דילוג לתוכן הראשי

אוהבת/לא אוהבת, ומתכון מהיר לרעבים :)













והפעם: פוסט מלא סידן :)
שני מוצרים חדשים הגיעו אלי לטעימות.
הראשון, שייך לאחד הדברים הכי טעימים שיש בעולם: פיצה.

הגיעה אלי החדשה של דומינו'ס, פיצה סרירצ'ה.
בצק חריף ומעורר תיאבון, שהחריפות תלויה בכמה אתם רגישים לחריף.
לי היא הייתה חריפה, אבל מעוררת חשק לעוד ביס, ועוד ביס.
דומינו'ס היא "פיצת הבית" במשפחה שלי, והטעם החריף החדש מוסיף אלמנט מעניין וכיפי לחובבי הז'אנר.
יש רק בעיה אחת:
הבת שלי לא אוכלת חריף, אז עכשיו אני צריכה להזמין שתי משפחתיות בכל פעם כשבא לי על החריפה.
מצד שני, יש אחלה מבצעים על 2 משפחתיות, וגם ככה הכל מתחסל :)
ולא לשכוח: 100% מוצרלה.
חריף או לא, בלי 100% גבינה אמיתית זה לא פיצה!
סיכום: פיצה סרירצ'ה של דומינוס- אוהבת :)
מצרפת מתכון מהיר לפיצה ביתית בשתי דקות הכנה, זה מה שאני עושה כשהבת שלי אומרת בערב: אמא, אני רעבה!
ואפילו אין זמן לחכות לשליח, מרוב שהיא רעבה :)

הקליקו למתכון לפיצה בשתי דקות


המוצרים האחרים שנחתו אצלי לטעימות, הן שתי גבינות תום,
בטעמי זעתר ומרווה של מחלבת גלילי. 
מחלבת גלילי היא מחלבת בוטיק, שנמצאת, איך לא, בגליל :)
המחלבה ממוקמת באבירים, כשלצד גבינות התום מייצרת המחלבה גם גבינות קממבר, ברי, וולנסי, סנט מור, פקורינו ועוד. 
גבינת תום זעתר וגבינת תום מרווה מתבססות על חלב בקר וצאן, ואני פתחתי אותן בהנאה גדולה, וטעמתי.
עם יין אדום, כמובן, ככה אני אוהבת לאכול גבינות איכותיות.
הגבינות מכילות 29% שומן.
גבינת הזעתר מועשרת בתערובת זעתר.
היא הייתה הטעימה יותר, בעיניי, ואף שילבתי אותה בסלט, להעשרת הטעמים.
השנייה היא גבינת תום מרווה, כשאני פחות אהבתי.
המרווה מעניקה טעם דומיננטי, אני מעדיפה את הגבינות שלי עדינות יותר.
מבחינתי- מרווה זה לתה :)
מצד שני, יש כאלו שמכורים לגבינות עם מרווה, עבורם זה מושלם.

אפשר להשיג את הגבינות של מחלבת גלילי במקומות כמו טי טעם, עדן טבע מרקט, ומעדניות מובחרות.
לאתר האינטרנט של מחלבת גלילי

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח.  מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד.  המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים.  את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים. הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

קציצות בשר נהדרות ורכות, עם גזר ותפוח אדמה. מתכון מנצח, גם לילדים שלא מוכנים לאכול ירקות.

אני אוהבת קציצות. מאד מאד אוהבת קציצות. ויש לי בעיה: הבת שלי לא אוכלת כמעט ירקות. לפעמים אני מנסה להכין כל מיני דברים שאפשר לגוון אותם בירקות, כדי שיכנסו לה קצת ויטמינים חיוניים לגוף. ככה המצאתי את הקציצות האלו. פשוט לקחתי את מתכון הקציצות הרגיל שלי, ושדרגתי אותו. הקציצות טעימות להפליא, רכות ועושות שמח בלב. וכמו תמיד אצלי: המתכון גם קל להכנה. צ'יק צ'ק ויש ארוחת צהריים. אלו קציצות בשר מטוגנות, שאני מכינה אותן לפעמים עם עוף, לפעמים עם הודו, ולפעמים עם בקר. לפי החשק ולפי מה שיש בבית. אז הנה, המתכון לקציצות שתמיד מצליחות, ובתיאבון :)