דילוג לתוכן הראשי

חנות קונספט חדשה לקפה, עם קפסלות היפר אספרסו :)







אני לא צריכה לספר כמה אני אוהבת קפה. 
לא מזמן קניתי מכונת קפה של נספרסו, אבל בעקבות ביקור בחנות הקפה החדשה של לנדוור ברמת החייל, ואחרי שטעמתי את הקפה המעולה של illy עם קפסולות ההיפר אספרסו שנותנות קרמה מדהימה,
התלבטתי אם להחליף את מכונת הקפה שלי, שגם היא נהדרת :)




מה זו קפסולת היפר אספרסו?



פטנט הקפסולה הדו שלבית מייצרת חליטה משופרת ומיצוי טעמים מקסימלי.
בתחתית הקפסולה דופן כפולה בעלת מנגנון יצירת לחץ ושיחרורו ברגע המתאים למיצוי מקסימלי של הקפה.
הקרמה יוצאת פשוט מדהימה!!
הקליקו לקריאה על מגוון הקפסולות והטעמים 

יש מגוון מכונות קפה מדליקות, מעוצבות מקסים, ובאמת התחשק לי לקחת עוד אחת הביתה :)




את קפה לנדוור אין צורך להציג. הוא קיים מאז 1919.
חתיכת היסטוריה:)





אחרי שלנדוור פתחו את בתי הקפה המקסימים שלהם(25 עד היום), ובעקבות התובנה שהצרכן הישראלי עשה קפיצת מדרגה בשנים האחרונות בכל מה שקשור לקפה, המהלך האחרון היה פתיחת חנות קונספט למכונות קפה, תערובות קפה ייחודיות, אביזרים נלווים ועוד.
הוזמנתי לבקר בחנות ולשמוע על הקונספט החדש.
זו הפעם הראשונה שלנדוור תחל למכור בעצמה בחנות מתמחה ומקצועית לקפה את מוצרי מפעל הקפה הוותיק בישראל:







בנוסף, ימכרו מכונות ומוצרי מותג האספרסו היוקרתי בעולם- illy האיטלקי, אשר לנדוור הינה היבואנית הבלעדית שלו בישראל.





כשאני מגיעה לפריז, אני לא מתחילה את הבוקר בלי קפה של אילי או נספרסו עם קרואסון בצד, גם אם זה דורש ממני נסיעה במטרו בכיוון הפוך לזה שאני צריכה :)
צולם בבוקר שיגרתי שלי בפריז ממצלמת סמארטפון:



ובכלל, מומלץ לבקר בחנות של אילי בפריז, ולראות את מנורת הכוסות המקסימה:



יאיר שפירא, מנכ"ל חטיבת הסחר והשיווק של קפה לנדוור, הסביר: "בזאת לנדוור ממשיכה את חזונו של משה לנדוור, שהקים את בית הקלייה הראשון  בברלין בשנת 1919, להקים חברה שמתמחה ומתעסקת רק בקפה בכל הערוצים, בצורה המקצועית והחווייתית ביותר. מהלך זה לוקח את המומחיות ואהבת הקפה צעד אחד נוסף לקראת הצרכן ולטובת קידום תרבות הקפה הצומחת בישראל".






חנויות הקפה:

לנדוור חנות הקפה רמת החייל
מגדלי זיו, ראול ולנברג 24, רמת החייל, תל אביב

לנדוור חנות הקפה עין ורד
 ת.ד 144 אזור תעשיה נר הבנים עין ורד, 40696



מוזמנים לעקוב אחרי foodil בפייסבוק ובאינסטגרם:

פייסבוק: https://www.facebook.com/foodisrael
אינסטגרם: http://instagram.com/foodil




תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח.  מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד.  המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים.  את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים. הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח. בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה. אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית. כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים. אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית. ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים. כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע. מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור". לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה.  כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו.  כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית. כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה.  אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות. לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל? אני מתה על בלינצ'סים.