דילוג לתוכן הראשי

באטיו. ככה אני רוצה את האמבטיה שלי :)





מה זה "חדר אמבטיה" בשבילכם?
בשבילי, חדר האמבטיה הוא הפינה הזו שבה אני מורידה את תלאות היום, החדרון המפנק, החמים, שאמור לתת לי אנרגיה חדשה לימים ארוכים.
לא משנה מה אשים בו, הוא חייב להיות מזמין ועם ריח טוב :)
תכירו את באטיו.



ריחות זה לא התחום שלהם, חדרי אמבטיה מקסימים דווקא כן.
זה מה שמסמל חדר אמבטיה בראייה של באטיו, רשת חדשה לעיצוב חלל הרחצה בהתאמה אישית:


באטיו מתמחה בעיצוב ארונות אמבטיה, כשהמותג פונה ללקוח הפרטי המשפץ את חדר האמבטיה וכן לקהל רוכשי הדירות החדשות. במקביל המותג פונה לאלו הנמצאים בקשר עם הלקוח הפוטנציאלי-מעצבי הפנים, אדריכלים וקבלנים.
הוזמנתי להשקת המותג, והאמת? ישר קיבלתי חשק לשפץ את האמבטיה :)
באולמות התצוגה של רשת batio  ניתן להיחשף למגוון סגנונות של ארונות אמבטיה, במגוון אין סופי של חומרים, ללא הגבלת צבעוניות ובהתאמה אישית למידות הלקוח.
הרשת, שכרגע יש לה שני סניפים(הלח"י 27 בני ברק/האצ"ל 1 ראשון לציון), מציעה שירותי עיצוב חלל הרחצה, בהתאמה אישית והדמיות ממוחשבות.
הנה כמה דוגמאות מאולם התצוגה החדש במערב ראשון לציון, שתוכלו להתאהב :)



  יורם ברנשטיין, מנכ"ל באטיו הסביר: "באטיו מאפשרת לצרכן הפרטי לתכנן את חדר הרחצה כאוות נפשו. יכולות הייצור של באטיו מאפשרות עבודת נגרות ברמה גבוהה מאוד וללא מגבלת מידות, חומר או צבע. בנוסף אנו מצעים לצרכן לבחור במקום אחד את המשטחים העליונים לארון, כיורים וברזים ושאר מוצרים, במגוון רחב מאוד ולקבל את הכל הביתה, במשלוח אחד ובאופן מושלם".
טוב, הלכתי להתקלח. כן, גם האמבטיה שלי זקוקה לרענון.
כשאני אצא, אני אחלום על חדר רחצה מפנק במיוחד, או שאולי פשוט אסע לבאטיו.
כי בא לי להתחדש :)

לאתר האינטרנט של באטיו
באטיו- סניף ראשון לציון
רחוב אצ"ל 1
03-5076334
באטיו- סניף בני ברק
הלח"י 27
03-5708274




תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח.
בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה.
אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית.
כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים.
אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית.
ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים.
כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע.
מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח. 
מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד. 
המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים. 
את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים.
הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים. 

עוגת שוקולד קוקוס משגעת, באונטי סטייל. כשרה לפסח, וטעימה כל השנה!

אני מודה, החטיף שאני הכי אוהבת הוא באונטי.
פסח הוא חג לחובבי הקוקוס, ואני ביניהם :)
הפעם החלטתי להכין עוגה שתתאים לי ולעצמי בשולחן הסדר, כי חשוב לי לקנח עם משהו קצת יותר טעים מעוגיות יין או עוגת מצות :)
ההכנה שלה נראית מורכבת, אבל היא פשוטה ממש.