דילוג לתוכן הראשי

יש לכם אמריקן אקספרס? הרווחתם בגדול! פופינה, חוויות ותובנות.







כשהתקשרו אלי מאמריקן אקספרס להציע לי לסקר את הקמפיין החדש שלהם, 100 ב-100, קפצתי משמחה.





למה? כי אמרו לי שמות של כמה מסעדות שמשתתפות בקמפיין, ביניהן "פופינה". 
רק לפני כשבועיים חגגתי את האפטר יומולדת שלי במסעדת פופינה, והיה לי כ"כ כיף, וכ"כ טעים, וגם המחירים היו סבירים למסעדה ברמה כזו, שהזדמנות נוספת לאכול בפופינה יכולה לעשות לי רק דבר אחד: אושר.
פתחתי את הארוחה באושר אמיתי, מרגריטה סלק.
טקילה סאוזה, טריפל סק, סלק, ג'ינג'ר, כוסברה וליים.
כבר הרגשתי שמחה במיוחד :)




על הקמפיין:
קמפיין הטבות מהפכני של אמריקן אקספרס למחזיקי הכרטיס:
100 ₪ שווה 100 נקודות בלבד!
זה ללא ספק יחס המרה מדהים, בכל קונסטלציה.
מחכה שלאומי קארד או דיינרס יפנקו אותי גם בקמפיין כזה, או שבכלל הגיע הזמן לעבור לאמריקן אקספרס, שדואגים לחובבי הלייף סטייל(אני הלקוח המושלם, לא?)
ההטבה "100 ב-100" כוללת ארבעה תחומים המאפיינים את הרכישות של מחזיקי אמריקן אקספרס:
מסעדות, אופנה אירועי תרבות ודיוטי פרי ג'יימס ריצ'רדסון. 
קמפיין ההטבות יצא לאוויר העולם ב-23.11.2014 והוא מסתיים בסוף דצמבר 2014. 
יש לכם את כל דצמבר להשתולל:)
במסגרת קמפיין ההטבות יוכלו מחזיקי הכרטיס לסעוד במסעדות מהשורה הראשונה כמו פופינה, מוסקט, התרנגול הכחול, סיטארה, ג'ירף, בראנז'ה ואחרות.
אפשר גם לרכוש מוצרים בג'יימס ריצ'רדסון, ברשת רנואר, בחנויות twentyfourseven וכן לרכוש כרטיסים למופעים שביניהם מפצח האגוזים, עידן רייכל, לורד אוף דה דנס ונוספים.
בכל אחד ממקומות אלה ונוספים, יוכלו מחזיקי הכרטיס ליהנות מ-100 שקל מתנה תמורת 100 נקודות בלבד.
חשוב לעיין בתקנון לפני שבוחרים לאן ללכת.
במסעדות, למשל, ניתן לנצל את ההטבה לכל זוג סועדים, וההטבה אינה תקפה בארוחות עסקיות ובהזמנת משלוחים. 
מצד שני, מי ישב במקום כזה לבד? 100 ש"ח הנחה מערב זוגי ו/או חברי זו בהחלט מתנה יפה :)



על מסעדת פופינה:
אז איך היה בפופינה? ולמה אני ממליצה לכם לנצל שם את הנקודות שלכם?
כי זו חוויה טעימה להפליא.

פופינה, שבבעלות השף המאד מוכשר ויצירתי אוראל קמחי, מציגה תפריט מדויק, טעים להפליא, ומלא במרקמים, טעמים, ושיטות בישול שונות: כבישה, אידוי, אפיה, צלייה, בישול ארוך.
שרון חברתי ואני החלטנו לחלוק את המנות, כדי לטעום כמה שיותר מכל המנות, ומכל שיטות הבישול.
החלטה חכמה במיוחד :)
כבישה
למנות הראשונות הזמנו טרטר עם ביצה עלומה, שהיה יוצא דופן וטעים שבא לבכות. ממש.



סשימי מעלף



אידוי
הזמנו את ההמבורגרים הנפלאים של פופינה, שמגיעים בלחמניות באן קטנות ורכות שמאודות במקום.
המבורגר שרימפס, והמבורגר כבד אווז.




צלייה
פה בחרתי דווקא במנת עוף שהמליצו לי עליה: "עוף מושחת".
שרון, חובבת הפרות הידועה, הסתכלה עלי ואמרה: "עוף? אז מזמינה עוף?"
החלטתי שההמלצות של תמי, חברה נוספת שלי, לא טועות, וכן, הזמנתי עוף.
אכן, הוא היה מושחת, ולא דומה לשום עוף שאתם מכירים :)
המנה מתומחרת ב-86 ש"ח, וטעימה להפליא!
כרע עוף קריספית על חסה צלויה ובריוש, ביצה עלומה, ורוטב שמנת כמהין.



בישול ארוך
רביולי ריבת דלעת וכבד אווז
מנה נוספת שמתומחרת ב-86 ש"ח, ושווה כל ביס. אין, אין על פופינה. באמת.



אפייה
דלעת במייפל ומרווה
עם קרם פרש, גרעיני דלעת מסוכרים, עירית ושמן כמהין
טעים, טעים, טעים!
סה"כ 48 ש"ח, מחיר מעולה למנה ראשונה שכזו :)



לאחרונות בחרנו טארט פקאן,
עם גלידת בוטנים מלוחים ושטרויזל בוטנים(48 ש"ח)



גלידת יוגורט וקומפוט רוברב כבוש, פרפה בזיליקום ופירות יער.
(44 ש"ח)
מנה מושלמת :)





נווה צדק, תל אביב



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

קציצות בשר נהדרות ורכות, עם גזר ותפוח אדמה. מתכון מנצח, גם לילדים שלא מוכנים לאכול ירקות.

אני אוהבת קציצות. מאד מאד אוהבת קציצות. ויש לי בעיה: הבת שלי לא אוכלת כמעט ירקות. לפעמים אני מנסה להכין כל מיני דברים שאפשר לגוון אותם בירקות, כדי שיכנסו לה קצת ויטמינים חיוניים לגוף. ככה המצאתי את הקציצות האלו. פשוט לקחתי את מתכון הקציצות הרגיל שלי, ושדרגתי אותו. הקציצות טעימות להפליא, רכות ועושות שמח בלב. וכמו תמיד אצלי: המתכון גם קל להכנה. צ'יק צ'ק ויש ארוחת צהריים. אלו קציצות בשר מטוגנות, שאני מכינה אותן לפעמים עם עוף, לפעמים עם הודו, ולפעמים עם בקר. לפי החשק ולפי מה שיש בבית. אז הנה, המתכון לקציצות שתמיד מצליחות, ובתיאבון :)