דלג לתוכן הראשי

גלוסיבוקס פברואר-הפתעות, גבירותיי, הפתעות!












יש כיף מאד גדול בלקבל את הקופסה של גלוסיבוקס.
תמיד אני פותחת אותה מהר, כדי לראות איזה הפתעות מחכות לי החודש(-:
את גלוסיבוקס פברואר קיבלתי מעט באיחור,
ולכן הוא עולה רק עכשיו לאוויר.
לא משנה מתי היא מגיעה, הקופסה הכיפית הזו,
היא ממכרת, והציפיה לגלוסיבוקס הבא תמיד קיימת(-:
קופסת ההפתעות של גלוסיבוקס השאירה בי משהו לרוץ איתו.
מניפסטו, הבושם של איב סן לורן.
תכף אספר לכם עליו(-:
כמו תמיד, רגע לפני "המוצרים",
הגיעו "הדפים":
החוברת, שאני בדר"כ לא קוראת, כי אני עסוקה מדי בלבדוק את המוצרים שבקופסה:



גלויות ההטבות וההנחות,
כשהפעם היו כמה שוות:












ואז הגעתי לקופסה עצמה, שממבט ראשון נראתה מבטיחה,
עם שישה מוצרים בתוכה,
שניים מהם, מקטגוריית האיפור, בגודל מלא:





אני אתחיל דווקא עם המוצר שהכי פחות אהבתי:






ניסיתי להשתמש בה.
לא קל, ולא נוצה.
לא שופע, ולא זוהר.
אולי זה בגלל שאני כ"כ אוהבת את המסקרות עם המברשות הדקות, שמאפשרות מריחה יותר מדויקת,
ופחות מדביקה את הריסים.
אני משתמשת בסקרות של לוריאל, ויסלחו לי מייביליין, במקרה הספציפי-אין מה להשוות.
לבקרים אני משתמשת במסקרה "Telescopic" של לוריאל.
היא מפרידה את הריסים נהדר, ולא נמרחת.
לערבים, למראה טיפה יותר "מאופר", אני משתמשת במסקרה
LASH ARCHITECT 4D BLACK LACQUER מבית לוריאל,
ואני לא מחליפה את שתיהן.
המריחה במסקרה של מייביליין לא הייתה לי נוחה, את המוצר הזה לא אקנה בעתיד.

מוצר האיפור השני היה של קרליין,
והאמת, קרליין לפעמים מפתיעים אותי עם מוצרים "שווים",
כמו המוצר הזה:






החוד של הטוש נהדר, מדויק, ולחובבות האייליינר הנוזלי הוא ממש נפלא.
השחור יוצא "שחור", וגם מחזיק מעמד די הרבה זמן על העין.
בקיצור: אהבתי מאד.

המוצר הבא הוא קרם פנים למניעת קמטים,
שמלבד זה שאף קרם לא באמת "מונע קמטים", הוא בהחלט נעים על העור, לא כבד מדי,
וכן, יש לו ריח נעים.
לאחר שימוש של כשבוע, המסקנה:
לא רע בכלל, אפילו טוב.

המחיר? 
טוב, לא ממש שפוי. 

מסקנה: לעשירות בלבד. 








המנצח מבחינתי בקופסה של פברואר,
הבושם "מניפסטו" לאיב סאן לורן:







נתתי לבת שלי להריח.
אמרתי לה: "דניאל, בואי תנסי את הדוגמית!"
היא ניסתה, והתאהבה.
אמרה: "אמא, אני יכולה להשאיר אותו אצלי?".
בבוקר, היא שמה אותו לביה"ס. בערב, כשחיבקתי אותה, הוא עדיין היה שם.
ריח כובש, חושני, מעורר, נעים, מתקתק, משגע. 
מסקנה: תודה על הדוגמית. בקרוב הוא יהיה אצלי בבית, בגודל מלא(-:






אני אוהבת סרומים, יש בהם משהו שעושה כיף לפנים, ומרענן אותם. 

את הסרום הזה פחות אהבתי, אולי בגלל הריח, שאליו לא התחברתי.
מעבר לזה, הוא בסדר. 





המוצר האחרון הוא ה-BB של סבוקלם:





את מוצרי סבוקלם אני מכירה כבר שנים.
אפילו הבן שלי משתמש בקרם הלחות של סבוקלם.
מוצרי החברה תמיד מוצלחים, וגם המוצר הזה עושה את העבודה.
אין לי ספק שאמשיך להשתמש בו:









תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?