דילוג לתוכן הראשי

המותג האורבני אוסיריס הגיע לישראל!!





כי אני אוהבת סניקרס.
תמיד אהבתי, תמיד אוהב.
הסניקרס הראשונות שלי היו אולסטאר אדומות גבוהות, כשהייתי בערך בת 16.
אולסטאר של אז לא היו האולסטאר של היום.
אז היו חלקות בלבד, האדומות היו הכי באופנה, ואני חרשתי עליהן בלי הפסקה.

היום יש המון סוגים, צבעים, דוגמאו וגם יש המון מתחרות לנעלי האולסטאר.
לא משנה כמה מתחרות יהיו- הן, האולסטאר הנוסטלגיות שלי, לעולם ישארו הסניקרס החביבות עלי.
מצד שני, הנוער שלי, אותו נוער שלא ידע את האדידס רום, אוהב את האולסטאר, אבל יש לו מבחר עצום של סניקרס ונעליים אורבניות של חברות אחרות, כך שבנקודה מסוימת, אני קצת מקנאה בדור הזה :)
מצד שני, יש כל כך הרבה, אז מה בוחרים? לא קל :(
הוזמנתי להשקת מותג סניקרס ונעליים אורבניות שהגיע לארץ, אוסיריס.
ביקרתי בחנות הדגל הראשונה של OSIRIS, ברחוב בן יהודה בת"א, והסתובבו לי העיניים.
ממש התבלבלו.
כמה צבעים, כמה דוגמאות, כמה יופי.
הרגעים האלו שהייתי רוצה לחזור להיות בת 16 פלוס מינוס.
בקולקציה יש דגמים אופנתיים וייחודים לגברים, נוער, נשים, נערות וילדים.
בפוסטים כאלו לא צריך לדבר יותר מדי, צריך לראות.
אין טוב ממראה עיניים ומהמון נעליים!!!
אז הנה, אוסיריס, המיטב:











 למותג יש גם אביזרים משלימים כמו חולצות וכובעים מדליקים:




והכי מומלץ?
לבוא ולהתרשם מהקולקציה :)






OSIRIS / אוסיריס
 בן יהודה 254 תל אביב

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח.  מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד.  המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים.  את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים. הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח. בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה. אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית. כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים. אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית. ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים. כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע. מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור". לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה.  כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו.  כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית. כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה.  אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות. לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל? אני מתה על בלינצ'סים.