לא מזמן נפגשנו כמה בלוגריות ותיקות ואהובות לארוחת מעושנים.
המארח: זיו.
הקונספט: בשרים ודגים היישר מהמעשנת שהוא פיתח.
מה מיוחד בה?
היא קומפקטית, ומגיעה במזוודה (לרגע חשבתי שזו מקדחה)
:)
פשוטה להרכבה ולתפעול, ומאפשרת לעשן בשרים גם אם נוסעים לטיול שטח, או סתם לפיקניק.
כן, היא גם חמודה להעמדה בחצר הבית, לא תופסת הרבה מקום, ואפילו חתיכית.
זיו הדגים לנו את העבודה עם המעשנת, ואנחנו חיכינו שהבשר על ריחותיו המדהימים המעושנים כבר יהיה מוכן.
נתח של פסטרמה הודו כבר חיכה לנו, מעושן היטב.
הדגים עלו על המעשנת אחרונים, למשך כחצי שעה.
ה"גג" של המעשנת נסגר
שבבי עץ ותבלינים הוכנסו דרך חור יעודי
אפשר להשיג באתר מגוון שבבי עץ דחוסים לעישון בשר ודגים בטעמים שונים.
ובינתיים התענגנו על נקניקיות מעושנות נהדרות
האש בערה, הערב כבר ירד
ואפילו הדגים כבר הפכן זהובים כצבע השמים בשקיעה שרק לפני רגע הייתה פה.
התיישבנו לאכול.ארוחת הערב הייתה מעולה, ממש.
הבשרים המעושנים היו עילוי אמיתי, הדגים היו... להתעלף.
ואם אתם חובבי בשר מעושן, או דגים מעושנים, או פסטרמה מעושנת- זה ממש בשבילכם.
איפה משיגים?
ממש כאן. רק תקליקו.
המעשנת של זיו
Zivsmoker
תגובות
הוסף רשומת תגובה