דלג לתוכן הראשי

הפעם, כיפה אדומה הלכה לטרוף את הזאב.





כן, כן. הזאב טרף את הסבתא של כיפה אדומה.
ואני, אדומה שכמותי, הלכתי לטרוף את הזאב.
הביקור בסניף הרחובותי של רשת Wolfnights שאליו הוזמנתי, 
השאיר אותי עם תהיות: למה הזאב טרף את סבתא של כיפה אדומה, כשהוא יכול היה לטרוף המבורגר בסניף המקומי של זאבים חובבי בשר טעים?




לקחתי את בני הנוער שלי לסניף רחובות, כי המבורגר זה נוער לגמרי, וגם אדומות חובבות בשרים.
הוולפנייטס נמצא איפה שהוא באמצע, בין ההמבורגר בקטגוריית הג'אנק פוד, לבין ההמבורגר האיכותי.
בין מקדונלד'ס לאגאדיר, נגיד. סתם כי הם הראשונים שעולים לי לראש. יכול להיות גם בין בורגרקינג ליומנגוס.
ככה הרגשתי שם. בדיוק ככה.
כי זה לא מסעדת המבורגרים "מהטופ", זו עדיין רשת המבורגרים, אבל הבשר היה איכותי, ההכנה פרונטלית, והתוספות מעולות. ולא, זה ממש לא כשר :)



וולפנייטס היא רשת המבורגרים איכותית, ומקפידה על שימוש בחומרי גלם איכותיים, כפי שקראתי בתפריט שהונח על השולחן.
ואכן, הם הגדירו את זה נהדר: ההמבורגר המהיר הטרי והטעים בעיר.



התפריט לא רחב. המבורגר, המבורגר, המבורגר. ועוד קצת.
ברשת Wolfnights מציעים תפריט קבוע ואחיד, פשוט וממוקד, בשירות עצמי ומהיר.
כאילו אומרים: פה אנחנו עושים מה שאנחנו יודעים לעשות הכי טוב- המבורגר.
אפילו הספיישל'ז הם, איך לא, המבורגר :)



לשולחן שלידי הוזמן סלט קיסר, לקחתי רגע בשביל לצלם אותו לפני שהוא נחת על שולחנם.
אין לי חוות דעת עליו, כי הוא לא היה שלי, אבל הוא נראה "פרש", מעור תיאבון, אפילו אם הוא "רק סלט".



עומר, הבן החייל שלי, היה באמצע טירונות. 
בשבילו, המבורגר טוב זה הכי פינוק שיש. נו, אוכל צבאי וזה.
ובכלל, הוא מאד, אבל מאד אוהב המבורגרים.
הוא הזמין המבורגר בקר וטלה, עם אמנטל ובייקון, מה שנקרא בתפריט "וולפנייטס ספיישל"



המנה הגיעה עם כמות נדיבה של צ'יפס, ועם הרטבים הרגילים:
קטשופ+מיונז+חרדל.
הלחמניה הייתה נהדרת, קריספית מעט, הירקות במינון מדויק(חסה, עגבניה, מלפפון חמוץ), הבשר עשוי מעולה.
הפתיע אותנו שלא שאלו את מידת העשייה הרצויה, אבל בכל זאת יצא פיקס. 
כששאלנו אם לא שואלים, הם אמרו שההמבורגרים שלהם מוכנים במידה אחידה, לכיוון המדיום-וול, מה שקולע לרוב האוכלוסיה, ואם מישהו מבקש, הם נענים לבקשה לשינוי מידת העשייה.
בכל מקרה, כמו שאמרתי, ההמבורגר יצא נהדר.
עומר לא מוותר גם על תוספת של בצל מטוגן, ולראות איך הוא נהנה מהמנה שלו זה היה תענוג גדול :)
טרף כמו זאב!


אני הלכתי על ביצת עין ובייקון. הפייבוריט שלי :)
הבייקון היה צרוב טוב, והתגובה שלי למנה שלי הייתה משהו כמו "שיאו, טעים לי".
כי לא תמיד צריך מסעדות של 500 ש"ח לארוחה, ותכף אני אספר על העסקיות השוות של וולפנייטס,
מה שאידיאלי לקחת את הילדים ביום שלא מתחשק לבשל בבית.


הבת שלי, שהיא והמבורגרים לא עובדים יחד, בחרה את מנת חזה העוף.
הגיעה מנה יפה, חזה העוף היה עשוי מדויק, לא יבש, והצ'יפס, חביבו של הבת שלי, הרשים אותה בכמותו הנדיבה.





העסקיות של וולפנייטס שוות במיוחד.
הן מוגשות לאורך כל שעות היום, במחירים הגיוניים להפליא, החל מ- 43 ש"ח בלבד בשעות הצהריים להמבורגר עם תוספת ושתייה ועד 59 ₪ בלבד בשעות הערב והלילה. 



רשת wolfnights, רשת ה- chef burger פועלת החל משנת 2008 בתל אביב, והסניף ברחובות מסמן את היציאה אל הפריפריה, כי מי אמר שרק תל אביבים צריכים לעשות חיים? :)
הסניף ממוקם בפארק המדע של רחובות(רחוב המדע 8), ונותן פתרון ל"מקופחי הפריפריה"(אולי יפתחו לנו אחד כזה גם בראש העין?) אהה!



והאמת? אהבתי מאד את המנורות שעשויות מבקבוקי קטשופ, עיצוב שמתכתב עם המקום בצורה מושלמת :)



הוגשו לנו שני קינוחים.
קינוח בראוני'ז,  וקינוח רושה ומוס פרלין מכוסים בשוקולד.




טעימים, אבל תכלס? לא בשבילם התכנסנו בוולפנייטס.
רק בשביל ההמבורגרים :)



וולפנייטס wolfnights





סניף רחובות, רחוב המדע 8, פארק המדע 
שעות פתיחה : א-ה 12:00-2:00, שישי שבת 12:0-04:00


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?