דלג לתוכן הראשי

אהבתי, BIG טיים! אשדוד על המפה :)





אני מאד אוהבת מרכזי קניות. קניונים, שווקים, ונו, איך לא, הכי אני אוהבת אאוטלטים.
בארץ אין לנו אאוטלטים שווים כמו בארה"ב, אבל ברגע שרגלי דרכו במרכז הקניות החדש באשדוד- הרגשתי חו"ל.
יש משהו בקונספט של BIG FASHION שמחזיר אותי לאאוטלטים של ארה"ב, ועושה לי אור גדול בעיניים.
נכון, לא ממש אפשר למצוא שם נייקי מדהימות ב-30 דולר, וגם לא טימברלנד ב-50. דולר, ברור.
אבל אפשר להרגיש בחו"ל, זה כבר טוב :)

לכבוד הפתיחה הוזמנתי לאירוע עיתונאים בעיר שעד לא מזמן, כל מי שהגיע אליה במיוחד, הגיע בזכות "אידי", המסעדה של אידי ישראלוביץ'.
כי מי לא מכיר את אידי באשדוד?

כל חובבי הדגים באשר הם :)
רגע, חכו, יש הפתעה. באשדוד כמו באשדוד, אי אפשר בלי אידי, גם ב-BIG.

את פנינו קיבל מנכ"ל BIG FASHION אשדוד, בועז דריקס, שלקח אותנו לסיור במתחם החדש והמשגע.
חי גאליס, מנכ"ל קניוני ביג, הצטרף לסיור, והוסיף נתונים טכניים:
ידעתם שאשדוד היא העיר החמישית בגודלה בישראל? :)
ביג פאשן אשדוד הוקם בהשקעה של 400 מיליון שקלים.
הקומפלקס, המתפרש על פני 60 דונם כולל שדרות אופנה ולייף סטייל, בתי קולנוע ומתחמי מסעדות ובילוי.
מרכז BIG FASHION אשדוד ממוקם בכניסה הדרומית של העיר אשדוד, על דרך מנחם בגין, בסמוך לתחנת הרכבת, מה שמאפשר הגעה קלה ונוחה מכל מקום ולכל מקום.
מיקומו האסטרטגי של BIG FASHION אשדוד מיועד לתת מענה כמרכז בילוי וקניות לכמיליון צרכנים פוטנציאליים ברדיוס של 30-40 ק"מ, לרבות כרבע מליון תושבי אשדוד.
BIG FASHION אשדוד תוכנן על ידי משרד האדריכלים משה צור, כמרכז עיר עם שדרות רחוב פתוחות ומעוצבות שמאופיינות בתמהיל חנויות מגוון בדגש על אופנה, ולייף סטייל, מתחמי בילוי ומסעדות, קומפלקס בתי קולנוע, אזורי פעילות לילדים ולמשפחות, בריכות נוי אקולוגיות ואטרקציות נוספות.




 כמו תמיד, אני מיד בודקת מה יש לאכול, ופה אנחנו חוזרים לאידי :)
תוך כדי הסיור יצא אלינו האיש של הים והדגים- אידי, שפתח במתחם BIG מעדניה שווה, מאטיס.


כל הדברים הטובים במקום אחד. גבינות, דגים, מעדנים.
ואם אתם מחפשים רוטב עגבניות ממש שווה- נסו את זה שבצד ימין. אני התאהבתי בו כבר מזמן :)
 יש גם כוורת עם המון דבש.
 ואיך אפשר בלי חלבה פיסטוק? הפייב שלי.
וצוות שמחייך. זה חשוב :)
את ארוחת הבוקר שלנו אכלנו ב"ביגה", בית קפה מקסים ונעים:
ועוד מקום שווה במתחם- וניליה, הגלידריה שתמיד עמוסה, גם בחורף :)
בפעם הבאה שאני רוצה שופינג- יש מצב שאני לוקחת רכבת לאשדוד.
ישר למתחם BIG FASHION.
כי לפעמים בא לי להרגיש בחו"ל, גם בארץ.
וזה בדיוק זה.

ביג FASHION אשדוד
דרך אריאל שרון 1, אשדוד


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?