Translate

פיצה ביתית נפלאה בפחות מ-2 דקות הכנה :)














ערב. בעצם, כבר לילה.
הבת שלי, בת 15, בררנית אוכל לא קטנה, אומרת בקול מיואש:
"אמא, אני רעבה ואין לי מה לאכול!"
ואני, חסרת אונים.
לא באמת שאין מה לאכול בבית, היא פשוט לא אוכלת יותר מדי דברים, והפרודקטים שאיתם אני יכולה להכין לה משהו לא רבים.
"להכין לך לחמניה עם חביתה?", אני שואלת.
לא, אכלתי בבוקר", היא עונה.
"להכין מלאווח? טוסט? פירה? לחם מטוגן?"
(אין מה לשאול אותה לגבי סלט/גבינות/חומוס)
והיא עונה, "לא, בא לי משהו אחר!"
"טורטייה!" אמרתי בהתלהבות, אבל היא עיקמה את הפרצוף היפה שלה.
פתאום היא זרקה לחלל האוויר:
"תכיני לי פיצה על טורטייה".
לידיעתכם: פיצה על טורטייה היא אחד הדברים הקלים להכנה, השווים, והטעימים במיוחד לארוחות ערב של ילדים שנמאס להם מכל השאר :)
יצאה פיצה מעולה, בדקה וחצי הכנה.
הערה: שלא כהרגלי, התמונה צולמה באייפד, כי לא התחשק לי להוציא את "מצלמת התותח" מהתיק באמצע הלילה, אז זו לא איכות הצילום שאתם רגילים אליה, מקווה שתסלחו לי, הפעם :)
רוצים מתכון קליל לארוחת ערב לילדים(או לעצמכם, כמובן)?
ברור שכן. אז הנה:

מתכון לפיצה ביתית על טורטייה(2 פיצות אישיות)

חומרים:
2 טורטיות(קוטר 20 ס"מ)
שמן זית
גבינה צהובה
קופסה קטנה של רסק עגבניות
תערובת תיבול איטלקית
תוספות:
עגבניות שרי שוקו(הטעם שלהן נפלא!)
זיתים ירוקים
**אפשר להחליף את התוספות ולשים מה שאוהבים, כמובן :)

אופן ההכנה:
להניח בתבנית נייר אפייה
להניח 2 טורטיות בתבנית
לזלף מעט שמן זית על הטורטייה
למרוח על כל טורטייה כף גדושה של רסק עגבניות
לפזר את הגבינה הצהובה, מעל להניח את התוספות.
מעל התוספות לפזר עוד קצת גבינה צהובה מגורדת, ומעל לפזר תערובת תיבול איטלקית.
עוד הזלפה קלה של שמן זית,
ולתנור בחום של 180 מעלות, עד שמוכן :)

מבטיחה לכם, אחרי אחת כזו תרצו עוד אחת, ועוד אחת, ועוד אחת.
מזל שבחבילה של הטורטיות יש רק 8 יחידות :)


בתיאבון!!!

למתכונים נהדרים נוספים, מוזמנים לעקוב אחרי foodil





הוסף רשומת תגובה