דילוג לתוכן הראשי

בדרך לחתונה עוצרים בווגאס, בבנקוק, או בזאפה :)




יש לי וידוי:
מקומות הבילוי החביבים עלי הם מועדוני הופעות חיות.
מאז ומתמיד המוזיקה היא חלק בלתי נפרד בחיי, ומועדונים כמו בארבי, תמונע, קמלוט(לשעבר) וזאפה הם הפייבוריטים שלי.
כן, יותר ממסעדות. או גם וגם :)
זה התחיל עם תיסלם, המשיך עם בנזין, אחרי זה כיכבו אצלי מאיר בנאי, דני ליטני, יזהר אשדות, דנה ברגר, דודי לוי, חמי רודנר, מוש בן ארי(לפני שהוא היה סלב) ועוד רבים וטובים אחרים, שהייתי מוכנה לנסוע לקצוות הארץ, ולכל מועדון שבו הם מופיעים, כדי לספק לעצמי שעתיים של הנאה, הרגעות, השתוללות, שפיות או כולם יחד.
לפני ימי הזאפה ברמת החייל ביליתי לא מעט בזאפה הרצליה.
כי תכל'ס? אני מכורה.
מכורה להופעות.
מה בין זה לבין חתונה?
שאלה טובה :)

בזאפה, שהיה בזמנו הבית השני שלי, השיקו את  "זאפה Events", שזו מחלקה מקצועית לאירועים עסקיים ופרטיים מסוגים שונים: כנסים, ישיבות, השקות, חתונות, ימי הולדת, בר/בת מצווה, בריתות, מסיבות עיתונאים ועוד.
תנו לי להתחתן עם הופעה של זמר ישראלי, ואני אהיה הכי מאושרת בעולם!!!
לא, לא מתחשק לי להתחתן, פעם אחת בחיים מספיקה בשביל שמלה לבנה, שבועה לאהבת עולם, איחוד חשבונות בנק, ורכוש משותף.
כל זה מיותר בעיניי.
מזל שיש לי שני ילדים מדהימים, הם הדבר היחיד שלא הייתי מוותרת עליו בקונסטלציית הנישואים שלי.
לא שהיה לי רע. אבל גם לא היה לי טוב. 
ובינינו? אם לא טוב, לא חייבים :)
מצד שני, החיים דינמיים.
אף אחד מאיתנו לא יודע מה יקרה מחר, ואולי יום אחד יבוא לי שוב?
אם זה יקרה, הכי הייתי רוצה לעשות את זה כאירוע "מסיבה", ולעשות לשם שינוי מה שטוב לי, ולא מה שטוב לעולם.
הייתי עושה את זה בזאפה, אחרי שביקור בטעימות לאירוע המחישו לי שזה הטופ של האירועים, אצלי לפחות.
עזבו את זה שהאוכל היה מעולה. על זה נדבר בהמשך.
תדמיינו ארוע עם הופעה בזאפה, עם הסאונד הנפלא, האפשרויות הבלתי מוגבלות, והאוכל המעולה מבית היוצר של השף אורי זיסו(בוגר cordon bleu).
כל זה משאיר אותי עם תהיות לגבי אפשרות של חתונה, כי קיבלתי חשק :)
כחלק ממיני אירוע שהשתתפתי בו, בזאפה הרצליה, חוויתי את האוכל של השף אורי זיסו.
המנות היו שונות ממה שאנחנו מכירים ב"אירועים".
נכון שבשנים האחרונות יש כבר אוכל איכותי בחלק ממתחמי האירועים, ובהחלט נעשה שדרוג מאז ימי ה"אורז עם צימוקים, תפוחי אדמה עגולים אפויים, לשון בקר, שיפודי פרגית, רבע עוף", אבל אירוע עם שף בוגר הקורדון בלו זו כבר חוויה אחרת.
מזנון הסלטים היה מאד טרי, טעים ומיוחד.
כמעט מכל המנות לקחתי תוספת(ואפילו חזרתי לפעם שלישית), כי היה טעים :)
מה היה שם?
סלט שוק, סלט קיסר, סלט כרוב, סלט עדשים עם גבינה, טפנד, ממרח כרובית(נהדר!) אנטיפסטי, לחמים מסוגים שונים.




תוך כדי שאני מסתובבת סביב שולחן הסלטים, ורגע לפני שהמקום התמלא, עשיתי קצת מינגלינג+דרינקינג בעמדת הבר הנהדרת:



ואפילו מצאתי זמן לחשוב איפה הייתי משפרת קצת את הנראות של הבמה באירועים. 


ואז הגיע האוכל ה"אמיתי", והשתיק לי את כל המחשבות :)










תוך כדי שאנחנו עפים על האוכל, עלו צמד נגנים עם מוזיקת רקע נפלאה, עם הסאונד של זאפה :)



אבל אוכל זה אוכל, אז לא עוצרים בגלל מוסיקת רקע, מקסימה ככל שתהיה :)










גם הקינוחים היו כיפיים, למרות שאחרי ארוחה כזו עשירה כבר אפילו בשבילם לא היה לי כבר כח :)






אז מה בעצם הקונספט הכללי באירועים של זאפה?
למשפחת זאפה ארבעה מועדוני הופעות, כאשר לכל מועדון אופי, אווירה וחוויה ייחודית משלו. 
זאפה תל אביב, החתיך ההייטקיסטי, זאפה הרצליה, עם הגג לחופה מושלמת או סתם למסיבה (גם) בחוץ, זאפה ירושלים, שלא הייתי בו עדיין, עם הקייטרינג הכשר. 
בכל אחד מאלו ניתן לערוך אירועי ישיבה של עד 220 איש ואירועי מסיבה של 350 איש ויותר.
במועדוני תל אביב והרצליה ניתן להשתמש ברחבה החיצונית ובכך להגדיל את כמות המשתתפים.
וגולת הכותרת של היופי, אמפי שוני בבנימינה.
עשרה קבין של יופי ירדו על מועדוני ההופעות, תשעה לקח אמפי שוני :)
זאפה אמפי שוני הוא ללא ספק אחד המקומות היפים בארץ ובו ניתן להכיל באירועים  עד 1350 איש, במבנה עתיק הכולל בתוכו תיאטרון רומי מהמאה השלישית לספירה שקירותיו בנויים אבן ועץ ותקרותיו קמורות.
זו בהחלט יכולה להיות חוויה אחרת, לאירוע אחר, עם אוכל אחר, ומבחינתי?
מושלם :)
לצערי בזמן הקרוב אני לא מתחתנת, אין לי ילדים בגיל המתאים לבריתות, והאירוע הקרוב ביותר שאולי יצא לי להיות בו זו החתונה של הילדים, שגם היא לא נראה שתהיה בקרוב, בכל זאת, חייל ונערה בת 16, ממש לא מתאים לי שהם יתחתנו עכשיו...
אז אם לכם יש אירוע בזאפה, תזמינו אותי, טוב? :)




פרטים ליצירת קשר- קליק כאן

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור". לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה.  כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו.  כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית. כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה.  אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות. לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל? אני מתה על בלינצ'סים. 

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח.  מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד.  המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים.  את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים. הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)