ומאפשרת לשדרג את חווית השימוש בסכין בכמה דרכים:
חדה יותר- חדות הלהב מאפשרת חיתוך דק ומדויק לכל סוגי המזון בדגש על המרכיבים הקשים ביותר
( כדוגמת בטטה).
נוחה יותר- הסכין נוחה לשימוש ובנויה כך שהיא מעניקה יציבות המאפשרת חיתוך קל ונוח ברמה מקצועית.
גמישה יותר-  המתכת ממנה עשויה הסכין הינה חזקה ביותר ויחד עם זאת גמישה מאד, תכונות אלו מאפשרות שימוש בסכיני הסדרה ללא חשש שישברו או יתעקמו.
אלסטיות- ידית אלסטית המקנה אחיזה מושלמת ועבודה רצופה.
נשמרת לאורך זמן –  המרכיבים הכימיים הגבוהים של להב הסכין הופכים אותה לעמידה כמעט לחלוטין בפני קורוזיה/ חלודה. הסכין נשארת כמו חדשה גם שנים לאחר קנייתה. 
סדרת הסכינים PERFECTO-GOURMET  הינה סדרה ידידותית לסביבה.
ידיות הסכין מיוצרות בעיקר מחומרים טבעיים ותהליך ייצור הסכינים ידידותי לסביבה.
סדרת הסכינים החדשה שמה דגש על נושא איכות הסביבה כחלק מהמגמה העולמית ההולכת וגוברת של בישול בריא, איכותי וידידותי לסביבה. 

סדרת הסכינים החדשה כוללת שבעה דגמים של סכינים בגדלים שונים המתאימים לכל סוגי המצרכים וחומרי הגלם. 
1. סכין חיתוך-  9 ס"מ
2. סכין סטייק- 11.5 ס"מ
3. סכין מטבח- 12 ס"מ
4. סכין מטבח- 18 ס"מ
5. סכין שף-  20 ס"מ
6. סכין חיתוך סנטוקו- 18 ס"מ
7. סכין לחם- 20 ס"מ
מחירי הסכינים  נעים בין 32-76 ₪


סדרת הגאדג'טים:
הסדרה שגרמה לי "להתעלף" משמחה ולשבת עם עיניים מחייכות
היא ללא ספק הסדרה המקסימה שנקראת ART+COOK.  


נעמן משיקה סדרה חדשה של גאדג'טים, סדרת ART+COOK.
הסדרה כוללת כלים צבעוניים ומעוצבים שמייעלים את העבודה במטבח והופכים את חווית הבישול לקלה יותר, ומבחינתי, גם למקסימה יותר.
אני אתן לתמונות לדבר לרגע, כי הן אומרות הכל:
















נכון שהיא מהממת? (-:
סדרת ART+COOK  מבוססת על מותג אמריקאי מוביל בתחום הגאדג'טים והכלים למטבח.
מוצרי הסדרה נמכרים בכל רשתות השיווק המובחרות ברחבי ארה"ב.




הגאדג'טים בסדרה משלבים באופן מושלם בין פונקציונאליות לעיצוב מרהיב וחדשני. 
מוצרי הסדרה כוללים: סכינים , קולפנים ,קרשי חיתוך ,עציצים מיוחדים לגידול תבלינים במטבח הביתי, מטחנות פלפל ומלח מיוחדות, תיקים השומרים על טריות וקרירות המוצרים ועוד בצבעים צבעוניים שהופכים את הבישול הרגיל והמקצועי לחוויה. 
טוב, קחו עוד כמה, תתענגו מהיופי:




























סמנכ"לית השיווק של נעמן, אוסנת רוזנברג, הסבירה: "בשנים האחרונות ניכרת בישראל עלייה הולכת וגוברת בתחום הבישול המקצועי שחדר גם למטבחים הביתיים. הציבור מחפש כל העת אחר גאדג'טים ופתרונות יצירתיים שיהפכו את חווית הבישול למקצועית ואיכותית יותר. נעמן, כמובילה את תחום כלי הבית  בישראל, רואה לנכון להוביל גם קו מוצרים ייחודיים שיהפוך את העבודה במטבח לחוויה של ממש."
טוב, עם איך שזה נראה, אני מאמינה להם(-:














סדרת הסירים:
אחרונים חביבים מאד,
אבל ממש מאד,
הם ידידיי הטובים מ-א-ד, הסירים:



אני חושבת שאת סירי פרפקטו לא צריך להציג.
כל בשלן/ית מתחילים מכיריםפ את השם "פרפקטו", ובסירים, פרפקטו הוא בהחלט כבר מותג פופולארי וטוב, בדיוק כמו סולתם וטפאל.


סירי HARD HANODIZE מבית PERFECTO
סדרת HARD HANODIZE,
היא סדרת סירי הפרימיום היוקרתית של "PERFECTO" .
הסדרה מושקת בימים אלו, לקראת חג הפסח.
שמה של הסדרה, HARD HANODIZE,
נלקח מהתהליך אותו עובר האלומיניום המרכיב את הסיר   בריאקציה כימית עם חמצן אשר הופך את הסיר לחזק במיוחד. 
בנוסף לחוזק שלה לסדרה החדשה שתי תכונות בולטות נוספות:
ציפוי NON STICK:
ציפוי טפלון פנימי  Non Stick 
ציפוי טפלון מבית Dupont  - ציפוי האיכותי ביותר (מייצרת הטפלון המקורי)
הציפוי אינו מכיל  מתכות רעילות כגון קדמיום ועופרת 
ניתן לבשל עם כמות מזערית של שמן והמזון אינו נדבק
פיזור חום אחיד:
פיזור חום אחיד מהיר ואחיד בכל חלקי הסיר המאפשר בישול איכותי ופיזור טעמים מושלם
פיזור החום תורם לחיסכון בזמן ובאנרגיה

עיצוב הסירים והמחבתות כולל ידית ארגונומית לאחיזה ומכסה זכוכית מחוסמת עם פתח לשחרור האדים.
לפחות מבחוץ, לבינתיים, הוא נראה סיר מקסים ואלגנטי:



אחרי כל היופי הזה, הייתי חייבת משהו מתוק, לקינוח.
גם על הקפה לא ויתרתי.
תגידו לי את האמת, 
שזה שולחן מושלם לחג?
פשוט פרפקטו!


פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

אורז עם בשר טחון ותבלינים. מנה שמכינים מהר, ומחסלים מהר :)

דבר אחד ידוע ובטוח: אני לא אוהבת לבלות שעות במטבח בהכנת מתכונים מורכבים. 
אני אוהבת מהר, מזין, וטעים. 
זו בדיוק המנה הזו. כל פעם שאני בלחץ זמן, שזה כמעט תמיד, ואני צריכה להכין צהריים בזריזות - אני מוציאה את המתכון הזה שלי ממעמקי הזיכרון, ותוך חצי שעה גג יש ארוחת צהריים שמתחסלת די מהר. האמת? אין כמעט פעם שנשאר משהו שיכול להיכנס למקרר לטובת ארוחת צהריים למחר. 
זה פשוט לא קורה. 
אז ביקשתם, ואני, לא יכולה להשאיר אתכם בלי מתכון למנה הנהדרת הזו.
היא מדהימה גם כשבאים אורחים. הצבעים שלה, הטעמים והקלות - הופכים אותה למושלמת לאירוח. 

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים.