דילוג לתוכן הראשי

גלוסיבוקס פברואר-הפתעות, גבירותיי, הפתעות!












יש כיף מאד גדול בלקבל את הקופסה של גלוסיבוקס.
תמיד אני פותחת אותה מהר, כדי לראות איזה הפתעות מחכות לי החודש(-:
את גלוסיבוקס פברואר קיבלתי מעט באיחור,
ולכן הוא עולה רק עכשיו לאוויר.
לא משנה מתי היא מגיעה, הקופסה הכיפית הזו,
היא ממכרת, והציפיה לגלוסיבוקס הבא תמיד קיימת(-:
קופסת ההפתעות של גלוסיבוקס השאירה בי משהו לרוץ איתו.
מניפסטו, הבושם של איב סן לורן.
תכף אספר לכם עליו(-:
כמו תמיד, רגע לפני "המוצרים",
הגיעו "הדפים":
החוברת, שאני בדר"כ לא קוראת, כי אני עסוקה מדי בלבדוק את המוצרים שבקופסה:



גלויות ההטבות וההנחות,
כשהפעם היו כמה שוות:












ואז הגעתי לקופסה עצמה, שממבט ראשון נראתה מבטיחה,
עם שישה מוצרים בתוכה,
שניים מהם, מקטגוריית האיפור, בגודל מלא:





אני אתחיל דווקא עם המוצר שהכי פחות אהבתי:






ניסיתי להשתמש בה.
לא קל, ולא נוצה.
לא שופע, ולא זוהר.
אולי זה בגלל שאני כ"כ אוהבת את המסקרות עם המברשות הדקות, שמאפשרות מריחה יותר מדויקת,
ופחות מדביקה את הריסים.
אני משתמשת בסקרות של לוריאל, ויסלחו לי מייביליין, במקרה הספציפי-אין מה להשוות.
לבקרים אני משתמשת במסקרה "Telescopic" של לוריאל.
היא מפרידה את הריסים נהדר, ולא נמרחת.
לערבים, למראה טיפה יותר "מאופר", אני משתמשת במסקרה
LASH ARCHITECT 4D BLACK LACQUER מבית לוריאל,
ואני לא מחליפה את שתיהן.
המריחה במסקרה של מייביליין לא הייתה לי נוחה, את המוצר הזה לא אקנה בעתיד.

מוצר האיפור השני היה של קרליין,
והאמת, קרליין לפעמים מפתיעים אותי עם מוצרים "שווים",
כמו המוצר הזה:






החוד של הטוש נהדר, מדויק, ולחובבות האייליינר הנוזלי הוא ממש נפלא.
השחור יוצא "שחור", וגם מחזיק מעמד די הרבה זמן על העין.
בקיצור: אהבתי מאד.

המוצר הבא הוא קרם פנים למניעת קמטים,
שמלבד זה שאף קרם לא באמת "מונע קמטים", הוא בהחלט נעים על העור, לא כבד מדי,
וכן, יש לו ריח נעים.
לאחר שימוש של כשבוע, המסקנה:
לא רע בכלל, אפילו טוב.

המחיר? 
טוב, לא ממש שפוי. 

מסקנה: לעשירות בלבד. 








המנצח מבחינתי בקופסה של פברואר,
הבושם "מניפסטו" לאיב סאן לורן:







נתתי לבת שלי להריח.
אמרתי לה: "דניאל, בואי תנסי את הדוגמית!"
היא ניסתה, והתאהבה.
אמרה: "אמא, אני יכולה להשאיר אותו אצלי?".
בבוקר, היא שמה אותו לביה"ס. בערב, כשחיבקתי אותה, הוא עדיין היה שם.
ריח כובש, חושני, מעורר, נעים, מתקתק, משגע. 
מסקנה: תודה על הדוגמית. בקרוב הוא יהיה אצלי בבית, בגודל מלא(-:






אני אוהבת סרומים, יש בהם משהו שעושה כיף לפנים, ומרענן אותם. 

את הסרום הזה פחות אהבתי, אולי בגלל הריח, שאליו לא התחברתי.
מעבר לזה, הוא בסדר. 





המוצר האחרון הוא ה-BB של סבוקלם:





את מוצרי סבוקלם אני מכירה כבר שנים.
אפילו הבן שלי משתמש בקרם הלחות של סבוקלם.
מוצרי החברה תמיד מוצלחים, וגם המוצר הזה עושה את העבודה.
אין לי ספק שאמשיך להשתמש בו:









תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור". לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה.  כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו.  כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית. כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה.  אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות. לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל? אני מתה על בלינצ'סים. 

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח.  מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד.  המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים.  את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים. הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)