דילוג לתוכן הראשי

השילוש הקדוש: הופעה מעולה, מועדון מקסים, וחברה טובה :)





ערב שישי אחד.
מועדון הופעות צפוני.
בשביל הופעה טובה, אני תמיד מוכנה לנסוע רחוק.
הפעם לקחתי את סיגל, ונסענו.
43 ק"מ וסה"כ 30 דקות הפרידו בינינו לבין מועדון ההופעות המקסים הזה,
דרך כביש 6, מראש העין ללהבות חביבה.
הגענו אליו. בּרלֶה. 
או בשמו המלא: בּרלֶה music club

ההופעה: מחווה לדיוויד בואי- לאלבום זיגי סטארדאסט האהוב.
סתם שתדעו- כשהייתי בגיל "ההוא", הגיל שבו מעריצים זמרים, היה לי קראש על דיוויד בואי.
החדר שלי היה עמוס בפוסטרים (כן, כן, פעם היו מדביקים פוסטרים על הקירות), בתמונות מעיתונים (להיטון?) ובכל מה שיכול היה להכיל החדר שלי על ארבע קירותיו.
לדעתי, אם אחטט באלבומים ישנים, בטוח אמצא תמונות של "חדר דיוויד בואי" שלי :)
הלהקה: העכיבישים מפלוטו.
מי בלהקה? 
עידן אלתרמן, אלון נויימן, עמית דרייזין, שיקו פלדמן, אייל רווה, קובי סנדהאוס
ולקינוח- הגאון ירמי קפלן, אורח מיוחד ומוכשר במיוחד.
בואו נחזור רגע לברלה :)
בחוץ- ספסלים כיפיים, אווירה מזמינה, ואוויר צפוני.
בפנים: המון מקום (שהתמלא כולו), עיצוב מדליק, ואווירה משגעת ממש.
האוכל: ממש מוצלח.
האמת, לא ציפיתי. בדר"כ במועדוני הופעות האוכל לא תמיד מוצלח, הפעם היה מעולה.
תפריט שכל אחד יכול למצוא לעצמו משהו, מגוון וטעים.
אהה, ובמחירים סבירים, לא פחות חשוב.
אני הזמנתי סלט מצוין, שותפתי להופעה הזמינה המבורגר, שניהם היו מוצלחים מאד ונזללו עד תום :)

חוץ מהאוכל, על השולחן הונח "תפריט ההופעות".
תפריט מגוון, מעניין, ובאותו רגע שראיתי אותו קצת הצטערתי שאני לא גרה קצת יותר קרוב. התאהבתי בברלה :)
סיימנו לאכול, לשתות, וחיכינו שההופעה תתחיל. 
הסימן היה שני החבר'ה שעמדו ליד המסך, ופתחו אותו בתזמון מושלם.
מאותו רגע התחיל ערב מופלא, מעורר, קסום אנרגטי.
עידן אלתרמן נתן שואו מדהים, ירמי קפלן הוסיף משלו, אלון נוימן בכלל מדהים בעיניי, וכל הלהקה הייתה מושלמת. אחלה עכבישים, בדר"כ אני פחות אוהבת את הזן :)

קבלו אותם, העכיבישים בערב מחווה לזיגי סטארדאסט, לדיוויד בואי, ולעצמי, כי זו אחלה מחווה להגיע לברלה :)
















תודה לעכבישים.
היה ערב מדהים! 
כנראה זה השילוב בין חברה טובה, מועדון טוב, והופעה טובה :)


בּרלֶה מיוזיק קלאב
קיבוץ להבות חביבה
טלפון: 04-6369993/4



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח.
בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה.
אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית.
כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים.
אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית.
ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים.
כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע.
מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח. 
מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד. 
המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים. 
את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים.
הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים. 

עוגת שוקולד קוקוס משגעת, באונטי סטייל. כשרה לפסח, וטעימה כל השנה!

אני מודה, החטיף שאני הכי אוהבת הוא באונטי.
פסח הוא חג לחובבי הקוקוס, ואני ביניהם :)
הפעם החלטתי להכין עוגה שתתאים לי ולעצמי בשולחן הסדר, כי חשוב לי לקנח עם משהו קצת יותר טעים מעוגיות יין או עוגת מצות :)
ההכנה שלה נראית מורכבת, אבל היא פשוטה ממש.