דלג לתוכן הראשי

גרופון שווה ומרענן- ארוחה בקורדליה במחיר נהדר!





קורדליה זו מסעדה שאני אוהבת.
יש משהו באווירה של קורדליה שעושה לי נעים.
המבנה היפואי המרשים, המיקום, ובעיקר האלגנטיות והאוכל.
קורדליה היא מקום מושלם לרומנטיקה.
גם כשישבתי בה השבוע לארוחה עם השף ניר צוק, בשעה חמש אחה"צ,
היא הרגישה לי הכי רומנטית בעולם.
פתאום בא לי לקחת איזה בן זוג אקראי מהרחוב, ולהיכנס איתו להמשך הערב,
פלוס קצת רומנטיקה, כמובן.
נו, כזו אני, רומנטיקנית לרגעים :)
את קורדליה, מסעדת השף של ניר צוק לא צריך להציג, וגם את ניר לא :)
ניר הוא מהשפים החייכנים, הצנועים, והידידותיים שאני מכירה.




יומיים לפני הביקור בקורדליה ישבתי עם חברה לארוחת בוקר ב"ביסטרו נועה", אחותה הפחות יוקרתית של "קורדליה".
ניר הזמין אותי לחוות את דעתי על הארוחה המוצעת כרגע בגרופון, ארוחה במסעדת קורדליה.

תפריט הארוחה:

פתיח: 
לחם תוצרת בית מוגש עם חמאה בשמן זית:





ראשונות לבחירה:
טריו ים - סלט אנשובי, כבושי ים, טרין סלמון ואצות:



עגל צרוב וכבוש באמולסיה של עגבניות ונגיעות טחינה:



טריפ חציל- מוס חציל טרטר חציל וקראנץ אטריות שעועית:



מנת ביניים לבחירה:
גספצ'ו קיץ עם ג'לי פלפל חריף:



מרק היום(ביום שביקרתי זה היה מרק חצילים):



עיקריות לבחירה:
שיפודני פילה בקר מוברש בדמי גלס עם צ'יפס מהמם:



פילה דג היום על ירקות מדורה ורוטב עלי תאנה:



בלוטין עוף- עוף מגולגל עם בשר וקצף לימון על מצע פירה מעושן:



ריזוטו תרד פרמז'ן ועדשים:



קינוח לבחירה:
ברולה קקאו ותבלינים אוריינטלים:



סורבה קיץ עם מרשמלו טבעי:




דז'סטיף

ובנוסף, יין קינוח מרענן.
אמרתי לכם, ארוחה מרעננת במחיר נהדר :)
סה"כ 5 מנות(לחם+חמאה, ראשונה, ביניים, עיקרית, קינוח), ויין קינוח,
במחיר של 145 ש"ח, זו בהחלט ארוחה שווה!!!

אני לא נוגעת בחצילים.
מכיוון שאני לא אוכלת מרקים קרים(סתם לא הז'אנר שלי), ואת מרק החציל החם לא יכולתי לאכול, ניר פינק אותי במנה משגעת של רביולי לימון ברוטב שמפניה ושרימפס.
מנה נהדרת, גם אם אתם לא מגיעים במסגרת הגרופון, וסתם באים להעביר ערב בכיף בקורדליה, לכו על המנה הראשונה הזו. ממש נהדרת:



כמובן שאם בא לכם חוויה "אחרת" בקורדליה, יש את החדר הפרטי המהמם, שבו מוגשת ארוחת השף, והאמת?
לא ניסיתי, אבל נראה לי שזו חוויה מדהימה לאירועים מיוחדים בחיים:





כן, זה לא זול בכלל, אבל למי שיכול להרשות לעצמו להתנתק מהמצב בבנק ליום אחד, ולהתפנק באמת, זה שווה.
בכלל, אתם מכירים אותי, אני בעד להתפנק, וכמה שיותר.
כל המרבה הרי זה משובח :)
ועכשיו, הלכתי לחפש לי בן זוג שאוכל לחגוג איתו בחדר הפרטי.
ואתם, נצלו את הגרופון הזה. מומלץ בחום.
יומולדת, יום נישואין, או כל אירוע מרגש אחר,
5 מנות בקורדליה, 145 ש"ח? זה לא קורה כל יום :)

ככה סיימנו את הערב, אחרי שעתיים של שיחות והרבה כיף.
מצלחת הברולה שלי, זה מה שנשאר:



קינחנו בקפה טוב, ויצאתי מקורדליה עם שיר שהזדמזם לי בראש:
"אז למה לא כל יום, גרופון?" :)
פרטים על הגרופון
בתוקף עד 16.08.2014 
למימוש בימים ובשעות:
א'-ה' 17:00-עד אחרון הסועדים 
ו' 14:00-17:00
שבת 14:00-עד אחרון הסועדים 
בתיאום מראש בלבד, בטלפון:
03-5184668 






מוזמנים לעקוב אחרי foodil



פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

אורז עם בשר טחון ותבלינים. מנה שמכינים מהר, ומחסלים מהר :)

דבר אחד ידוע ובטוח: אני לא אוהבת לבלות שעות במטבח בהכנת מתכונים מורכבים. 
אני אוהבת מהר, מזין, וטעים. 
זו בדיוק המנה הזו. כל פעם שאני בלחץ זמן, שזה כמעט תמיד, ואני צריכה להכין צהריים בזריזות - אני מוציאה את המתכון הזה שלי ממעמקי הזיכרון, ותוך חצי שעה גג יש ארוחת צהריים שמתחסלת די מהר. האמת? אין כמעט פעם שנשאר משהו שיכול להיכנס למקרר לטובת ארוחת צהריים למחר. 
זה פשוט לא קורה. 
אז ביקשתם, ואני, לא יכולה להשאיר אתכם בלי מתכון למנה הנהדרת הזו.
היא מדהימה גם כשבאים אורחים. הצבעים שלה, הטעמים והקלות - הופכים אותה למושלמת לאירוח. 

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים.