דלג לתוכן הראשי

קצביה קטנה ומטריפה:) מיט סטור! ואיך אתם meatכוננים לחג?














אתם יודעים שאני אוהבת בשר.
לא פעם ולא פעמיים כתבתי פוסטים על בשר, סטייקים, בשר, ועוד בשר.
בפעמים שקניתי בשר ברשתות הסופר הגדולות, כמעט תמיד התאכזבתי.
אין מה לעשות, בשר צריך לקנות במקום של בשר, במקום שיודע לטפל בבשר,
ובעיקר במקום שמביא את הבשר מהמקומות הנכונים.
הוזמנתי לבקר בקצביה בצפונה הכי צפוני של ת"א, רמת אביב ג'.
לא סתם ברמת אביב ג', אלא במרכזה של השכונה, מרכז שוסטר :)
כשנכנסתי לשם, קידם את פני בחיוך מיקי, הבעלים והמנכ"ל של הבשר :)
מיקי פתח את החנות הזו לפני המון שנים. ממש המון. 
בימים שהוא ואני היינו צעירים ויפים. 
בעצם, אנחנו יפים עד היום :)




מיקי הציג לי את הבשרים, הנקניקים, הסלטים, והפינוקים שאפשר למצוא רק במעדניות כאלו.
פינוקי בשר, אני קוראת להם :)
העיניים שלי עטו לעבר חלון הבשרים, כשאת עיני השמאלית תפסה אריזת ואקום של פילה רוסטביף.
כל מה שרציתי זה תנור זמין, וסביר שהייתי מחסלת לפחות חצי ממנו:


מה יפה בו? הוא מגיע ממש מוכן לתנור. 
מתובל עם שמן זית, פלפל, מלח ורוזמרין,
וכל מה שנשאר זה לפתוח את הואקום,
ולהתענג מהיופי:





אהה, וגם מהטעם :)

פתאום, תוך כדי שאני מתבוננת מסביב, קפצה לי לעין שוק הטלה:



אהמממ!!
איזה רעיון לערב החג :) 
אני מארחת כעשרה אנשים בערב החג, ושוק טלה עם מנה בשרית נוספת של העוף עם הפירות היבשים שלי, שכולם מטורפים עליו, סוגר לי את הפינה הבשרית.
מתכון לעוף החגיגי שלי

מיקי נתן לי את המתכון שלו לשוק הטלה, אן בא לכם להכין, הנה, כאן:
מתכון לשוק טלה

אחרי שאכין, תקבלו תמונות של "אחרי".
מבטיחה לצלם גם בערב החג את התוצאות :)
נחזור לבשרים ולקצביה?

מה שכיף בקצביה טובה, היא האפשרות לקנות בשר משובח מתובל ומוכן לעשייה, כך שהעבודה מתקצרת, והטעם תענוג.
גם שיפודים מוכנים מצאתי שם, מתובלים ומעוררי תיאבון:






מרגישים שאני אוהבת בשר טוב, לא?






גם בגזרת הנקניקים, אין כמו לבקר במקומות כאלו, ולטעום נקניקים שהם לא "נקניקי סופר", אלא כל מיני מיוחדים, מעניינים, וגם יפים. מה, נקניק לא צריך להיות סקסי? :)









תנו לי בגט עם מיונז ונקניקים כאלו, קצת חסה ועגבניה, ואני מאושרת!!!
הערת אגב: הקצביה אינה כשרה, ולכן אפשר להשיג שם כל מה שעולה על רוחכם גם בגזרת הבשרים, וגם בנקניקים:






עוד משהו מדליק שמצאתי בקצביה של מיקי היא תערובת נקניקים שמתאימים להוספת לאומלט, לפסטה קרבונרה, או לכל מה שבא לכם:



ועם כל הטוב הזה, איך אפשר בלי סלטים?
גם את זה יש שם, כמובן :)




בקיצור, אם עוד לא הבנתם, 
אני ממליצה על ביקור בקצביה/מעדניה של מיקי,
מיט סטור.
מעבר לבשר מעולה, תקבלו גם חיוך ויחס אישי,
ואם תצטרכו מתכון לנתח שקניתם, גם בזה מיקי ישמח לעזור :)
בכל זאת, למעלה מ-30 שנות ניסיון בתחום הבשר לא הולכות ברגל!!!




מיט סטור

מה אפשר למצוא בחנות:
MEAT STORE - מעדניית בשר
מגוון רחב של נקניקים סלטים טריים, פסטות, רטבים, תבלינים יינות ועוד.
מבחר נתחים טריים כגון אנטריקוט, סינטה, פילה מיניון, רוסטביף, עופות טריים, חזה עוף ושניצלים נקיים וחתוכים,
ובשר טחון מכל נתח שתבחרו. 
במחלקת הקפואים תוכלו למצוא: דגים, המבורגר ועוד.
יש גם שירות משלוחים. 
לפרטים והזמנות: 03-6424386
שעות פעילות: א'-ה' 07:30-20:00
יום ו': 07:30-15:00



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?