דילוג לתוכן הראשי

גרופון שווה ומרענן- ארוחה בקורדליה במחיר נהדר!





קורדליה זו מסעדה שאני אוהבת.
יש משהו באווירה של קורדליה שעושה לי נעים.
המבנה היפואי המרשים, המיקום, ובעיקר האלגנטיות והאוכל.
קורדליה היא מקום מושלם לרומנטיקה.
גם כשישבתי בה השבוע לארוחה עם השף ניר צוק, בשעה חמש אחה"צ,
היא הרגישה לי הכי רומנטית בעולם.
פתאום בא לי לקחת איזה בן זוג אקראי מהרחוב, ולהיכנס איתו להמשך הערב,
פלוס קצת רומנטיקה, כמובן.
נו, כזו אני, רומנטיקנית לרגעים :)
את קורדליה, מסעדת השף של ניר צוק לא צריך להציג, וגם את ניר לא :)
ניר הוא מהשפים החייכנים, הצנועים, והידידותיים שאני מכירה.




יומיים לפני הביקור בקורדליה ישבתי עם חברה לארוחת בוקר ב"ביסטרו נועה", אחותה הפחות יוקרתית של "קורדליה".
ניר הזמין אותי לחוות את דעתי על הארוחה המוצעת כרגע בגרופון, ארוחה במסעדת קורדליה.

תפריט הארוחה:

פתיח: 
לחם תוצרת בית מוגש עם חמאה בשמן זית:





ראשונות לבחירה:
טריו ים - סלט אנשובי, כבושי ים, טרין סלמון ואצות:



עגל צרוב וכבוש באמולסיה של עגבניות ונגיעות טחינה:



טריפ חציל- מוס חציל טרטר חציל וקראנץ אטריות שעועית:



מנת ביניים לבחירה:
גספצ'ו קיץ עם ג'לי פלפל חריף:



מרק היום(ביום שביקרתי זה היה מרק חצילים):



עיקריות לבחירה:
שיפודני פילה בקר מוברש בדמי גלס עם צ'יפס מהמם:



פילה דג היום על ירקות מדורה ורוטב עלי תאנה:



בלוטין עוף- עוף מגולגל עם בשר וקצף לימון על מצע פירה מעושן:



ריזוטו תרד פרמז'ן ועדשים:



קינוח לבחירה:
ברולה קקאו ותבלינים אוריינטלים:



סורבה קיץ עם מרשמלו טבעי:




דז'סטיף

ובנוסף, יין קינוח מרענן.
אמרתי לכם, ארוחה מרעננת במחיר נהדר :)
סה"כ 5 מנות(לחם+חמאה, ראשונה, ביניים, עיקרית, קינוח), ויין קינוח,
במחיר של 145 ש"ח, זו בהחלט ארוחה שווה!!!

אני לא נוגעת בחצילים.
מכיוון שאני לא אוכלת מרקים קרים(סתם לא הז'אנר שלי), ואת מרק החציל החם לא יכולתי לאכול, ניר פינק אותי במנה משגעת של רביולי לימון ברוטב שמפניה ושרימפס.
מנה נהדרת, גם אם אתם לא מגיעים במסגרת הגרופון, וסתם באים להעביר ערב בכיף בקורדליה, לכו על המנה הראשונה הזו. ממש נהדרת:



כמובן שאם בא לכם חוויה "אחרת" בקורדליה, יש את החדר הפרטי המהמם, שבו מוגשת ארוחת השף, והאמת?
לא ניסיתי, אבל נראה לי שזו חוויה מדהימה לאירועים מיוחדים בחיים:





כן, זה לא זול בכלל, אבל למי שיכול להרשות לעצמו להתנתק מהמצב בבנק ליום אחד, ולהתפנק באמת, זה שווה.
בכלל, אתם מכירים אותי, אני בעד להתפנק, וכמה שיותר.
כל המרבה הרי זה משובח :)
ועכשיו, הלכתי לחפש לי בן זוג שאוכל לחגוג איתו בחדר הפרטי.
ואתם, נצלו את הגרופון הזה. מומלץ בחום.
יומולדת, יום נישואין, או כל אירוע מרגש אחר,
5 מנות בקורדליה, 145 ש"ח? זה לא קורה כל יום :)

ככה סיימנו את הערב, אחרי שעתיים של שיחות והרבה כיף.
מצלחת הברולה שלי, זה מה שנשאר:



קינחנו בקפה טוב, ויצאתי מקורדליה עם שיר שהזדמזם לי בראש:
"אז למה לא כל יום, גרופון?" :)
פרטים על הגרופון
בתוקף עד 16.08.2014 
למימוש בימים ובשעות:
א'-ה' 17:00-עד אחרון הסועדים 
ו' 14:00-17:00
שבת 14:00-עד אחרון הסועדים 
בתיאום מראש בלבד, בטלפון:
03-5184668 






מוזמנים לעקוב אחרי foodil



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח.
בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה.
אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית.
כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים.
אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית.
ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים.
כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע.
מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח. 
מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד. 
המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים. 
את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים.
הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים. 

עוגת שוקולד קוקוס משגעת, באונטי סטייל. כשרה לפסח, וטעימה כל השנה!

אני מודה, החטיף שאני הכי אוהבת הוא באונטי.
פסח הוא חג לחובבי הקוקוס, ואני ביניהם :)
הפעם החלטתי להכין עוגה שתתאים לי ולעצמי בשולחן הסדר, כי חשוב לי לקנח עם משהו קצת יותר טעים מעוגיות יין או עוגת מצות :)
ההכנה שלה נראית מורכבת, אבל היא פשוטה ממש.