דילוג לתוכן הראשי

איך עלתה אופל אדם על עוגת הגבינה שלי?






יצאנו ליום של כיף עם אופל אדם.
אני מודה- מכוניות קטנות אף פעם לא היו בקטגוריית הקניה שלי. 
מורה לנהיגה לא יכולה להכניס שלושה או ארבעה תלמידים לקטנות האלו :)
חוץ מזה, אחרי שנהגתי על מסלולי פורמולה 1 בגרמניה ובלגיה, קצת קשה לי עם מכוניות "עירוניות", אני הרי אוהבת לנסוע מהר, וגם הטורבו דיזל הנפלאה שלי לפעמים מעייפת אותי, למרות שאסור להתלונן, היא משרתת אותי נאמנה.
ובכל זאת, תמיד כיף להתנסות ברכב חדש, ולבדוק אותו עבור קהל היעד שלו, שהוא לא משפחות עם ילדים, אבל לגמרי כן לצעירים שבחבורה.



דבר אחד בטוח: היא קטנה וסקסית.
כולם סובבו את העיניים כשנהגנו לכיוון ירושלים, לארוחת בוקר בבית קפה מקסים במיוחד, שבזכות אופל אדם יצא לי להכיר.
תזכרו את השם: בית זית, קפה דרך הגפן.
והנה קישור לאתר. מקום מקסים עם אוכל טעים! מומלץ!
קיבלנו דגם מוקטן של המכונית המדליקה הזו, אופל אדם, והיא חגגה איתנו גם בארוחת הבוקר, תוך כדי הסברים ממנהלת השיווק של אופל, צילומים בלתי פוסקים, והרבה כיף באוויר.
היא מתוקה כמו הריבה שכמעט גרמתי להן לתאונה חזיתית, אבל האופל אדם עמדה יפה, נשארה יציבה גם כששיגעתי אותה.
אפילו משקה הבוקר לא הטביע אותה, והיא המשיכה להשתעשע איתנו. 
לא, לא, זה נטול אלכוהול. תרגיעו :)
אם שותים לא נוהגים! נקודה.
אז מה יש בה, באופל אדם?
כמו שכבר אמרתי, היא סקסית ומסובבת ראשים.
אופנתית להחריד, ואפשר לשלב בה שני צבעים.
ברור שאני הלכתי על אדומה. גם בגירסה האמיתית, וגם במוקטנת, הצעצוע שלי :)
חוץ מזה, אם כבר אופנתית, היא השתלבה לי נהדר עם משקפי השמש שלי.
יפיפיה ואופנתית, כבר הזכרתי? אז הנה, ההוכחה!
טוב, די, שיחקנו מספיק, קינוח מתוק עם מכונית מתוקה זה מושלם, ויאללה, לדרך.
האופל אדם טיפסה על העוגה שלי, ירדה בירידה תלולה חזרה לסלסלת הלחמים,
ויחד, היא ואני,  יצאנו לכבישים האמיתיים.


מה שיפה באופל אדם זו היכולת לבחור צבעים שונים לגג ולמרכב.
הסביבה הפנימית מעוצבת נהדר, ומתאימה בדיוק לקהל היעד. 
ההגדרה: מדליקה.







עוד נקודה מקסימה היא עיצוב הדשבורד בצבע המרכב.
חציו של הדשבורד, הקונסולה המרכזית וחלקו התחתון של ההגה את צבעו החיצוני של המרכב. אחר כך מבחינים בכל פרטי העיצוב שצצים מסביב ופשוט נהנים לשבת בה. גם מבפנים היא יפה.
מבפנים האופל אדם מענגת, נעימה, אבל... קטנה.
תא מטען של 170 ליטר זה קטן, ומצד שני- כבר הזכרתי שהיא רכב סטייל לצעירים, והם לא יוצאים לטיולי משפחות.
 חיצונית- כבר אמרתי. משגעת. אפילו עצרו אותנו בדרך לשאול על האדם.
ואיך חוויית הנהיגה?
בעוד שמבחינה חיצונית היא לוקחת בגדול, חוויית הנהיגה שלי באדם הייתה פחות מרגשת.
תיבת ההילוכים הרובוטית מייצרת בלימה קלה בזמן שההילוך מבצע מעבר, ולכן גם ההאצות מוגבלות.
שוב, אני מזכירה, קהל היעד הוא לא חובבי מכוניות ספורט או אדרנלין גבוה.
מצד שני, אני לא בדיוק דוגמא קלאסית לנהג רגוע, ואני לגמרי לא קהל היעד, אני פה רק בשביל לספר לקהל היעד על האופל אדם, המכונית הכי יפה בעיר:)
 ואם אני אכנס רגע לפינה שלי, כקהל יעד, הייתי רוצה לתת לכם המלצה חמה על הרכב ששירת אותי שבוע באיטליה, 
האופל מוקה.
זה רכב בשבילי :)
נהנתי מכל רגע של נסיעה באופל מוקה 2015, גיר ידני, דיזל.
סימנתי אותו כרכב שממש עושה לי נעים בגוף, ואפילו פעם אחת לא "התעלפתי" מכאבי גב אחרי נסיעה של 1600 ק"מ בכבישי איטליה.
אם אתם צעירים שאוהבים שיסובבו אחריכם את הראש- אופל אדם קלאסית בשבילכם.

אם אתם קהל יעד של ג'יפונים משפחתיים- רכבים גבוהים ונוחים, מאובזרים וכיפיים- לכו לבדוק את האופל מוקה.
אני מתחייבת לעשות זאת בקרוב, כי ממש בא לי עליה :)
זו האופל מוקה האיטלקית שלי:


לאתר של אופל 
ותודה למלכת הכביש, ענת דניאל, על היום המקסים הזה :)
לבלוג הרכב של "מלכת הכביש"

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי...

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

הלחם המופלא של פיליס גלזר. פוסט בריא ומתכון הורס.

כבר בכניסה לביתה של כוהנת הבישול פיליס גלזר, לסדנה של בישול בריא(וטעים!), חיכו לנו פינוקים על השולחן. ביס אחד מהלחם האלוהי שהיא מכינה גרם לי לרצות ממנו עוד ועוד ועוד. לחם כוסמין עם אגוזי מלך וצימוקים. טעמו המיוחד, הנעים, המתגלגל בפה, השאיר אותי מאוהבת. לא רק אותי, האמת. הייתה תמימות דעים בקרב כל משתתפות הסדנה: הלחם הזה נפלא. פיליס נתנה לנו מתכון של האלוהי הזה. בהמשך אני אתן לכם אותו, כי מתכון כזה חייבים לשמור במועדפים :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)