דילוג לתוכן הראשי

הוא אמר: "זה אחד ההמבורגרים הטובים שאכלתי". גם לכם מגיע לדעת איפה :)





הבן שלי כבר ממש לא "ילד".
כנער טיפוסי, תנו לו המבורגר טוב, והוא מאושר.
הוא לא מחובבי ה"פאסט פוד", וזה די ברור.
עם אמא כמוני, לנער לא קל להחזיק מהמבורגר קפוא של רשתות ההמבוגרים השונות, או להגיד עליו "טעים" :)
אז כשאנחנו אוכלים המבורגר, אוכלים המבורגר.
אמיתי כזה.
עם בשר שהוא "בשר", ולא בשר שהוא תערובת בלתי ברורה של דברים בלתי אכילים.
Zinc התל אביבית והאהובה בהובלת השף קובי אביטן הגיעה גם ליהוד, עם סניף משודרג ואלגנטי.
הוזמנתי לארוחה בסניף ביהוד, אליה הלכתי עם שני בני הנוער שלי.
יהוד היא עיר בילוי קרובה מבחינתי, ובראש העין באמת שאין יותר מדי מה לאכול, לצערי.
האופציות לתושבי ראש העין הן כפר קאסם, הוד השרון או יהוד, כך שמבחינתי המיקום היה מושלם לצהריים עם הילדים,
וגם התפריט.




היה חם.
הייתי חייבת להתרענן עם משהו קר וטעים.
המלצרית המליצה על דקירי קוקוס.
לחובבי קוקוס- חובה לטעום.
ממש ממש מוצלח:



המטבח של זינק הוא מטבח איטלקי-אמריקאי.
תפריט המסעדה כולל פסטות, פירות ים, בשרים, דגים, סלטים ועוד.
המנות הראשונות מתומחרות מעולה, ונותנות יופי של "ואליו פור מאני".
הראשונה, שבכל מסעדה, אם יש, אני חייבת לטעום מהמעדן הזה שאני כ"כ אוהבת, פטה כבד.
פטה כבד עוף על מצע ריבת בצל, מוגש עם טוסטונים- 38 ₪
הפטה היה מעולה. כרגיל, כשהוא טוב, מנה אחת לא מספיקה לי, אבל הפעם כבשתי את יצרי :)



אני וכרובית זה סיפור אהבה.
כרובית מטוגנת זה בכלל סיפור אהבה טראגי. למה דברים מטוגנים כ"כ טעימים? :)
מנה יפה, טעימה, ומתומחרת מעולה.
כרובית בציפוי פנקו עם רוטב תאילנדי 28 ₪



מנה מפתיעה נוספת היא מנת הפטריות הממולאות.
טעימה להפליא, חיסלנו אותה תוך שניות, למרות שהמילוי היה חם, אבל כל פטריה כאילו מבקשת: "תאכלו אותי מהר כי תכף מישהו אחר יחטוף" :)
פטריות ממולאות בגבינות ופסטו- אפוי בתנור 42 ₪



מהראשונות אלו יהיו בחירה שלי גם בפעם הבאה שאשב בזינק.
מנה נוספת מהראשונות היא מנת הקרפצ'יו.
שפים: די, עשו טובה, תגוונו קצת עם הקרפצ'יו הזה!
זה נראה לפעמים כאילו כולם חיים על איזה שטאנץ.
לא שזה לא היה טעים, או טרי.
זה היה מעולה, אבל אכלתי כבר אלף כאלו.
בכל מסעדה זה נראה בול, אבל בול אותו דבר.
די.
קרפצ'יו בגרסתו הנוכחית כבר משעמם אותי, טעים ככל שיהיה.
אם אתם לא אוכלים הרבה בחוץ, אז כן, הוא טעים ומומלץ.
קרפצ'יו פילה בקר עם שמן זית וחומץ בלסמי 48 ₪




בעיקריות אני אפתח בהמבורגר.
הבן שלי אמר: "זה אחד ההמבורגרים הטובים שאכלתי".
מבחינתי, זה מה שיחזיר אותי לזינק. החיוך של הבן שלי שווה הכל.
המבורגר זינק פרימיום, 300 גרם מבשר בקר וכבש, מוגש עם צ'יפס: 63 ₪
להמבורגר הוספנו ביצת עין (5 ש"ח) וחזה אווז מעושן(13 ש"ח).



אחרי ההמבורגר הכי טעים, הגיע תור הבת שלי. לא קל לרצות אותה באוכל.
לא קל איתה במסעדות, היא מאד בררנית באוכל, ולשמחתי, היא מצאה לעצמה מה לאכול :)
פירה זה הפרעה משפחתית אצלנו, והיא התענגה על הפירה, וגם הפרגית ברוטב טריאקי הייתה עשויה היטב, למרות שרוטב הטריאקי היה דומיננטי מדי, ובהחלט אפשר לעדן אותו מעט.



אני אוהבת לנסות דברים חדשים ומיוחדים, המלצרית החביבה המליצה לי על מנה מעניינת.
סלטימבוקה: סטייק פרגית עטוף בחזה אווז מעושן- 89 ₪
עם רוטב של עגבניות, חמאה, שום יין לבן וצלפים, מוגש עם פירה.
זו בהחלט הייתה בחירה טובה ומנה נהדרת, אם כי לא זולה:



בגזרת הקינוחים:
האהוב עלי, הטירמיסו.
אין על טירמיסו שעשוי נכון.
טירמיסו- 35 ש"ח



המשמעות של "טירמיסו" באיטלקית: הרם אותי.
ואני הרמתי אותו באהבה :)



הבת שלי, חובבת השוקולד, הזמינה עוגת מוס שוקולד בלגי ונוגט, גם היא מתומחרת ב-35 ש"ח:
עוגה מעולה, הבת שלי לא השאירה פירור :)



הבן שלי הלך על עוגת גבינה עם רוטב ריבת תות, שהייתה טעימה ועשירה, למרות שבעיניי היה אפשר להשקיע ברוטב "אמיתי" של תותים או פירות יער, או כל פרי אדום אחר.




קצת על זינק יהוד:

לסניף חדר פרטי עד 20 איש ואפשרות לעריכת אירועים עד 120 איש.
----------------------------------------------
שעות פתיחה: א'-ש' משעה 12:00 ועד 01:00
תפריט עסקיות א׳ - ה׳ משעה 12:00 ועד 19:00
תפריט ארוחת בוקר ו' – ש' משעה 08:30 ועד 12:30
שרות משלוחים לאזור בקעת אונו והסביבה



כתובת: אלטלף 9, יהוד
טלפון : 03-6200884





מוזמנים לעקוב אחרי foodil




תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח.
בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה.
אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית.
כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים.
אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית.
ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים.
כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע.
מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח. 
מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד. 
המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים. 
את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים.
הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים. 

עוגת שוקולד קוקוס משגעת, באונטי סטייל. כשרה לפסח, וטעימה כל השנה!

אני מודה, החטיף שאני הכי אוהבת הוא באונטי.
פסח הוא חג לחובבי הקוקוס, ואני ביניהם :)
הפעם החלטתי להכין עוגה שתתאים לי ולעצמי בשולחן הסדר, כי חשוב לי לקנח עם משהו קצת יותר טעים מעוגיות יין או עוגת מצות :)
ההכנה שלה נראית מורכבת, אבל היא פשוטה ממש.