דילוג לתוכן הראשי

אהבתי, BIG טיים! אשדוד על המפה :)





אני מאד אוהבת מרכזי קניות. קניונים, שווקים, ונו, איך לא, הכי אני אוהבת אאוטלטים.
בארץ אין לנו אאוטלטים שווים כמו בארה"ב, אבל ברגע שרגלי דרכו במרכז הקניות החדש באשדוד- הרגשתי חו"ל.
יש משהו בקונספט של BIG FASHION שמחזיר אותי לאאוטלטים של ארה"ב, ועושה לי אור גדול בעיניים.
נכון, לא ממש אפשר למצוא שם נייקי מדהימות ב-30 דולר, וגם לא טימברלנד ב-50. דולר, ברור.
אבל אפשר להרגיש בחו"ל, זה כבר טוב :)

לכבוד הפתיחה הוזמנתי לאירוע עיתונאים בעיר שעד לא מזמן, כל מי שהגיע אליה במיוחד, הגיע בזכות "אידי", המסעדה של אידי ישראלוביץ'.
כי מי לא מכיר את אידי באשדוד?

כל חובבי הדגים באשר הם :)
רגע, חכו, יש הפתעה. באשדוד כמו באשדוד, אי אפשר בלי אידי, גם ב-BIG.

את פנינו קיבל מנכ"ל BIG FASHION אשדוד, בועז דריקס, שלקח אותנו לסיור במתחם החדש והמשגע.
חי גאליס, מנכ"ל קניוני ביג, הצטרף לסיור, והוסיף נתונים טכניים:
ידעתם שאשדוד היא העיר החמישית בגודלה בישראל? :)
ביג פאשן אשדוד הוקם בהשקעה של 400 מיליון שקלים.
הקומפלקס, המתפרש על פני 60 דונם כולל שדרות אופנה ולייף סטייל, בתי קולנוע ומתחמי מסעדות ובילוי.
מרכז BIG FASHION אשדוד ממוקם בכניסה הדרומית של העיר אשדוד, על דרך מנחם בגין, בסמוך לתחנת הרכבת, מה שמאפשר הגעה קלה ונוחה מכל מקום ולכל מקום.
מיקומו האסטרטגי של BIG FASHION אשדוד מיועד לתת מענה כמרכז בילוי וקניות לכמיליון צרכנים פוטנציאליים ברדיוס של 30-40 ק"מ, לרבות כרבע מליון תושבי אשדוד.
BIG FASHION אשדוד תוכנן על ידי משרד האדריכלים משה צור, כמרכז עיר עם שדרות רחוב פתוחות ומעוצבות שמאופיינות בתמהיל חנויות מגוון בדגש על אופנה, ולייף סטייל, מתחמי בילוי ומסעדות, קומפלקס בתי קולנוע, אזורי פעילות לילדים ולמשפחות, בריכות נוי אקולוגיות ואטרקציות נוספות.




 כמו תמיד, אני מיד בודקת מה יש לאכול, ופה אנחנו חוזרים לאידי :)
תוך כדי הסיור יצא אלינו האיש של הים והדגים- אידי, שפתח במתחם BIG מעדניה שווה, מאטיס.


כל הדברים הטובים במקום אחד. גבינות, דגים, מעדנים.
ואם אתם מחפשים רוטב עגבניות ממש שווה- נסו את זה שבצד ימין. אני התאהבתי בו כבר מזמן :)
 יש גם כוורת עם המון דבש.
 ואיך אפשר בלי חלבה פיסטוק? הפייב שלי.
וצוות שמחייך. זה חשוב :)
את ארוחת הבוקר שלנו אכלנו ב"ביגה", בית קפה מקסים ונעים:
ועוד מקום שווה במתחם- וניליה, הגלידריה שתמיד עמוסה, גם בחורף :)
בפעם הבאה שאני רוצה שופינג- יש מצב שאני לוקחת רכבת לאשדוד.
ישר למתחם BIG FASHION.
כי לפעמים בא לי להרגיש בחו"ל, גם בארץ.
וזה בדיוק זה.

ביג FASHION אשדוד
דרך אריאל שרון 1, אשדוד


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי...

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

עוגת שוקולד קוקוס משגעת, באונטי סטייל. כשרה לפסח, וטעימה כל השנה!

אני מודה, החטיף שאני הכי אוהבת הוא באונטי. פסח הוא חג לחובבי הקוקוס, ואני ביניהם :) הפעם החלטתי להכין עוגה שתתאים לי ולעצמי בשולחן הסדר, כי חשוב לי לקנח עם משהו קצת יותר טעים מעוגיות יין או עוגת מצות :) ההכנה שלה נראית מורכבת, אבל היא פשוטה ממש.

הלחם המופלא של פיליס גלזר. פוסט בריא ומתכון הורס.

כבר בכניסה לביתה של כוהנת הבישול פיליס גלזר, לסדנה של בישול בריא(וטעים!), חיכו לנו פינוקים על השולחן. ביס אחד מהלחם האלוהי שהיא מכינה גרם לי לרצות ממנו עוד ועוד ועוד. לחם כוסמין עם אגוזי מלך וצימוקים. טעמו המיוחד, הנעים, המתגלגל בפה, השאיר אותי מאוהבת. לא רק אותי, האמת. הייתה תמימות דעים בקרב כל משתתפות הסדנה: הלחם הזה נפלא. פיליס נתנה לנו מתכון של האלוהי הזה. בהמשך אני אתן לכם אותו, כי מתכון כזה חייבים לשמור במועדפים :)