דילוג לתוכן הראשי

מי עדן משיקה: בר מים! הגיע הזמן :)





רובנו שאלנו את עצמנו למה "מי עדן", במקום להילחם בקונספט הכ"כ מוצלח של בר המים "תמי 4" ודומיו, זורמת איתו, ונכנסת לשוק המים המסוננים. נראה לי שאני יודעת את התשובה :)
המים של מי עדן מופקים החל מ-1980 ממעיין סלוקייה.




המעיין נמצא בלב אזור טבעי ויפה במרומי רמת הגולן, בין נחל יהודיה לנחל זוויתן.
מעיין סלוקייה הוא הגבוה במעיינות ישראל. גובהו הרב, כ-445 מטר מעל פני הים, 
ומיקומו בסביבה טבעית המרוחקת מכל יישוב או איזור תעשייתי, מגן על מימיו ושומר על איכותם ונקיונם. 
אדמת הבזלת המאפיינת את אדמת הגולן, תורמת למי עדן את הרכבם המינרלי המאוזן. לאחר שספחו אליהם את המינרליים, נאגרים המים בשכבה אטומה מוגנת מזיהומים, ובתנאים הפיסים המתאימים, הם פורצים החוצה באופן טבעי כמים מינרליים, מי עדן. 
הצירוף הנדיר של אזור טבעי, קרקע גבוהה וסלעי בזלת, מעניק למי עדן הרכב מינרליים מאוזן, צלילות וטעם נפלא.
אפשר להבין את מי עדן, שנשארה כ"כ נאמנה למי המעיין שלה, וסירבה לזרום עם "מי ברז מסוננים".
מצד שני, על אף הקושי המחשבתי, במי עדן הבינו שברי מים גדולים עם כדי ענק כבדים כבר פחות מעניינים את העולם שהולך ומנסה למזער כל דבר, ואף רוצה להנות מיתרונות הטכנולוגיה, והחליטו להיכנס לעולם המים המסוננים ובר המים שנמצא כיום כמעט בכל בית ובכל משרד.
כן, גם לי יש אחד כזה :)
נפגשנו לאירוע ההשקה בגלריה מאירהוף בת"א.
לא ממש ידעתי מה משיקים, אבל איכשהו הייתה לי הרגשה שזה מה שהולך להיות.
נו, אינטואיציות נשיות, ושלי, כידוע, ממעטות לטעות :)
האירוע היה תחת הקונספט "לכל צורך שלכם יש לנו פתרון":



סמנכ"ל השיווק של מי עדן, מיכאל רבינוביץ', הציג לנו נתונים לגבי צריכת המים בארץ, סקירה מקיפה על מי עדן(מגמות ויעדים), והכי חשוב: את מכשירי הבר החדשים של מי עדן, הגירסה המעודכנת, שאני קוראת לה "מי עדן 5" :)
אחרי "תמי 4", השחקנית המרכזית בשוק, יוצא דגם משודרג של השחקנית החדשה, "מי עדן", וכמו הסמארטפונים, הוספתי מספר, ויש לנו דגם חדש ומשודרג :)
אהה, ועוד משהו: יש לו גירסת טאצ'!!!
ממש סמארט-בר :)





אז מה יש במכשירים של "מי עדן", הופך אותם לנוחים יותר?
כמה פרמטרים שאני חושבת שיכניסו את מי עדן למשחק, ובגדול:
א. גובה המכשיר מאפשר להכניס בקבוק של ליטר וחצי, מה שלא קיים היום במכשיר ה"תמי 4" שלי:



ב. אפשרות לנייד את המכשיר לחצר, או לכל מקום, ללא צורך בחיבור לברז, באמצעות מיכל מים נשלף:
איך עושים את זה? 
בוחרים מקור הזנת מים למכשיר (ברז או מיכל פנימי):



שולפים את מיכל המים הפנימי:



ממלאים אותו במים:



ומחזירים למכשיר. גאוני, לא? 





ג. אפשרות להכין סודה!!!
יתרון עצום לחובבי הז'אנר של המים הקופצים, שיכולים להנות מבר-מים ובר סודה במכשיר אחד:



ד. אפשרות הגדרות אישיות להתאמה לבני המשפחה באופן פרטני:
האפשרות להגדרות אישיות של טמפרטורה מאפשרת גם לכוון טמפרטורה לבקבוקי תינוק. רעיון מקסים!



ה. טאצ'!!!
נו, אין מה לעשות, כבר קשה לנו להפעיל כפתורים, העולם שייך לטאצ' :)






יופי של חידושים מרעננים :)

כרגע יש שלושה סוגי מכשירים:
eden pure classic
הוא אמנם המכשיר ה"פשוט" שבחבורה,
אך בעיניי העיצוב שלו הרבה יותר מודרני ונעים:



eden pure touch
eden pure soda
מכשירים עם יופי של רעיונות!
העיצוב קצת מיושן, בעיניי, אני מאמינה שאלו יהיו מכשירי הדגל של החברה, ועם עיצוב קצת יותר "צעיר", הם יהיו מושלמים:



לסיום האירוע מי עדן הפתיעו עם מופע של נגינה על כוסות מים.
היה מרהיב! שני חבר'ה מוכשרים, שממש מנגנים על כוסות מים, ניגנו לנו והנעימו את האירוע:







תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי...

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

עוגת שוקולד קוקוס משגעת, באונטי סטייל. כשרה לפסח, וטעימה כל השנה!

אני מודה, החטיף שאני הכי אוהבת הוא באונטי. פסח הוא חג לחובבי הקוקוס, ואני ביניהם :) הפעם החלטתי להכין עוגה שתתאים לי ולעצמי בשולחן הסדר, כי חשוב לי לקנח עם משהו קצת יותר טעים מעוגיות יין או עוגת מצות :) ההכנה שלה נראית מורכבת, אבל היא פשוטה ממש.