דילוג לתוכן הראשי

גרופון שווה ומרענן- ארוחה בקורדליה במחיר נהדר!





קורדליה זו מסעדה שאני אוהבת.
יש משהו באווירה של קורדליה שעושה לי נעים.
המבנה היפואי המרשים, המיקום, ובעיקר האלגנטיות והאוכל.
קורדליה היא מקום מושלם לרומנטיקה.
גם כשישבתי בה השבוע לארוחה עם השף ניר צוק, בשעה חמש אחה"צ,
היא הרגישה לי הכי רומנטית בעולם.
פתאום בא לי לקחת איזה בן זוג אקראי מהרחוב, ולהיכנס איתו להמשך הערב,
פלוס קצת רומנטיקה, כמובן.
נו, כזו אני, רומנטיקנית לרגעים :)
את קורדליה, מסעדת השף של ניר צוק לא צריך להציג, וגם את ניר לא :)
ניר הוא מהשפים החייכנים, הצנועים, והידידותיים שאני מכירה.




יומיים לפני הביקור בקורדליה ישבתי עם חברה לארוחת בוקר ב"ביסטרו נועה", אחותה הפחות יוקרתית של "קורדליה".
ניר הזמין אותי לחוות את דעתי על הארוחה המוצעת כרגע בגרופון, ארוחה במסעדת קורדליה.

תפריט הארוחה:

פתיח: 
לחם תוצרת בית מוגש עם חמאה בשמן זית:





ראשונות לבחירה:
טריו ים - סלט אנשובי, כבושי ים, טרין סלמון ואצות:



עגל צרוב וכבוש באמולסיה של עגבניות ונגיעות טחינה:



טריפ חציל- מוס חציל טרטר חציל וקראנץ אטריות שעועית:



מנת ביניים לבחירה:
גספצ'ו קיץ עם ג'לי פלפל חריף:



מרק היום(ביום שביקרתי זה היה מרק חצילים):



עיקריות לבחירה:
שיפודני פילה בקר מוברש בדמי גלס עם צ'יפס מהמם:



פילה דג היום על ירקות מדורה ורוטב עלי תאנה:



בלוטין עוף- עוף מגולגל עם בשר וקצף לימון על מצע פירה מעושן:



ריזוטו תרד פרמז'ן ועדשים:



קינוח לבחירה:
ברולה קקאו ותבלינים אוריינטלים:



סורבה קיץ עם מרשמלו טבעי:




דז'סטיף

ובנוסף, יין קינוח מרענן.
אמרתי לכם, ארוחה מרעננת במחיר נהדר :)
סה"כ 5 מנות(לחם+חמאה, ראשונה, ביניים, עיקרית, קינוח), ויין קינוח,
במחיר של 145 ש"ח, זו בהחלט ארוחה שווה!!!

אני לא נוגעת בחצילים.
מכיוון שאני לא אוכלת מרקים קרים(סתם לא הז'אנר שלי), ואת מרק החציל החם לא יכולתי לאכול, ניר פינק אותי במנה משגעת של רביולי לימון ברוטב שמפניה ושרימפס.
מנה נהדרת, גם אם אתם לא מגיעים במסגרת הגרופון, וסתם באים להעביר ערב בכיף בקורדליה, לכו על המנה הראשונה הזו. ממש נהדרת:



כמובן שאם בא לכם חוויה "אחרת" בקורדליה, יש את החדר הפרטי המהמם, שבו מוגשת ארוחת השף, והאמת?
לא ניסיתי, אבל נראה לי שזו חוויה מדהימה לאירועים מיוחדים בחיים:





כן, זה לא זול בכלל, אבל למי שיכול להרשות לעצמו להתנתק מהמצב בבנק ליום אחד, ולהתפנק באמת, זה שווה.
בכלל, אתם מכירים אותי, אני בעד להתפנק, וכמה שיותר.
כל המרבה הרי זה משובח :)
ועכשיו, הלכתי לחפש לי בן זוג שאוכל לחגוג איתו בחדר הפרטי.
ואתם, נצלו את הגרופון הזה. מומלץ בחום.
יומולדת, יום נישואין, או כל אירוע מרגש אחר,
5 מנות בקורדליה, 145 ש"ח? זה לא קורה כל יום :)

ככה סיימנו את הערב, אחרי שעתיים של שיחות והרבה כיף.
מצלחת הברולה שלי, זה מה שנשאר:



קינחנו בקפה טוב, ויצאתי מקורדליה עם שיר שהזדמזם לי בראש:
"אז למה לא כל יום, גרופון?" :)
פרטים על הגרופון
בתוקף עד 16.08.2014 
למימוש בימים ובשעות:
א'-ה' 17:00-עד אחרון הסועדים 
ו' 14:00-17:00
שבת 14:00-עד אחרון הסועדים 
בתיאום מראש בלבד, בטלפון:
03-5184668 






מוזמנים לעקוב אחרי foodil



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי...

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

הלחם המופלא של פיליס גלזר. פוסט בריא ומתכון הורס.

כבר בכניסה לביתה של כוהנת הבישול פיליס גלזר, לסדנה של בישול בריא(וטעים!), חיכו לנו פינוקים על השולחן. ביס אחד מהלחם האלוהי שהיא מכינה גרם לי לרצות ממנו עוד ועוד ועוד. לחם כוסמין עם אגוזי מלך וצימוקים. טעמו המיוחד, הנעים, המתגלגל בפה, השאיר אותי מאוהבת. לא רק אותי, האמת. הייתה תמימות דעים בקרב כל משתתפות הסדנה: הלחם הזה נפלא. פיליס נתנה לנו מתכון של האלוהי הזה. בהמשך אני אתן לכם אותו, כי מתכון כזה חייבים לשמור במועדפים :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)