דילוג לתוכן הראשי

אין אישה, נערה או ילדה שלא תגיד לי תודה על הפוסט הזה :)







כל יומיים פונה אלי יחצ"ן(כזה או אחר) לסיקור של מוצר(כזה או אחר).
בדר"כ אני מסרבת לסקר מוצרי סופר או פארמים למיניהם.
בקשות כמו "אנחנו רוצים שתכתבי על התה/החיתול/הפריכיות/צבע השיער החדש והמדהים", בדר"כ נענות בשלילה.
זה גם מה שעניתי אותו משרד יח"צ שהתקשר אלי בשביל לסקר מברשת לשיער.
"נו", אמרתי ליח"צנית החביבה, "את יודעת שאני לא כותבת על שטויות כאלו".
והיא, בהתלהבות, אמרה לי: "ברור שאני יודעת, לא הייתי מתקשרת אליך אם לא הייתי בטוחה שזה באמת משהו מיוחד. תאמיני לי, תנסי, ותראי שהיא מיוחדת".
אמרתי לעצמי: נו, טוב, נשמע שבאמת היא מתלהבת, מה אכפת לי להתנסות, מקסימום אודיע לה שלא מצאתי שום יתרון, מה שסביר שיקרה, ולא אכתוב.
אז הנה, אני כותבת :)
לא כי אני חייבת(כי אני לא חייבת לאף אחד כלום),
לא כי היא ביקשה(כי בקשות מגישים בשלושה עותקים ועם צ'ק שמן)
סתם כי בא לי שתכירו, כי התגובה הראשונה שלי הייתה "וואו", וזה כבר שווה סקירה :)
עד היום, זו הייתה המברשת של שלי ושל הבת שלי:





עד היום, וזהו.
המברשת הזו היא הרכש החדש שלי.
קבלו את המברשת הרטובה!!!





מברשת שקיבלתי לסקר, ועם הסירוק הראשון ניסיתי להבין איך היא סירקה לי את הקשרים בלי משיכה אחת, בלי כאב, ברכות שלא מביישת סירוק שיער של תינוק בן יומו.
אז מה מיוחד במברשת הזו, שמכונה WET BRUSH?
ומה הופך את הסירוק איתה למשהו נעים, במקום למשהו מעיק?  
מסתבר שיש קשר בין בריאות ומראה השיער שלנו ואיכות המברשת.
שימוש לא נכון במברשת תולש את השיער וגורם לו לפגמים.
כשהשיער רטוב, איכות המברשת חשובה פי כמה וכמה!!!
השיער עשוי מחומר שנקרא קרטין. השיער מתרכך כשהוא רטוב, והברשתו בצורה בלתי נכונה גורמת לקריעה, תלישה ושחיקה של השיער.
מכירות את הקצוות המפוצלים? זה חלק מהעניין!
אז איפה הייחוד של המברשת הרטובה?
בסיבים!!!
למברשת יש סיבים חכמים, עם טכנולוגיה שהיא סימן רשום.
הסיבים דקים במיוחד אך חזקים מאד, ומאפשרים סירוק עדין וללא כאבים.
וכן, גם בריא יותר לשיער :)
הגמישות של הסיבים משתנה בהתאם להתנגדות השיער.
האמת, שאחרי הסירוק הראשון לא רק אמרתי "וואו!", אלא גם סובבתי אותה, משתוממת כולי, 
בהנחה שמישהו מצלם אותי ל"חייך, אכלת אותה", ובכלל מדובר בטריק או קסם.
אבל לא, זה לא טריק, וכן, זה ממש קסם.
אחרי שסובבתי אותה והפכתי אותה, נזכרתי שקיבלתי חומר קריאה על הפטנט,
ורק אז הבנתי איך הסתרקתי בכזו קלות(-:
זהו, נגמר הסיוט של סירוק ילדות שצורחות: "אמא, כואב לי!"
מהיום זה הרבה יותר נעים, והרבה יותר בריא.
אני כבר מכורה, וגם הבת שלי :)





כמה פרטים טכניים:

מחיר המברשת: 69.90 ש"ח
מחיר מברשת קטנה (לילדים או לנשיאה בתיק): 49.90
לרכישה און ליין ורשימת חנויות:
חשוב: כרגע יש מבצע 30% הנחה, בקישור הזה
וכמובן, איך אפשר בלי פייסבוק:




תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי...

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

הלחם המופלא של פיליס גלזר. פוסט בריא ומתכון הורס.

כבר בכניסה לביתה של כוהנת הבישול פיליס גלזר, לסדנה של בישול בריא(וטעים!), חיכו לנו פינוקים על השולחן. ביס אחד מהלחם האלוהי שהיא מכינה גרם לי לרצות ממנו עוד ועוד ועוד. לחם כוסמין עם אגוזי מלך וצימוקים. טעמו המיוחד, הנעים, המתגלגל בפה, השאיר אותי מאוהבת. לא רק אותי, האמת. הייתה תמימות דעים בקרב כל משתתפות הסדנה: הלחם הזה נפלא. פיליס נתנה לנו מתכון של האלוהי הזה. בהמשך אני אתן לכם אותו, כי מתכון כזה חייבים לשמור במועדפים :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)