דלג לתוכן הראשי

גלוסיבוקס מאי. נחמד, אבל פחות.













את גלוסיבוקס מאי פחות אהבתי. קופסה יחסית, מבחינתי, מאכזבת.
אם אין לי מוצר איפור בקופסה, היא מייד הופכת לפחות מעניינת, כי בסדר, עוד דוגמית בושם זה נחמד, עוד קרם שמבטיח לעשות לי פנים של בת 15 זה גם נחמד, ולפעמים אפילו מוצלח, אבל מבחינתי, לנסות מוצרי איפור חדשים, זו תמצית הגלוסיבוקס בשבילי.
ולא, לק זה לא איפור(-:
אני מצפה תמיד כשאני פותחת את הקופסה לאותו פריט חדש שאכיר, ושאתחיל לצרוך בקביעות.
תוכלו לראות למה אני מתכוונת כאן, בפוסט על קופסת מרץ, כשקיבלתי שני מוצרי איפור, ואחד מהם הפך להיות מוצר קבוע בתיק האיפור שלי.
נעבור לקופסה?


כרגיל, המגזין, וגלויה עם פירוט המוצרים:



קופונים, של ג'ובנה ושל סופט טאץ':




אני אתחיל עם ג'ובנה, כי הוא מבחינתי המוצר המעניין ביותר בקופסה.
האמת, גם מבחינת המחיר שלו הוא הכי שווה בקופסה (-: 

קרם שמבטיח התחדשות תאים, עם מרכיבים יקרים, ואת זה עדיין אין לי מושג אם הוא עושה.
אבל...

יש לו ריח נהדר, הוא נעים מאד על העור,
נותן תחושת לחות מצוינת, רגע, ועוד אבל...
הוא מאד מאד יקר.
אנחנו קיבלנו דוגמית, אבל מחיר מוצר בגודל מלא, 75 מ"ל, עולה 999 ש"ח!!!
נעים זה סבבה, אבל שני טיפולים אצל הקוסמטיקאית לא משתווים ל-75 מ"ל של קרם,
ואני מעדיפה להתפנק פעמיים וחצי אצל הקוסמטיקאית, מלשלם על 75 מ"ל מחיר כזה.
שווה, אבל לא בשבילי(-:




בדיוק בכיוון ההפוך, מבחינת מחיר, קיבלנו מוצר בגודל מלא של ג'נס קוסמטיקס.
סרום מרוכז כבסיס לקרם, מאד מאד אהבתי את התחושה והמרקם, הריח מצוין ומרענן, וזה שוב היתרון של גלוסיבוקס,
ההכרות עם מוצרים חדשים וטובים, ופה גם במחיר שווה לכל נפש.
מוצר מומלץ!








המוצר הבא הוא לק אדום של ESSIE
כולנו מכירות את הלקים של essie, לקים בצבעים נהדרים, במיוחד אני אוהבת את האדומים העזים שלהם.
הצליח לי, וקיבלתי לק אדום, שעונה לשם Snap Happy, שהושק בקולקציית החורף.
הלקים של המותג הספציפי יקרים יחסית, ולמרות הצבעים היפים, מעולם לא הרגשתי שיש איזה פלא גדול בלק הזה, הוא יורד לי בדיוק כמו כל האחרים, לפעמים "שיק" הזול ממנו ברבע מחזיק לי לא פחות טוב, אם לא יותר.
המחיר המומלץ לצרכן הוא 51 ש"ח, ואם מצאתם במותג הזה צבע שאתן אוהבות, כמו הצבע המהמם הזה(ושוב אני מדגישה שהצבעים שלהם יפים!),
לכו על זה ותתפנקו(-:





דוגמית הבושם הפעם הייתה מרתקת: 
BLACK FLUID של ליידי גאגא.
בהחלט מתאים לליידי גאגא: אפל, חושני, מסתורי, אבל אני מעדיפה את הקוקו שאנל שלי(-:
הבת שלי אהבה אותו, והוא עבר ברוב כבוד אליה:





על סבוקלם כתבתי לא פעם.
אני מאד אוהבת את המוצרים שלהם, משתמשת בהם שנים הרבה לפני שהם התפרסמו והפכו מסחריים,
והסבון הזה, כמו שאר המוצרים שלהם, נהדר.
לבת ה-15 שלי יש עור רגיש של נערה, ולכן נתתי לה אותו להמשך שימוש:




המוצר הבא הוא דאורדורנט מבית לבנדר,
בריח הדס-עשב לימון.
הדאורדורנט טבעי, ומבוסס על תערובות ארומתרפיות.
האמת? אף פעם לא קניתי דאורדורנט בריח לימוני, זה מתקשר לי עם בשמים לקיץ, 
מרעננים ולימוניים.
החלטתי לקחת סיכון ולנסות את הדאורדורנט הזה(-:
הניסוי בינתיים היה הרגע בבית, עדיין לא יצאתי איתו החוצה, אין לי מושג כמה הוא מחזיק בימות הקיץ,
אבל בינתיים דווקא אהבתי את ריח הלימון(-:






את המוצר הזה אני לא מנסה ולא כותבת עליו, 
גם דוגמיות צריכות להגיע בצורה שתגרום לי לנסות, 
סופט טאץ' יכלו להשקיע קצת יותר מלתת לי שתי שקיקים של 2 מ"ל,
עם פונט 2, שגם עם זכוכית מגדלת לא הצלחתי לקרוא.
קרם לילה של סופט טאץ', לא בדקתי:





תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?