דלג לתוכן הראשי

אין אישה, נערה או ילדה שלא תגיד לי תודה על הפוסט הזה :)







כל יומיים פונה אלי יחצ"ן(כזה או אחר) לסיקור של מוצר(כזה או אחר).
בדר"כ אני מסרבת לסקר מוצרי סופר או פארמים למיניהם.
בקשות כמו "אנחנו רוצים שתכתבי על התה/החיתול/הפריכיות/צבע השיער החדש והמדהים", בדר"כ נענות בשלילה.
זה גם מה שעניתי אותו משרד יח"צ שהתקשר אלי בשביל לסקר מברשת לשיער.
"נו", אמרתי ליח"צנית החביבה, "את יודעת שאני לא כותבת על שטויות כאלו".
והיא, בהתלהבות, אמרה לי: "ברור שאני יודעת, לא הייתי מתקשרת אליך אם לא הייתי בטוחה שזה באמת משהו מיוחד. תאמיני לי, תנסי, ותראי שהיא מיוחדת".
אמרתי לעצמי: נו, טוב, נשמע שבאמת היא מתלהבת, מה אכפת לי להתנסות, מקסימום אודיע לה שלא מצאתי שום יתרון, מה שסביר שיקרה, ולא אכתוב.
אז הנה, אני כותבת :)
לא כי אני חייבת(כי אני לא חייבת לאף אחד כלום),
לא כי היא ביקשה(כי בקשות מגישים בשלושה עותקים ועם צ'ק שמן)
סתם כי בא לי שתכירו, כי התגובה הראשונה שלי הייתה "וואו", וזה כבר שווה סקירה :)
עד היום, זו הייתה המברשת של שלי ושל הבת שלי:





עד היום, וזהו.
המברשת הזו היא הרכש החדש שלי.
קבלו את המברשת הרטובה!!!





מברשת שקיבלתי לסקר, ועם הסירוק הראשון ניסיתי להבין איך היא סירקה לי את הקשרים בלי משיכה אחת, בלי כאב, ברכות שלא מביישת סירוק שיער של תינוק בן יומו.
אז מה מיוחד במברשת הזו, שמכונה WET BRUSH?
ומה הופך את הסירוק איתה למשהו נעים, במקום למשהו מעיק?  
מסתבר שיש קשר בין בריאות ומראה השיער שלנו ואיכות המברשת.
שימוש לא נכון במברשת תולש את השיער וגורם לו לפגמים.
כשהשיער רטוב, איכות המברשת חשובה פי כמה וכמה!!!
השיער עשוי מחומר שנקרא קרטין. השיער מתרכך כשהוא רטוב, והברשתו בצורה בלתי נכונה גורמת לקריעה, תלישה ושחיקה של השיער.
מכירות את הקצוות המפוצלים? זה חלק מהעניין!
אז איפה הייחוד של המברשת הרטובה?
בסיבים!!!
למברשת יש סיבים חכמים, עם טכנולוגיה שהיא סימן רשום.
הסיבים דקים במיוחד אך חזקים מאד, ומאפשרים סירוק עדין וללא כאבים.
וכן, גם בריא יותר לשיער :)
הגמישות של הסיבים משתנה בהתאם להתנגדות השיער.
האמת, שאחרי הסירוק הראשון לא רק אמרתי "וואו!", אלא גם סובבתי אותה, משתוממת כולי, 
בהנחה שמישהו מצלם אותי ל"חייך, אכלת אותה", ובכלל מדובר בטריק או קסם.
אבל לא, זה לא טריק, וכן, זה ממש קסם.
אחרי שסובבתי אותה והפכתי אותה, נזכרתי שקיבלתי חומר קריאה על הפטנט,
ורק אז הבנתי איך הסתרקתי בכזו קלות(-:
זהו, נגמר הסיוט של סירוק ילדות שצורחות: "אמא, כואב לי!"
מהיום זה הרבה יותר נעים, והרבה יותר בריא.
אני כבר מכורה, וגם הבת שלי :)





כמה פרטים טכניים:

מחיר המברשת: 69.90 ש"ח
מחיר מברשת קטנה (לילדים או לנשיאה בתיק): 49.90
לרכישה און ליין ורשימת חנויות:
חשוב: כרגע יש מבצע 30% הנחה, בקישור הזה
וכמובן, איך אפשר בלי פייסבוק:




פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

אורז עם בשר טחון ותבלינים. מנה שמכינים מהר, ומחסלים מהר :)

דבר אחד ידוע ובטוח: אני לא אוהבת לבלות שעות במטבח בהכנת מתכונים מורכבים. 
אני אוהבת מהר, מזין, וטעים. 
זו בדיוק המנה הזו. כל פעם שאני בלחץ זמן, שזה כמעט תמיד, ואני צריכה להכין צהריים בזריזות - אני מוציאה את המתכון הזה שלי ממעמקי הזיכרון, ותוך חצי שעה גג יש ארוחת צהריים שמתחסלת די מהר. האמת? אין כמעט פעם שנשאר משהו שיכול להיכנס למקרר לטובת ארוחת צהריים למחר. 
זה פשוט לא קורה. 
אז ביקשתם, ואני, לא יכולה להשאיר אתכם בלי מתכון למנה הנהדרת הזו.
היא מדהימה גם כשבאים אורחים. הצבעים שלה, הטעמים והקלות - הופכים אותה למושלמת לאירוח. 

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים.