דילוג לתוכן הראשי

באטיו. ככה אני רוצה את האמבטיה שלי :)





מה זה "חדר אמבטיה" בשבילכם?
בשבילי, חדר האמבטיה הוא הפינה הזו שבה אני מורידה את תלאות היום, החדרון המפנק, החמים, שאמור לתת לי אנרגיה חדשה לימים ארוכים.
לא משנה מה אשים בו, הוא חייב להיות מזמין ועם ריח טוב :)
תכירו את באטיו.



ריחות זה לא התחום שלהם, חדרי אמבטיה מקסימים דווקא כן.
זה מה שמסמל חדר אמבטיה בראייה של באטיו, רשת חדשה לעיצוב חלל הרחצה בהתאמה אישית:


באטיו מתמחה בעיצוב ארונות אמבטיה, כשהמותג פונה ללקוח הפרטי המשפץ את חדר האמבטיה וכן לקהל רוכשי הדירות החדשות. במקביל המותג פונה לאלו הנמצאים בקשר עם הלקוח הפוטנציאלי-מעצבי הפנים, אדריכלים וקבלנים.
הוזמנתי להשקת המותג, והאמת? ישר קיבלתי חשק לשפץ את האמבטיה :)
באולמות התצוגה של רשת batio  ניתן להיחשף למגוון סגנונות של ארונות אמבטיה, במגוון אין סופי של חומרים, ללא הגבלת צבעוניות ובהתאמה אישית למידות הלקוח.
הרשת, שכרגע יש לה שני סניפים(הלח"י 27 בני ברק/האצ"ל 1 ראשון לציון), מציעה שירותי עיצוב חלל הרחצה, בהתאמה אישית והדמיות ממוחשבות.
הנה כמה דוגמאות מאולם התצוגה החדש במערב ראשון לציון, שתוכלו להתאהב :)



  יורם ברנשטיין, מנכ"ל באטיו הסביר: "באטיו מאפשרת לצרכן הפרטי לתכנן את חדר הרחצה כאוות נפשו. יכולות הייצור של באטיו מאפשרות עבודת נגרות ברמה גבוהה מאוד וללא מגבלת מידות, חומר או צבע. בנוסף אנו מצעים לצרכן לבחור במקום אחד את המשטחים העליונים לארון, כיורים וברזים ושאר מוצרים, במגוון רחב מאוד ולקבל את הכל הביתה, במשלוח אחד ובאופן מושלם".
טוב, הלכתי להתקלח. כן, גם האמבטיה שלי זקוקה לרענון.
כשאני אצא, אני אחלום על חדר רחצה מפנק במיוחד, או שאולי פשוט אסע לבאטיו.
כי בא לי להתחדש :)

לאתר האינטרנט של באטיו
באטיו- סניף ראשון לציון
רחוב אצ"ל 1
03-5076334
באטיו- סניף בני ברק
הלח"י 27
03-5708274




תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי...

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

הלחם המופלא של פיליס גלזר. פוסט בריא ומתכון הורס.

כבר בכניסה לביתה של כוהנת הבישול פיליס גלזר, לסדנה של בישול בריא(וטעים!), חיכו לנו פינוקים על השולחן. ביס אחד מהלחם האלוהי שהיא מכינה גרם לי לרצות ממנו עוד ועוד ועוד. לחם כוסמין עם אגוזי מלך וצימוקים. טעמו המיוחד, הנעים, המתגלגל בפה, השאיר אותי מאוהבת. לא רק אותי, האמת. הייתה תמימות דעים בקרב כל משתתפות הסדנה: הלחם הזה נפלא. פיליס נתנה לנו מתכון של האלוהי הזה. בהמשך אני אתן לכם אותו, כי מתכון כזה חייבים לשמור במועדפים :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)