דילוג לתוכן הראשי

השילוש הקדוש: הופעה מעולה, מועדון מקסים, וחברה טובה :)





ערב שישי אחד.
מועדון הופעות צפוני.
בשביל הופעה טובה, אני תמיד מוכנה לנסוע רחוק.
הפעם לקחתי את סיגל, ונסענו.
43 ק"מ וסה"כ 30 דקות הפרידו בינינו לבין מועדון ההופעות המקסים הזה,
דרך כביש 6, מראש העין ללהבות חביבה.
הגענו אליו. בּרלֶה. 
או בשמו המלא: בּרלֶה music club

ההופעה: מחווה לדיוויד בואי- לאלבום זיגי סטארדאסט האהוב.
סתם שתדעו- כשהייתי בגיל "ההוא", הגיל שבו מעריצים זמרים, היה לי קראש על דיוויד בואי.
החדר שלי היה עמוס בפוסטרים (כן, כן, פעם היו מדביקים פוסטרים על הקירות), בתמונות מעיתונים (להיטון?) ובכל מה שיכול היה להכיל החדר שלי על ארבע קירותיו.
לדעתי, אם אחטט באלבומים ישנים, בטוח אמצא תמונות של "חדר דיוויד בואי" שלי :)
הלהקה: העכיבישים מפלוטו.
מי בלהקה? 
עידן אלתרמן, אלון נויימן, עמית דרייזין, שיקו פלדמן, אייל רווה, קובי סנדהאוס
ולקינוח- הגאון ירמי קפלן, אורח מיוחד ומוכשר במיוחד.
בואו נחזור רגע לברלה :)
בחוץ- ספסלים כיפיים, אווירה מזמינה, ואוויר צפוני.
בפנים: המון מקום (שהתמלא כולו), עיצוב מדליק, ואווירה משגעת ממש.
האוכל: ממש מוצלח.
האמת, לא ציפיתי. בדר"כ במועדוני הופעות האוכל לא תמיד מוצלח, הפעם היה מעולה.
תפריט שכל אחד יכול למצוא לעצמו משהו, מגוון וטעים.
אהה, ובמחירים סבירים, לא פחות חשוב.
אני הזמנתי סלט מצוין, שותפתי להופעה הזמינה המבורגר, שניהם היו מוצלחים מאד ונזללו עד תום :)

חוץ מהאוכל, על השולחן הונח "תפריט ההופעות".
תפריט מגוון, מעניין, ובאותו רגע שראיתי אותו קצת הצטערתי שאני לא גרה קצת יותר קרוב. התאהבתי בברלה :)
סיימנו לאכול, לשתות, וחיכינו שההופעה תתחיל. 
הסימן היה שני החבר'ה שעמדו ליד המסך, ופתחו אותו בתזמון מושלם.
מאותו רגע התחיל ערב מופלא, מעורר, קסום אנרגטי.
עידן אלתרמן נתן שואו מדהים, ירמי קפלן הוסיף משלו, אלון נוימן בכלל מדהים בעיניי, וכל הלהקה הייתה מושלמת. אחלה עכבישים, בדר"כ אני פחות אוהבת את הזן :)

קבלו אותם, העכיבישים בערב מחווה לזיגי סטארדאסט, לדיוויד בואי, ולעצמי, כי זו אחלה מחווה להגיע לברלה :)
















תודה לעכבישים.
היה ערב מדהים! 
כנראה זה השילוב בין חברה טובה, מועדון טוב, והופעה טובה :)


בּרלֶה מיוזיק קלאב
קיבוץ להבות חביבה
טלפון: 04-6369993/4



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי...

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

הלחם המופלא של פיליס גלזר. פוסט בריא ומתכון הורס.

כבר בכניסה לביתה של כוהנת הבישול פיליס גלזר, לסדנה של בישול בריא(וטעים!), חיכו לנו פינוקים על השולחן. ביס אחד מהלחם האלוהי שהיא מכינה גרם לי לרצות ממנו עוד ועוד ועוד. לחם כוסמין עם אגוזי מלך וצימוקים. טעמו המיוחד, הנעים, המתגלגל בפה, השאיר אותי מאוהבת. לא רק אותי, האמת. הייתה תמימות דעים בקרב כל משתתפות הסדנה: הלחם הזה נפלא. פיליס נתנה לנו מתכון של האלוהי הזה. בהמשך אני אתן לכם אותו, כי מתכון כזה חייבים לשמור במועדפים :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)