דלג לתוכן הראשי

הכל הולך, גם מה שלא. פוסט מזווית אחרת.





יש לי וידוי:
אני אוהבת טלוויזיה.
איך שאני מגיעה לאולפנים, אני הופכת לנרגשת במיוחד.
ה-H של ה-ADHD שלי מתחיל להשתולל.
אני אוהבת שואו ביז, אני אוהבת מצלמות, אדרנלין, ותקשורת בכלל.
ארבע פעמים הופעתי בטלוויזיה, ככה בקטנה.
אם בא לכם להיזכר, אז הנה:

שגב בא לבשל למורות לנהיגה(2009)
"יחסינו לאן"(2011)
איכשהו, אם הייתי ממש רוצה, הייתי משתתפת כמעט בכל תוכניות הבידור והריאלטי.
הציעו לי להיות מלוהקת לאח הגדול, למירוץ למיליון, ולעוד המון שעשועונים, אתגרים ודברים הזויים כאלו ואחרים.
לרוב סירבתי בנימוס. "מה, את לא רוצה להיות כוכבת?" שאלה אותי מלהקת אחת. "כולם רוצים", היא הוסיפה.
"אני לא", עניתי. "אני דווקא רוצה להיות פחות בפרונט, יותר בבק", הוספתי.
היא התפלאה, ואני, שרגילה שאנשים לא ממש מבינים אותי, חייכתי לעצמי.
בעיניי, האנשים שמאחורי הכוכבים: המפיקים, התפאורנים, הצלמים, אנשי הקונטרול- הם אלו שהייתי רוצה להיות במקומם. לא, אני לא רוצה להיות כוכבת :)



מצד שני, מי לא אוהב לראות כוכבים, או בשמם החדש "טאלנטים", במיוחד כשיש ביניהם שניים שאני ממש ממש אוהבת?
עכשיו אתם בטח מבינים למה לא חשבתי פעמיים כשהזמינו אותי לסט הצילומים של "הכל הולך", התוכנית הכי קורעת על המסך שלנו.
טוב, נו, גם מצב האומה די משעשע נכון לרגע כתיבת שורות אלו :)



אבל נחזור ל"הכל הולך", תוכנית הבידור החדשה של "רשת".



"הכל הולך" היא תוכנית בהנחייתו של  השחקן דביר בנדק(שהפך לחתיך אמיתי!), לצידם של מיטב השחקנים והקומיקאים בישראל:
יוסי מרשק(ההורס, גבר החלומות שלי)


יוסי מרשק
שחר חסון(מצחיק בצורה יוצאת דופן)


שחר חסון
מולי שולמן(הכי מתוק שיש ומוכשר ברמות)


מולי שולמן
 נעמי לבוב(תגלית אמיתית, מבחינתי)


נעמי לבוב
עוז זהבי(חתיך אבל שחצן), אליאנה תדהר(מתוקה אמיתית), 
קרן מור(האחת והיחידה) וטל פרידמן(אחד בדורו).
קרן מור וטל פרידמן נעדרו מיום הצילומים שהוזמנתי אליו, אבל החוויה הייתה שלמה ומצחיקה גם ככה.
בכל מקרה, הייתי שמחה לבקר על הסט כשהם שם, הכי מצחיקים בארץ.
**הערה להפקה: קהל שבא לצילומים של ארבע שעות בלי יכולת לצאת מהאולפן, ראוי שיחלקו לו בקבוקי מים על סט הצילומים, לפחות. היו רגעים שהרגשתי שאני עומדת להתעלף מצמא. כן, כן, אלמנטרי.
התוכנית משודרת מידי שישי בערב החל מה 7 בנובמבר ב"רשת", תחת קונספט שמבוסס על הפורמט הצרפתי המצליח "Anything Goes",
שנמכר ל 22 מדינות.
הפורמט מצריך מהשחקנים סט כישורים מפואר: חוש קצב, יכולת שירה, יכולת אלתור וגם יכולת פיזית, כשהשחקנים אף פעם לא יודעים מה מצפה להם בתוכנית.
אין להם תסריט ואפילו לא מושג קלוש באיזה משחקים ישחקו.
התוכנית ייחודית, משוחררת ונטולת רסן, ומציבה לשחקנים מדי שבוע אתגרים משחקיים לא פשוטים.
היא הולכת עד הקצה, אין בה חוקים ואין לה כמעט גבולות, ובכל זאת היא מתאימה לכל המשפחה, כי היא מצחיקה עד דמעות, ומי צריך יותר מזה לערב של בילוי שישי משפחתי?
*שווה להיות על הסט כדי לראות את הקטעים שבטח יורדים בעריכה.
היו רגעים שכמעט נפלנו מהכיסא מרוב צחוק!
ברוב המשחקים יש אלמנטים אקסטרימיים, והמשחק הבולט של התוכנית: "הרצפה עקומה"- חדר שבנוי על זווית של 22.5 מעלות ובו מבצעים השחקנים משימות שונות ומשונות. 
האמת, כשרואים את הבמה הזו ב"לייב", זה מרשים, מפתיע, והכי חשוב- מצחיק בטירוף.
כשהגענו לאולפני הרצליה, שם מצולמת התוכנית, עלינו לסיור בקומה העליונה, הקומה שבה מאפרים את הכוכבים.
 שם הם נחים, מתלבשים, ושם גם נמצאות עמדות הקונטרול של התוכנית.



אפילו את דניאל, הבת שלי, הצלחתי להכניס לקונטרול, וזה לא קורה הרבה :)


דניאל בקונטרול
חדר האיפור מתכונן
הקומה הזו מוכרת לי היטב. ב-2007 איפרו והלבישו אותי בחדרים האלו, כשהשתתפתי בתוכנית "מסדר זיהוי". אז אני הייתי הכוכבת :) המשתתף היה צריך לזהות מי מהאנשים שמולו הוא בעל המקצוע, בסוג של "מסדר זיהוי. 
נראה לכם שמישהו הצליח לגלות שהמורה לנהיגה זו אני? הייתי אשה צעירה ורזונת, ממש לא הטייפ קאסט של מורה לנהיגה. ברור שהמתמודד נכשל :)
הסתובבנו קצת בין כוכבי התוכנית, הפרענו להם להתאפר, צילמנו והצטלמנו.
דניאל, הבת שלי, שלומדת תקשורת, למדה עוד משהו על עולם התקשורת.
כי תכלס? אין כמו לחוות בשביל ללמוד איך זה נראה באמת :)


יוסי מרשק משתעשע :)
דניאל עם מולי שולמן 
דביר בנדק לא מפסיק לחייך
דניאל ושחר חסון
מולי שולמן
מאפרים את דביר

אני לא אספר לכם שהתוכנית הזו היא הכי שנונה שראיתי אי פעם.
יש לה קטעים מצחיקים בטירוף, יש כאלו שפחות.
אני גם לא אספר לכם שהיא הכי אינטיליגנטית, כי יש יותר.
אני כן אזכיר לכם שהיא, בדיוק כמו ההתמכרות המטופשת שלי לקנדי קראש, זורקת אותי למקומות של "זה הרגע לנקות את הראש ולא לחשוב על כלום", כי ברגעים כאלו, כמו סתלבט של שישי בערב, בשבילי-הכל הולך.





תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?