דילוג לתוכן הראשי

אין אישה, נערה או ילדה שלא תגיד לי תודה על הפוסט הזה :)







כל יומיים פונה אלי יחצ"ן(כזה או אחר) לסיקור של מוצר(כזה או אחר).
בדר"כ אני מסרבת לסקר מוצרי סופר או פארמים למיניהם.
בקשות כמו "אנחנו רוצים שתכתבי על התה/החיתול/הפריכיות/צבע השיער החדש והמדהים", בדר"כ נענות בשלילה.
זה גם מה שעניתי אותו משרד יח"צ שהתקשר אלי בשביל לסקר מברשת לשיער.
"נו", אמרתי ליח"צנית החביבה, "את יודעת שאני לא כותבת על שטויות כאלו".
והיא, בהתלהבות, אמרה לי: "ברור שאני יודעת, לא הייתי מתקשרת אליך אם לא הייתי בטוחה שזה באמת משהו מיוחד. תאמיני לי, תנסי, ותראי שהיא מיוחדת".
אמרתי לעצמי: נו, טוב, נשמע שבאמת היא מתלהבת, מה אכפת לי להתנסות, מקסימום אודיע לה שלא מצאתי שום יתרון, מה שסביר שיקרה, ולא אכתוב.
אז הנה, אני כותבת :)
לא כי אני חייבת(כי אני לא חייבת לאף אחד כלום),
לא כי היא ביקשה(כי בקשות מגישים בשלושה עותקים ועם צ'ק שמן)
סתם כי בא לי שתכירו, כי התגובה הראשונה שלי הייתה "וואו", וזה כבר שווה סקירה :)
עד היום, זו הייתה המברשת של שלי ושל הבת שלי:





עד היום, וזהו.
המברשת הזו היא הרכש החדש שלי.
קבלו את המברשת הרטובה!!!





מברשת שקיבלתי לסקר, ועם הסירוק הראשון ניסיתי להבין איך היא סירקה לי את הקשרים בלי משיכה אחת, בלי כאב, ברכות שלא מביישת סירוק שיער של תינוק בן יומו.
אז מה מיוחד במברשת הזו, שמכונה WET BRUSH?
ומה הופך את הסירוק איתה למשהו נעים, במקום למשהו מעיק?  
מסתבר שיש קשר בין בריאות ומראה השיער שלנו ואיכות המברשת.
שימוש לא נכון במברשת תולש את השיער וגורם לו לפגמים.
כשהשיער רטוב, איכות המברשת חשובה פי כמה וכמה!!!
השיער עשוי מחומר שנקרא קרטין. השיער מתרכך כשהוא רטוב, והברשתו בצורה בלתי נכונה גורמת לקריעה, תלישה ושחיקה של השיער.
מכירות את הקצוות המפוצלים? זה חלק מהעניין!
אז איפה הייחוד של המברשת הרטובה?
בסיבים!!!
למברשת יש סיבים חכמים, עם טכנולוגיה שהיא סימן רשום.
הסיבים דקים במיוחד אך חזקים מאד, ומאפשרים סירוק עדין וללא כאבים.
וכן, גם בריא יותר לשיער :)
הגמישות של הסיבים משתנה בהתאם להתנגדות השיער.
האמת, שאחרי הסירוק הראשון לא רק אמרתי "וואו!", אלא גם סובבתי אותה, משתוממת כולי, 
בהנחה שמישהו מצלם אותי ל"חייך, אכלת אותה", ובכלל מדובר בטריק או קסם.
אבל לא, זה לא טריק, וכן, זה ממש קסם.
אחרי שסובבתי אותה והפכתי אותה, נזכרתי שקיבלתי חומר קריאה על הפטנט,
ורק אז הבנתי איך הסתרקתי בכזו קלות(-:
זהו, נגמר הסיוט של סירוק ילדות שצורחות: "אמא, כואב לי!"
מהיום זה הרבה יותר נעים, והרבה יותר בריא.
אני כבר מכורה, וגם הבת שלי :)





כמה פרטים טכניים:

מחיר המברשת: 69.90 ש"ח
מחיר מברשת קטנה (לילדים או לנשיאה בתיק): 49.90
לרכישה און ליין ורשימת חנויות:
חשוב: כרגע יש מבצע 30% הנחה, בקישור הזה
וכמובן, איך אפשר בלי פייסבוק:




תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח.
בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה.
אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית.
כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים.
אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית.
ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים.
כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע.
מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח. 
מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד. 
המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים. 
את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים.
הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים. 

עוגת שוקולד קוקוס משגעת, באונטי סטייל. כשרה לפסח, וטעימה כל השנה!

אני מודה, החטיף שאני הכי אוהבת הוא באונטי.
פסח הוא חג לחובבי הקוקוס, ואני ביניהם :)
הפעם החלטתי להכין עוגה שתתאים לי ולעצמי בשולחן הסדר, כי חשוב לי לקנח עם משהו קצת יותר טעים מעוגיות יין או עוגת מצות :)
ההכנה שלה נראית מורכבת, אבל היא פשוטה ממש.