דילוג לתוכן הראשי

רשת קרל ברג מתרחבת ומציעה זכיונות. אוהבים בשר? זה בדיוק בשבילכם :)




הזדמנות לחובבי הנקניקים, הבשרים ומזון משובח בכלל:
זיכיון לרשת "קרל ברג"!


רשת מעדניות קרל ברג  הוקמה לפני למעלה מ- 20 שנה על ידי חנן אברמוביץ.
חנן הוא איש שכולו אהבה לנקניקים ונקניקיות. פגשתי אותו בסניף של קרל ברג ברחובות.
אפשר לראות את האהבה שלו בכל תנועה, בכל חיתוך של נקניק, בדיבור, בחיוך.
מבחינתי, אדם שאוהב את מה שהוא עושה, זו מהות האושר.
הרשת מונה כיום 23 סניפים הפרוסים ברחבי הארץ, והיא מתמחה בשיווק מוצרי בשר שהם תוצר איכותי של מפעל הבשר שבבעלותה. הסחורה הטרייה מגיעה מחוות הגידול של החברה שנמצאת בצפון הארץ.
ברשת "קרל ברג" יש מגוון עצום(!) של פריטים ומוצרי מזון איכותיים, מה שמעניק חוויית קניה מיוחדת וטעימה במיוחד.
עולי ברית המועצות לשעבר מהווים כיום כ- 80% מלקוחותיה. נו, אתם יודעים, זה קהל שיודע מה זה אוכל טוב, גבינות איכותיות, ובשר משובח.
על רקע המגמה של פתיחת מעדניות בסגנון רוסי-מזרח אירופאי בערים מרכזיות בעולם, החליטו בקרל ברג לצאת לתהליך עיסקי במסגרתו הרשת תהפוך לרשת מזכה: 22 סניפי הרשת ימכרו לזכיינים ובנוסף צפויה הרשת להתרחב לכדי 40 סניפים ברחבי הארץ.
הזכיינים יהיו מפעילים בפועל של הסניפים, וצפויות להם הכנסה של עשרות אלפי שקלים בחודש.
היקף המכירות השנתי של רשת 'קרל ברג' נאמד בלמעלה מ- 200 מיליון ₪.
התהליך העסקי במסגרתו תהפוך רשת 'קרל ברג' לרשת מזכה ילווה עלי ידי סאנבלט ישראל מבית רשת סאנבלט העולמית. סאנבלט פועלת בשוק העסקים הקטנים והבינוניים ומציעה לקוחותיה מגוון שירותים כגון שרותי מיזוגים ורכישות מקומיים ובינלאומיים, פיתוח רשתות זכיינות מקומיות והבאת רשתות בינלאומיות לישראל, השבחת חברות ועוד.
אז מה יש בסניפי קרל ברג?
לכל סניף ברשת יש מספר מחלקות:
קצביה
מבחר עשיר של בשר משובח וטרי באיכות הגבוהה ביותר, וכן מבחר של עופות טריים ובשר בקר איכותי.
מחלקת נקניקים ופסטרמות
מחלקה מתמחה מהטובות והמגוונות שאפשר למצוא בארץ.


טעמנו. נקניק, ועוד נקניק, ועוד אחד.
אין ספק- משובחים. יוצאי דופן.
המעדנייה
דגים, גבינות וסלטים
במחלקה זו מגוון מוצרים, חלקם מיוצרים בארץ וחלקם מיובאים מארצות אירופה השונות, החל מדגים מעושנים וכבושים, דרך גבינות קשות ורכות, עדינות וחריפות בטעמן שמתאימות לכל סוגי הבישול והאירוח ועד מגוון רחב של סלטים מיוחדים. 
מחלקת יין ואלכוהול
במחלקה זו היצע רחב של בירות ויינות מהארץ ומהעולם, ברמות מחיר מגוונות מאד ונגישות.
מחלקת האלכוהול מציעה מגוון משקאות לבנים וזהובים – וודקה, טקילה, ברנדי, ויסקי ועוד וגם מגוון רחב של משקאות מיובאים מגרוזיה ומדינות ברית המועצות לשעבר, וממדינות אירופה השונות והכל במחירים אטרקטיביים.
וכן, יש גם קוואס :)
עוד ברשת מבחר מוצרים ומוצרי מדף - בשרים, בצקים, פירות ים ודגים, שימורים, חמוצים תוצרת בית, עוגות, עוגיות במגוון טעמים ומרקמים עדינים, חמוצים ושימורים מרחבי העולם.
חנן הוא גם הבעלים של מסעדת פרסקו הצמודה לסניף של קרל ברג רחובות.
הוא רומני. אסלי, כזה. את הבשרים והנקניקיות שהציגו לי בקרל ברג אכלתי אחרי זה בפרסקו :)
ואפרופו רומני, אז הכי חשוב:
אם אתם בפרסקו, תטעמו את הפאפאנש. וואי, וואי, וואי.
הורס!!!
ואחרי כל הטוב הזה, למה אתם מחכים?
זה הזמן לזיכיון.
אחרי שטעמתי את המוצרים המעולים בסניף ברחובות, אני אשמח אם אחד מכם ייקח את הזיכיון לאחד מהסניפים בסביבה שלי, מבטיחה שאבוא לבקר ולקנות הרבה :)

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי...

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

הלחם המופלא של פיליס גלזר. פוסט בריא ומתכון הורס.

כבר בכניסה לביתה של כוהנת הבישול פיליס גלזר, לסדנה של בישול בריא(וטעים!), חיכו לנו פינוקים על השולחן. ביס אחד מהלחם האלוהי שהיא מכינה גרם לי לרצות ממנו עוד ועוד ועוד. לחם כוסמין עם אגוזי מלך וצימוקים. טעמו המיוחד, הנעים, המתגלגל בפה, השאיר אותי מאוהבת. לא רק אותי, האמת. הייתה תמימות דעים בקרב כל משתתפות הסדנה: הלחם הזה נפלא. פיליס נתנה לנו מתכון של האלוהי הזה. בהמשך אני אתן לכם אותו, כי מתכון כזה חייבים לשמור במועדפים :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)