דלג לתוכן הראשי

חנות קונספט חדשה לקפה, עם קפסלות היפר אספרסו :)







אני לא צריכה לספר כמה אני אוהבת קפה. 
לא מזמן קניתי מכונת קפה של נספרסו, אבל בעקבות ביקור בחנות הקפה החדשה של לנדוור ברמת החייל, ואחרי שטעמתי את הקפה המעולה של illy עם קפסולות ההיפר אספרסו שנותנות קרמה מדהימה,
התלבטתי אם להחליף את מכונת הקפה שלי, שגם היא נהדרת :)




מה זו קפסולת היפר אספרסו?



פטנט הקפסולה הדו שלבית מייצרת חליטה משופרת ומיצוי טעמים מקסימלי.
בתחתית הקפסולה דופן כפולה בעלת מנגנון יצירת לחץ ושיחרורו ברגע המתאים למיצוי מקסימלי של הקפה.
הקרמה יוצאת פשוט מדהימה!!
הקליקו לקריאה על מגוון הקפסולות והטעמים 

יש מגוון מכונות קפה מדליקות, מעוצבות מקסים, ובאמת התחשק לי לקחת עוד אחת הביתה :)




את קפה לנדוור אין צורך להציג. הוא קיים מאז 1919.
חתיכת היסטוריה:)





אחרי שלנדוור פתחו את בתי הקפה המקסימים שלהם(25 עד היום), ובעקבות התובנה שהצרכן הישראלי עשה קפיצת מדרגה בשנים האחרונות בכל מה שקשור לקפה, המהלך האחרון היה פתיחת חנות קונספט למכונות קפה, תערובות קפה ייחודיות, אביזרים נלווים ועוד.
הוזמנתי לבקר בחנות ולשמוע על הקונספט החדש.
זו הפעם הראשונה שלנדוור תחל למכור בעצמה בחנות מתמחה ומקצועית לקפה את מוצרי מפעל הקפה הוותיק בישראל:







בנוסף, ימכרו מכונות ומוצרי מותג האספרסו היוקרתי בעולם- illy האיטלקי, אשר לנדוור הינה היבואנית הבלעדית שלו בישראל.





כשאני מגיעה לפריז, אני לא מתחילה את הבוקר בלי קפה של אילי או נספרסו עם קרואסון בצד, גם אם זה דורש ממני נסיעה במטרו בכיוון הפוך לזה שאני צריכה :)
צולם בבוקר שיגרתי שלי בפריז ממצלמת סמארטפון:



ובכלל, מומלץ לבקר בחנות של אילי בפריז, ולראות את מנורת הכוסות המקסימה:



יאיר שפירא, מנכ"ל חטיבת הסחר והשיווק של קפה לנדוור, הסביר: "בזאת לנדוור ממשיכה את חזונו של משה לנדוור, שהקים את בית הקלייה הראשון  בברלין בשנת 1919, להקים חברה שמתמחה ומתעסקת רק בקפה בכל הערוצים, בצורה המקצועית והחווייתית ביותר. מהלך זה לוקח את המומחיות ואהבת הקפה צעד אחד נוסף לקראת הצרכן ולטובת קידום תרבות הקפה הצומחת בישראל".






חנויות הקפה:

לנדוור חנות הקפה רמת החייל
מגדלי זיו, ראול ולנברג 24, רמת החייל, תל אביב

לנדוור חנות הקפה עין ורד
 ת.ד 144 אזור תעשיה נר הבנים עין ורד, 40696



מוזמנים לעקוב אחרי foodil בפייסבוק ובאינסטגרם:

פייסבוק: https://www.facebook.com/foodisrael
אינסטגרם: http://instagram.com/foodil




תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?