דילוג לתוכן הראשי

אוהבת/לא אוהבת, ומתכון מהיר לרעבים :)













והפעם: פוסט מלא סידן :)
שני מוצרים חדשים הגיעו אלי לטעימות.
הראשון, שייך לאחד הדברים הכי טעימים שיש בעולם: פיצה.

הגיעה אלי החדשה של דומינו'ס, פיצה סרירצ'ה.
בצק חריף ומעורר תיאבון, שהחריפות תלויה בכמה אתם רגישים לחריף.
לי היא הייתה חריפה, אבל מעוררת חשק לעוד ביס, ועוד ביס.
דומינו'ס היא "פיצת הבית" במשפחה שלי, והטעם החריף החדש מוסיף אלמנט מעניין וכיפי לחובבי הז'אנר.
יש רק בעיה אחת:
הבת שלי לא אוכלת חריף, אז עכשיו אני צריכה להזמין שתי משפחתיות בכל פעם כשבא לי על החריפה.
מצד שני, יש אחלה מבצעים על 2 משפחתיות, וגם ככה הכל מתחסל :)
ולא לשכוח: 100% מוצרלה.
חריף או לא, בלי 100% גבינה אמיתית זה לא פיצה!
סיכום: פיצה סרירצ'ה של דומינוס- אוהבת :)
מצרפת מתכון מהיר לפיצה ביתית בשתי דקות הכנה, זה מה שאני עושה כשהבת שלי אומרת בערב: אמא, אני רעבה!
ואפילו אין זמן לחכות לשליח, מרוב שהיא רעבה :)

הקליקו למתכון לפיצה בשתי דקות


המוצרים האחרים שנחתו אצלי לטעימות, הן שתי גבינות תום,
בטעמי זעתר ומרווה של מחלבת גלילי. 
מחלבת גלילי היא מחלבת בוטיק, שנמצאת, איך לא, בגליל :)
המחלבה ממוקמת באבירים, כשלצד גבינות התום מייצרת המחלבה גם גבינות קממבר, ברי, וולנסי, סנט מור, פקורינו ועוד. 
גבינת תום זעתר וגבינת תום מרווה מתבססות על חלב בקר וצאן, ואני פתחתי אותן בהנאה גדולה, וטעמתי.
עם יין אדום, כמובן, ככה אני אוהבת לאכול גבינות איכותיות.
הגבינות מכילות 29% שומן.
גבינת הזעתר מועשרת בתערובת זעתר.
היא הייתה הטעימה יותר, בעיניי, ואף שילבתי אותה בסלט, להעשרת הטעמים.
השנייה היא גבינת תום מרווה, כשאני פחות אהבתי.
המרווה מעניקה טעם דומיננטי, אני מעדיפה את הגבינות שלי עדינות יותר.
מבחינתי- מרווה זה לתה :)
מצד שני, יש כאלו שמכורים לגבינות עם מרווה, עבורם זה מושלם.

אפשר להשיג את הגבינות של מחלבת גלילי במקומות כמו טי טעם, עדן טבע מרקט, ומעדניות מובחרות.
לאתר האינטרנט של מחלבת גלילי

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח.  מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד.  המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים.  את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים. הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח. בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה. אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית. כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים. אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית. ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים. כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע. מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי