יש לי וידוי: אני לא יודעת להשתכר!
כבר עברתי כמה עשורים בחיי, אבל מעולם, מעולם- לא השתכרתי.
אולי זה הפחד לאבד שליטה, וה"קונטרול פריק" שלי, אולי זה פשוט חוסר היכולת להבין את הצורך בחמרמורת, או בשמה המוכר והאהוב, "האנג אובר".
אני אוהבת אלכוהול, אבל בקטנה ובמידה.
כזה שיעשה לי נעים, ישמח אותי, וישאיר לי תמיד טעם של עוד.
קוקטיילים, כמובן, הם האלכוהול המועדף עלי, אבל רק כשהברמן שווה, ויודע להכין דברים שהם מעבר ל"אורגזמה" ו"מוחיטו".
כי ברמן זה מקצוע, ולא כל מי שמוזג לכם בירה או וודקה, הוא ממש ברמן.
עיר הבילויים המפתיעה, הלוא היא פתח תקווה(כן, כן), הביאה אותי שוב לביקור באזור הכ"כ מוצלח, אזור יכין סנטר.
במתחם ובסביבותיו יש המון אפשרויות בילוי, לכל גיל וטעם, ולכל כיס, כמובן.
המגוון עצום, והפעם אני מתמקדת בסעיף "בר שווה בפתח תקווה".
כן, יש חיה כזו :)
הוזמנתי לבלנד, בר שמשלב אווירה חמה ושוקקת עם קוקטיילים מוקפדים ויצירתיים להפליא.
וכן, גם האוכל היה סבבה.
צוות המיקסולוגים המוכשר של הבלנד ערבבו, שקשקו ורקחו תפריט חדש ורחב של קוקטיילים טעימים ומענגים.
לרגעים, היה נדמה לי שאני בבית מרקחת של אלכוהול, או במעבדת כימיה, כשצוות הבר ייצר תרכובות שכמותן עוד לא ראיתי, לא טעמתי, ולא הבנתי.
עשן אלכוהולי-מולקולרי ב"מעבדות בלנד" :)
בלנד פתחה לי את הטעמים, גרמה לי להבין את משמעות המושג "קוקטייל", והחזירה אותי הביתה לא סתם שמחה, אלא שמחה ומאושרת.
הקוקטיילים החדשים מבוססים על אלכוהול משובח בשילוב עשבי תיבול, פירות ותמציות הנרקחות במקום.
קוקטיילים טעימים יצאו לשולחן השמח שלנו, כמה דוגמאות לשילובים:
"עשן באפלה" המכיל וויסקי, אמרטו וג'ינג'ר אייל מעושנים
"בטידה דה קוקו" על בסיס וודקה קוקוס, רום אננס וקוביות אננס
"עשבי הג'ין" קנקן שיקויים של ג'ין, קוואנטרו, ביאנקו
אחד הדברים המפתיעים ש"נרקחו" אל מול עיני המשתאות היה פסטיס אשכולית
קוקטייל גלידה מולקולרי מדהים, על בסיס אניס ואשכולית אדומה.
התהליך היה מופלא, ואין ספק שזו הייתה אחת מהחוויות המיוחדות של הערב.
וזו התוצאה. אין על מולקולרי :)
ומשם, לכוס!
עוד תהליך מעניין, שקרה על השולחן שלנו, כי הרי זה הקטע בקוקטיילים המורכבים האלו.
אם זה לא נעשה מול העיניים, זה לא שווה :)
ככה זה התחיל:
וככה זה נגמר :)
ועוד דוגמא ל"תצוגת תכלית", ממלאים "עשן" בכוס.
וככה היא מוגשת לשולחן.
איך שפתחתי את הכוס, יצא עשן שעטף את הכוס, ואני התלהבתי כמו ילדה קטנה שלקחו אותה לחנות צעצועים, רק שהכניסה אליה מגיל 18 :)
טוב, בשביל הקוקטייל הזה צריך חבר'ה.
תקשיבו טוב מה יש בו:
פלחי תפוזים, תניני גומי שוחים, ואפילו פלפל חריף.
כן, זה הכי משונה שראיתי בחיי, אבל רק ברמן עם הרבה אומץ ויכולת יכול לרקוח קוקטיילים שכאלו :)
וזה רק הסיפתח שלו, כשהוא מוגש לשולחן גם הוא...
מוציא עשן!!!
לצד הדרינקים, ניתן להנות ממבחר מנות בר כיפיות, שאותי הצליחו להפתיע.
לא עוד מנות בר רגילות של "ציפס וזה".
כמה דוגמאות:
פאני פורי- כיסוני בצק פריך ותבשיל חם של עדשים
קרפצ'יו עם קרם חציל
סלט שורשים
שיפודי סלמון
פראנה קורנדביף
פוקצ'ה ירוקה עם פטריות, פסטו עשבים, ביצה עלומה
פוטטוס
בשלב הזה כבר הייתי עמוסה באוכל, עמוסה באלכוהול, ובגלל שאני בחורה אחראית בימים כתיקונם,
כל מה שנשאר לי זה לעלות על מונית, ולחזור הביתה עם מצב רוח זחוח וצחקני במיוחד.
כי אתם יודעים, אם שותים, לא נוהגים :)
מה עוד נשאר לי?
לתכנן את הביקור הבא בבלנד.
הוא, ללא ספק, יגיע.
בלנד
הסיבים 47, קרית מטלון, פתח תקווה
טלפון: 073-7311001
תגובות
הוסף רשומת תגובה