דילוג לתוכן הראשי

גלוסיבוקס פברואר-הפתעות, גבירותיי, הפתעות!












יש כיף מאד גדול בלקבל את הקופסה של גלוסיבוקס.
תמיד אני פותחת אותה מהר, כדי לראות איזה הפתעות מחכות לי החודש(-:
את גלוסיבוקס פברואר קיבלתי מעט באיחור,
ולכן הוא עולה רק עכשיו לאוויר.
לא משנה מתי היא מגיעה, הקופסה הכיפית הזו,
היא ממכרת, והציפיה לגלוסיבוקס הבא תמיד קיימת(-:
קופסת ההפתעות של גלוסיבוקס השאירה בי משהו לרוץ איתו.
מניפסטו, הבושם של איב סן לורן.
תכף אספר לכם עליו(-:
כמו תמיד, רגע לפני "המוצרים",
הגיעו "הדפים":
החוברת, שאני בדר"כ לא קוראת, כי אני עסוקה מדי בלבדוק את המוצרים שבקופסה:



גלויות ההטבות וההנחות,
כשהפעם היו כמה שוות:












ואז הגעתי לקופסה עצמה, שממבט ראשון נראתה מבטיחה,
עם שישה מוצרים בתוכה,
שניים מהם, מקטגוריית האיפור, בגודל מלא:





אני אתחיל דווקא עם המוצר שהכי פחות אהבתי:






ניסיתי להשתמש בה.
לא קל, ולא נוצה.
לא שופע, ולא זוהר.
אולי זה בגלל שאני כ"כ אוהבת את המסקרות עם המברשות הדקות, שמאפשרות מריחה יותר מדויקת,
ופחות מדביקה את הריסים.
אני משתמשת בסקרות של לוריאל, ויסלחו לי מייביליין, במקרה הספציפי-אין מה להשוות.
לבקרים אני משתמשת במסקרה "Telescopic" של לוריאל.
היא מפרידה את הריסים נהדר, ולא נמרחת.
לערבים, למראה טיפה יותר "מאופר", אני משתמשת במסקרה
LASH ARCHITECT 4D BLACK LACQUER מבית לוריאל,
ואני לא מחליפה את שתיהן.
המריחה במסקרה של מייביליין לא הייתה לי נוחה, את המוצר הזה לא אקנה בעתיד.

מוצר האיפור השני היה של קרליין,
והאמת, קרליין לפעמים מפתיעים אותי עם מוצרים "שווים",
כמו המוצר הזה:






החוד של הטוש נהדר, מדויק, ולחובבות האייליינר הנוזלי הוא ממש נפלא.
השחור יוצא "שחור", וגם מחזיק מעמד די הרבה זמן על העין.
בקיצור: אהבתי מאד.

המוצר הבא הוא קרם פנים למניעת קמטים,
שמלבד זה שאף קרם לא באמת "מונע קמטים", הוא בהחלט נעים על העור, לא כבד מדי,
וכן, יש לו ריח נעים.
לאחר שימוש של כשבוע, המסקנה:
לא רע בכלל, אפילו טוב.

המחיר? 
טוב, לא ממש שפוי. 

מסקנה: לעשירות בלבד. 








המנצח מבחינתי בקופסה של פברואר,
הבושם "מניפסטו" לאיב סאן לורן:







נתתי לבת שלי להריח.
אמרתי לה: "דניאל, בואי תנסי את הדוגמית!"
היא ניסתה, והתאהבה.
אמרה: "אמא, אני יכולה להשאיר אותו אצלי?".
בבוקר, היא שמה אותו לביה"ס. בערב, כשחיבקתי אותה, הוא עדיין היה שם.
ריח כובש, חושני, מעורר, נעים, מתקתק, משגע. 
מסקנה: תודה על הדוגמית. בקרוב הוא יהיה אצלי בבית, בגודל מלא(-:






אני אוהבת סרומים, יש בהם משהו שעושה כיף לפנים, ומרענן אותם. 

את הסרום הזה פחות אהבתי, אולי בגלל הריח, שאליו לא התחברתי.
מעבר לזה, הוא בסדר. 





המוצר האחרון הוא ה-BB של סבוקלם:





את מוצרי סבוקלם אני מכירה כבר שנים.
אפילו הבן שלי משתמש בקרם הלחות של סבוקלם.
מוצרי החברה תמיד מוצלחים, וגם המוצר הזה עושה את העבודה.
אין לי ספק שאמשיך להשתמש בו:









תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי...

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

עוגת שוקולד קוקוס משגעת, באונטי סטייל. כשרה לפסח, וטעימה כל השנה!

אני מודה, החטיף שאני הכי אוהבת הוא באונטי. פסח הוא חג לחובבי הקוקוס, ואני ביניהם :) הפעם החלטתי להכין עוגה שתתאים לי ולעצמי בשולחן הסדר, כי חשוב לי לקנח עם משהו קצת יותר טעים מעוגיות יין או עוגת מצות :) ההכנה שלה נראית מורכבת, אבל היא פשוטה ממש.