דילוג לתוכן הראשי

מסעדת דגים חדשה בנמל ת"א. דרבי שווה זה לא רק בבלומפילד :)












כמה שאני אוהבת דגים!
יש משהו בדגים שעושה שמח.

גם בפירות ים, כמובן.
הוזמנתי לאירוע נוצץ+++ (בר רפאלי הייתה, זה כבר אומר הכל), לרגל פתיחת מסעדת דגים חדשה בנמל ת"א.
"דרבי בר דגים פורט", כל מה שעושה לאנשים לי טוב.
דרבי, כשהפועל ת"א מנצחת בו.
בר, כי יש בו אלכוהול:)
דגים, נו, כי הם דגים.
פורט, כי נמל זה תמיד אוויר ואווירה :)




בערב השמח הזה בנמל ת"א התאספו עשרות רבות של אנשים, חברים, כתבי אוכל, סלב'ס, ואין ספק, כולם ידעו למה הם באים.
בגלל הדגים, ברור :)
טוב, נו, לא רק.
גם בגלל שהם ידעו שאני אהיה שם, אז הם לא רצו להחמיץ את החוויה :)
טוב, תנו לי לפנטז לרגע שאני בר רפאלי, שאגב, עשתה פוזות של "אל תצלמו אותי".
בסדר, בר, כפרונה. 
לא נצלם אותך, יא סלב.
מותר לך, במעמדך, לשבת לך במגדל השן שלך.
האמת, צילמתי את בר, אבל בגלל שהיא לא הייתה שיא הנחמדות לאנשים שרצו לגעת באבק כוכבות,
אז יצא לי סוג של תמונת פפראצ'י, אז אני מוותרת על תמונה של בר רפאלי.
היו מספיק נשים יפות אחרות בערב הזה:)
בגזרת הנוצצים-נוצצות:
שלי גפני המדהימה ובעלה אופק קאירי, ה-שף שאני הכי הכי אוהבת, משה שגב, ואשתו, סנדרה רינגלר, זוכי המירוץ למיליון טליה וקובי(מקסימים!), לירן שטראובאר עם ילדיו, יוסי בניון, גת נמיר(אקסטרים מייקאובר), ועוד, ועוד ועוד.







מבחינתי, האוכל הוא האישיו :)
כהרגלי, לא התאפקתי ונכנסתי למטבח, הסתכלתי איך מכינים את הדגים והשרימפס, והאמת?
עכשיו ממש בא לי ללכת לשבת לי בסתלבט על ארוחה שם. נראה שיודעים לטפל שם בדגים :)
 


אכלנו דגים ופירות ים לרוב, כולם היו טעימים ולא מתיימרים, בדיוק כמו שהם צריכים להיות במסעדת דגים משובחת:








הקאווה זרמה כמו מים, חטיפי דגים בכל מיני וריאציות עברו בין המוני האורחים שבאו לברך:



ואני?
הייתה לי כרובית מטוגנת!!!
הכי טעים בעולם :)



לסיכום הערב המקסים הזה, כשכבר לא יכולתי להכניס אפילו דגיגון נוסף לפי, התענגנו מהופעה של אפרת גוש, האחת והיחידה:
















בפעם הבאה שבא לכם דגים, אל תחשבו פעמיים.
מול המים, בנמל ת"א, נמצאת מסעדת דגים חדשה ומבטיחה.
אחרי שאדגום שם את האוכל שלא במסגרת ארוע השקה, וזה יקרה בקרוב, כי אני אוהבת מסעדות כאלו, אחזור לדווח לכם איך היה :)




דרבי בר דגים פורט

התערוכה 3 נמל תל אביב
להזמנות: 036246050




מוזמנים לעקוב אחרי foodil





תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח.
בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה.
אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית.
כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים.
אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית.
ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים.
כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע.
מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח. 
מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד. 
המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים. 
את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים.
הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים. 

עוגת שוקולד קוקוס משגעת, באונטי סטייל. כשרה לפסח, וטעימה כל השנה!

אני מודה, החטיף שאני הכי אוהבת הוא באונטי.
פסח הוא חג לחובבי הקוקוס, ואני ביניהם :)
הפעם החלטתי להכין עוגה שתתאים לי ולעצמי בשולחן הסדר, כי חשוב לי לקנח עם משהו קצת יותר טעים מעוגיות יין או עוגת מצות :)
ההכנה שלה נראית מורכבת, אבל היא פשוטה ממש.