Translate


אוהבת/לא אוהבת, ומתכון מהיר לרעבים :)













והפעם: פוסט מלא סידן :)
שני מוצרים חדשים הגיעו אלי לטעימות.
הראשון, שייך לאחד הדברים הכי טעימים שיש בעולם: פיצה.

הגיעה אלי החדשה של דומינו'ס, פיצה סרירצ'ה.
בצק חריף ומעורר תיאבון, שהחריפות תלויה בכמה אתם רגישים לחריף.
לי היא הייתה חריפה, אבל מעוררת חשק לעוד ביס, ועוד ביס.
דומינו'ס היא "פיצת הבית" במשפחה שלי, והטעם החריף החדש מוסיף אלמנט מעניין וכיפי לחובבי הז'אנר.
יש רק בעיה אחת:
הבת שלי לא אוכלת חריף, אז עכשיו אני צריכה להזמין שתי משפחתיות בכל פעם כשבא לי על החריפה.
מצד שני, יש אחלה מבצעים על 2 משפחתיות, וגם ככה הכל מתחסל :)
ולא לשכוח: 100% מוצרלה.
חריף או לא, בלי 100% גבינה אמיתית זה לא פיצה!
סיכום: פיצה סרירצ'ה של דומינוס- אוהבת :)
מצרפת מתכון מהיר לפיצה ביתית בשתי דקות הכנה, זה מה שאני עושה כשהבת שלי אומרת בערב: אמא, אני רעבה!
ואפילו אין זמן לחכות לשליח, מרוב שהיא רעבה :)

הקליקו למתכון לפיצה בשתי דקות


המוצרים האחרים שנחתו אצלי לטעימות, הן שתי גבינות תום,
בטעמי זעתר ומרווה של מחלבת גלילי. 
מחלבת גלילי היא מחלבת בוטיק, שנמצאת, איך לא, בגליל :)
המחלבה ממוקמת באבירים, כשלצד גבינות התום מייצרת המחלבה גם גבינות קממבר, ברי, וולנסי, סנט מור, פקורינו ועוד. 
גבינת תום זעתר וגבינת תום מרווה מתבססות על חלב בקר וצאן, ואני פתחתי אותן בהנאה גדולה, וטעמתי.
עם יין אדום, כמובן, ככה אני אוהבת לאכול גבינות איכותיות.
הגבינות מכילות 29% שומן.
גבינת הזעתר מועשרת בתערובת זעתר.
היא הייתה הטעימה יותר, בעיניי, ואף שילבתי אותה בסלט, להעשרת הטעמים.
השנייה היא גבינת תום מרווה, כשאני פחות אהבתי.
המרווה מעניקה טעם דומיננטי, אני מעדיפה את הגבינות שלי עדינות יותר.
מבחינתי- מרווה זה לתה :)
מצד שני, יש כאלו שמכורים לגבינות עם מרווה, עבורם זה מושלם.

אפשר להשיג את הגבינות של מחלבת גלילי במקומות כמו טי טעם, עדן טבע מרקט, ומעדניות מובחרות.
לאתר האינטרנט של מחלבת גלילי