דילוג לתוכן הראשי

קפה ב-2 ש"ח, דיוקן של שמעון פרס מ-6000 כוסות קפה, ושיא גינס? יום רביעי בנמל ת"א!!!


לרגל יום הולדתו ה-90(!) של כבוד נשיא המדינה, שמעון פרס,
החליט מותג הקפה ג'ייקובס" לשבור את שיא העולם במוזאיקת קפה, עם דיוקנו של נשיא המדינה.




מתחם ג'ייקובס בנמל ת"א יהפוך לפסיפס מדהים של קפה.

הפסיפס הענק יכיל כ-6000 כוסות, מה שאמור לנפץ את שיא גינס הרשמי הקודם, העומד על 5,642 כוסות קפה ושנקבע בהוואי, ונשא את דמותו של אלביס פרסלי.
נציגי גינס שיגיעו למקום צפויים לאשר את השיא.
הציבור מוזמן גם לכתוב ברכות אישיות לנשיא שיאוגדו בספר מהודר שימסר לבית הנשיא.
יצירת מוזאיקת הקפה של מר שמעון פרס, הנה המשכה של מסורת מחווה ייחודית של מותג הקפה ג'ייקובס למנהיגים גדולים בעולם.
המנהיג הקודם שזכה להוקרה היה נלסון מנדלה,
אפשר לראות בסרטון איך עשו את זה. פשוט מדהים!!






גם אתם יכולים לקחת חלק בחוויה המיוחדת הזו!
קפה ג'ייקובס מזמין את הקהל הרחב
לאירוע שיתקיים ביום רביעי בנמל ת"א.




במקום  יפעל בר משקאות קפה(חמים, קרים ואייס), מבוססים קפה ג'ייקובס, במחירים מיוחדים, כאשר כל ההכנסות מן המכירה יוקדשו למען עמותת "דן אב-שלום" שהינה "חברה לתועלת הציבור", המתמחה במתן שרותי שיקום במעגל החיים הנורמטיבי לאוכלוסייה צעירה.
לצד מוזאיקת הענק, שתוצב כאמור בנמל, יתקיימו במקום פעילויות מגוונות ללא תשלום.
מתחם בית הקפה יהיה פתוח לציבור למשך שלושת ימי הפעילות:
6.7.8-06-2013
בימים חמישי ושישי יתקיימו פעילויות שיותאמו לכל הגילאים:
סדנאות ציור עם קפה למבוגרים, לצד הצגות ופעילויות חווייתיות לילדים - ובהן גם האפשרות ליצור ברכת יום הולדת אישית לנשיא המדינה.


תחילת בניית המוזאיקה ושבירת שיא גינס:  
יום ד' 05.06.2013 החל מהשעה 10:00 בבוקר.
בר הקפה:
ימים ד’-ה’ בין השעות 17:00-23:00
יום ו': 10:00-16:00.
הפעילויות החווייתיות לילדים:
יום ה' בין השעות 20:00 – 17:00, יום ו': 12:00-16:00.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח.  מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד.  המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים.  את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים. הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח. בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה. אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית. כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים. אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית. ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים. כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע. מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי