דלג לתוכן הראשי

המותג האורבני אוסיריס הגיע לישראל!!





כי אני אוהבת סניקרס.
תמיד אהבתי, תמיד אוהב.
הסניקרס הראשונות שלי היו אולסטאר אדומות גבוהות, כשהייתי בערך בת 16.
אולסטאר של אז לא היו האולסטאר של היום.
אז היו חלקות בלבד, האדומות היו הכי באופנה, ואני חרשתי עליהן בלי הפסקה.

היום יש המון סוגים, צבעים, דוגמאו וגם יש המון מתחרות לנעלי האולסטאר.
לא משנה כמה מתחרות יהיו- הן, האולסטאר הנוסטלגיות שלי, לעולם ישארו הסניקרס החביבות עלי.
מצד שני, הנוער שלי, אותו נוער שלא ידע את האדידס רום, אוהב את האולסטאר, אבל יש לו מבחר עצום של סניקרס ונעליים אורבניות של חברות אחרות, כך שבנקודה מסוימת, אני קצת מקנאה בדור הזה :)
מצד שני, יש כל כך הרבה, אז מה בוחרים? לא קל :(
הוזמנתי להשקת מותג סניקרס ונעליים אורבניות שהגיע לארץ, אוסיריס.
ביקרתי בחנות הדגל הראשונה של OSIRIS, ברחוב בן יהודה בת"א, והסתובבו לי העיניים.
ממש התבלבלו.
כמה צבעים, כמה דוגמאות, כמה יופי.
הרגעים האלו שהייתי רוצה לחזור להיות בת 16 פלוס מינוס.
בקולקציה יש דגמים אופנתיים וייחודים לגברים, נוער, נשים, נערות וילדים.
בפוסטים כאלו לא צריך לדבר יותר מדי, צריך לראות.
אין טוב ממראה עיניים ומהמון נעליים!!!
אז הנה, אוסיריס, המיטב:











 למותג יש גם אביזרים משלימים כמו חולצות וכובעים מדליקים:




והכי מומלץ?
לבוא ולהתרשם מהקולקציה :)






OSIRIS / אוסיריס
 בן יהודה 254 תל אביב

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

אורז עם בשר טחון ותבלינים. מנה שמכינים מהר, ומחסלים מהר :)

דבר אחד ידוע ובטוח: אני לא אוהבת לבלות שעות במטבח בהכנת מתכונים מורכבים. 
אני אוהבת מהר, מזין, וטעים. 
זו בדיוק המנה הזו. כל פעם שאני בלחץ זמן, שזה כמעט תמיד, ואני צריכה להכין צהריים בזריזות - אני מוציאה את המתכון הזה שלי ממעמקי הזיכרון, ותוך חצי שעה גג יש ארוחת צהריים שמתחסלת די מהר. האמת? אין כמעט פעם שנשאר משהו שיכול להיכנס למקרר לטובת ארוחת צהריים למחר. 
זה פשוט לא קורה. 
אז ביקשתם, ואני, לא יכולה להשאיר אתכם בלי מתכון למנה הנהדרת הזו.
היא מדהימה גם כשבאים אורחים. הצבעים שלה, הטעמים והקלות - הופכים אותה למושלמת לאירוח. 

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים.