דלג לתוכן הראשי

מסעדת דגים חדשה בנמל ת"א. דרבי שווה זה לא רק בבלומפילד :)












כמה שאני אוהבת דגים!
יש משהו בדגים שעושה שמח.

גם בפירות ים, כמובן.
הוזמנתי לאירוע נוצץ+++ (בר רפאלי הייתה, זה כבר אומר הכל), לרגל פתיחת מסעדת דגים חדשה בנמל ת"א.
"דרבי בר דגים פורט", כל מה שעושה לאנשים לי טוב.
דרבי, כשהפועל ת"א מנצחת בו.
בר, כי יש בו אלכוהול:)
דגים, נו, כי הם דגים.
פורט, כי נמל זה תמיד אוויר ואווירה :)




בערב השמח הזה בנמל ת"א התאספו עשרות רבות של אנשים, חברים, כתבי אוכל, סלב'ס, ואין ספק, כולם ידעו למה הם באים.
בגלל הדגים, ברור :)
טוב, נו, לא רק.
גם בגלל שהם ידעו שאני אהיה שם, אז הם לא רצו להחמיץ את החוויה :)
טוב, תנו לי לפנטז לרגע שאני בר רפאלי, שאגב, עשתה פוזות של "אל תצלמו אותי".
בסדר, בר, כפרונה. 
לא נצלם אותך, יא סלב.
מותר לך, במעמדך, לשבת לך במגדל השן שלך.
האמת, צילמתי את בר, אבל בגלל שהיא לא הייתה שיא הנחמדות לאנשים שרצו לגעת באבק כוכבות,
אז יצא לי סוג של תמונת פפראצ'י, אז אני מוותרת על תמונה של בר רפאלי.
היו מספיק נשים יפות אחרות בערב הזה:)
בגזרת הנוצצים-נוצצות:
שלי גפני המדהימה ובעלה אופק קאירי, ה-שף שאני הכי הכי אוהבת, משה שגב, ואשתו, סנדרה רינגלר, זוכי המירוץ למיליון טליה וקובי(מקסימים!), לירן שטראובאר עם ילדיו, יוסי בניון, גת נמיר(אקסטרים מייקאובר), ועוד, ועוד ועוד.







מבחינתי, האוכל הוא האישיו :)
כהרגלי, לא התאפקתי ונכנסתי למטבח, הסתכלתי איך מכינים את הדגים והשרימפס, והאמת?
עכשיו ממש בא לי ללכת לשבת לי בסתלבט על ארוחה שם. נראה שיודעים לטפל שם בדגים :)
 


אכלנו דגים ופירות ים לרוב, כולם היו טעימים ולא מתיימרים, בדיוק כמו שהם צריכים להיות במסעדת דגים משובחת:








הקאווה זרמה כמו מים, חטיפי דגים בכל מיני וריאציות עברו בין המוני האורחים שבאו לברך:



ואני?
הייתה לי כרובית מטוגנת!!!
הכי טעים בעולם :)



לסיכום הערב המקסים הזה, כשכבר לא יכולתי להכניס אפילו דגיגון נוסף לפי, התענגנו מהופעה של אפרת גוש, האחת והיחידה:
















בפעם הבאה שבא לכם דגים, אל תחשבו פעמיים.
מול המים, בנמל ת"א, נמצאת מסעדת דגים חדשה ומבטיחה.
אחרי שאדגום שם את האוכל שלא במסגרת ארוע השקה, וזה יקרה בקרוב, כי אני אוהבת מסעדות כאלו, אחזור לדווח לכם איך היה :)




דרבי בר דגים פורט

התערוכה 3 נמל תל אביב
להזמנות: 036246050




מוזמנים לעקוב אחרי foodil





תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?