דילוג לתוכן הראשי

הוא אמר: "זה אחד ההמבורגרים הטובים שאכלתי". גם לכם מגיע לדעת איפה :)





הבן שלי כבר ממש לא "ילד".
כנער טיפוסי, תנו לו המבורגר טוב, והוא מאושר.
הוא לא מחובבי ה"פאסט פוד", וזה די ברור.
עם אמא כמוני, לנער לא קל להחזיק מהמבורגר קפוא של רשתות ההמבוגרים השונות, או להגיד עליו "טעים" :)
אז כשאנחנו אוכלים המבורגר, אוכלים המבורגר.
אמיתי כזה.
עם בשר שהוא "בשר", ולא בשר שהוא תערובת בלתי ברורה של דברים בלתי אכילים.
Zinc התל אביבית והאהובה בהובלת השף קובי אביטן הגיעה גם ליהוד, עם סניף משודרג ואלגנטי.
הוזמנתי לארוחה בסניף ביהוד, אליה הלכתי עם שני בני הנוער שלי.
יהוד היא עיר בילוי קרובה מבחינתי, ובראש העין באמת שאין יותר מדי מה לאכול, לצערי.
האופציות לתושבי ראש העין הן כפר קאסם, הוד השרון או יהוד, כך שמבחינתי המיקום היה מושלם לצהריים עם הילדים,
וגם התפריט.




היה חם.
הייתי חייבת להתרענן עם משהו קר וטעים.
המלצרית המליצה על דקירי קוקוס.
לחובבי קוקוס- חובה לטעום.
ממש ממש מוצלח:



המטבח של זינק הוא מטבח איטלקי-אמריקאי.
תפריט המסעדה כולל פסטות, פירות ים, בשרים, דגים, סלטים ועוד.
המנות הראשונות מתומחרות מעולה, ונותנות יופי של "ואליו פור מאני".
הראשונה, שבכל מסעדה, אם יש, אני חייבת לטעום מהמעדן הזה שאני כ"כ אוהבת, פטה כבד.
פטה כבד עוף על מצע ריבת בצל, מוגש עם טוסטונים- 38 ₪
הפטה היה מעולה. כרגיל, כשהוא טוב, מנה אחת לא מספיקה לי, אבל הפעם כבשתי את יצרי :)



אני וכרובית זה סיפור אהבה.
כרובית מטוגנת זה בכלל סיפור אהבה טראגי. למה דברים מטוגנים כ"כ טעימים? :)
מנה יפה, טעימה, ומתומחרת מעולה.
כרובית בציפוי פנקו עם רוטב תאילנדי 28 ₪



מנה מפתיעה נוספת היא מנת הפטריות הממולאות.
טעימה להפליא, חיסלנו אותה תוך שניות, למרות שהמילוי היה חם, אבל כל פטריה כאילו מבקשת: "תאכלו אותי מהר כי תכף מישהו אחר יחטוף" :)
פטריות ממולאות בגבינות ופסטו- אפוי בתנור 42 ₪



מהראשונות אלו יהיו בחירה שלי גם בפעם הבאה שאשב בזינק.
מנה נוספת מהראשונות היא מנת הקרפצ'יו.
שפים: די, עשו טובה, תגוונו קצת עם הקרפצ'יו הזה!
זה נראה לפעמים כאילו כולם חיים על איזה שטאנץ.
לא שזה לא היה טעים, או טרי.
זה היה מעולה, אבל אכלתי כבר אלף כאלו.
בכל מסעדה זה נראה בול, אבל בול אותו דבר.
די.
קרפצ'יו בגרסתו הנוכחית כבר משעמם אותי, טעים ככל שיהיה.
אם אתם לא אוכלים הרבה בחוץ, אז כן, הוא טעים ומומלץ.
קרפצ'יו פילה בקר עם שמן זית וחומץ בלסמי 48 ₪




בעיקריות אני אפתח בהמבורגר.
הבן שלי אמר: "זה אחד ההמבורגרים הטובים שאכלתי".
מבחינתי, זה מה שיחזיר אותי לזינק. החיוך של הבן שלי שווה הכל.
המבורגר זינק פרימיום, 300 גרם מבשר בקר וכבש, מוגש עם צ'יפס: 63 ₪
להמבורגר הוספנו ביצת עין (5 ש"ח) וחזה אווז מעושן(13 ש"ח).



אחרי ההמבורגר הכי טעים, הגיע תור הבת שלי. לא קל לרצות אותה באוכל.
לא קל איתה במסעדות, היא מאד בררנית באוכל, ולשמחתי, היא מצאה לעצמה מה לאכול :)
פירה זה הפרעה משפחתית אצלנו, והיא התענגה על הפירה, וגם הפרגית ברוטב טריאקי הייתה עשויה היטב, למרות שרוטב הטריאקי היה דומיננטי מדי, ובהחלט אפשר לעדן אותו מעט.



אני אוהבת לנסות דברים חדשים ומיוחדים, המלצרית החביבה המליצה לי על מנה מעניינת.
סלטימבוקה: סטייק פרגית עטוף בחזה אווז מעושן- 89 ₪
עם רוטב של עגבניות, חמאה, שום יין לבן וצלפים, מוגש עם פירה.
זו בהחלט הייתה בחירה טובה ומנה נהדרת, אם כי לא זולה:



בגזרת הקינוחים:
האהוב עלי, הטירמיסו.
אין על טירמיסו שעשוי נכון.
טירמיסו- 35 ש"ח



המשמעות של "טירמיסו" באיטלקית: הרם אותי.
ואני הרמתי אותו באהבה :)



הבת שלי, חובבת השוקולד, הזמינה עוגת מוס שוקולד בלגי ונוגט, גם היא מתומחרת ב-35 ש"ח:
עוגה מעולה, הבת שלי לא השאירה פירור :)



הבן שלי הלך על עוגת גבינה עם רוטב ריבת תות, שהייתה טעימה ועשירה, למרות שבעיניי היה אפשר להשקיע ברוטב "אמיתי" של תותים או פירות יער, או כל פרי אדום אחר.




קצת על זינק יהוד:

לסניף חדר פרטי עד 20 איש ואפשרות לעריכת אירועים עד 120 איש.
----------------------------------------------
שעות פתיחה: א'-ש' משעה 12:00 ועד 01:00
תפריט עסקיות א׳ - ה׳ משעה 12:00 ועד 19:00
תפריט ארוחת בוקר ו' – ש' משעה 08:30 ועד 12:30
שרות משלוחים לאזור בקעת אונו והסביבה



כתובת: אלטלף 9, יהוד
טלפון : 03-6200884





מוזמנים לעקוב אחרי foodil




תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי...

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

הלחם המופלא של פיליס גלזר. פוסט בריא ומתכון הורס.

כבר בכניסה לביתה של כוהנת הבישול פיליס גלזר, לסדנה של בישול בריא(וטעים!), חיכו לנו פינוקים על השולחן. ביס אחד מהלחם האלוהי שהיא מכינה גרם לי לרצות ממנו עוד ועוד ועוד. לחם כוסמין עם אגוזי מלך וצימוקים. טעמו המיוחד, הנעים, המתגלגל בפה, השאיר אותי מאוהבת. לא רק אותי, האמת. הייתה תמימות דעים בקרב כל משתתפות הסדנה: הלחם הזה נפלא. פיליס נתנה לנו מתכון של האלוהי הזה. בהמשך אני אתן לכם אותו, כי מתכון כזה חייבים לשמור במועדפים :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)