דלג לתוכן הראשי

רשת קרל ברג מתרחבת ומציעה זכיונות. אוהבים בשר? זה בדיוק בשבילכם :)




הזדמנות לחובבי הנקניקים, הבשרים ומזון משובח בכלל:
זיכיון לרשת "קרל ברג"!


רשת מעדניות קרל ברג  הוקמה לפני למעלה מ- 20 שנה על ידי חנן אברמוביץ.
חנן הוא איש שכולו אהבה לנקניקים ונקניקיות. פגשתי אותו בסניף של קרל ברג ברחובות.
אפשר לראות את האהבה שלו בכל תנועה, בכל חיתוך של נקניק, בדיבור, בחיוך.
מבחינתי, אדם שאוהב את מה שהוא עושה, זו מהות האושר.
הרשת מונה כיום 23 סניפים הפרוסים ברחבי הארץ, והיא מתמחה בשיווק מוצרי בשר שהם תוצר איכותי של מפעל הבשר שבבעלותה. הסחורה הטרייה מגיעה מחוות הגידול של החברה שנמצאת בצפון הארץ.
ברשת "קרל ברג" יש מגוון עצום(!) של פריטים ומוצרי מזון איכותיים, מה שמעניק חוויית קניה מיוחדת וטעימה במיוחד.
עולי ברית המועצות לשעבר מהווים כיום כ- 80% מלקוחותיה. נו, אתם יודעים, זה קהל שיודע מה זה אוכל טוב, גבינות איכותיות, ובשר משובח.
על רקע המגמה של פתיחת מעדניות בסגנון רוסי-מזרח אירופאי בערים מרכזיות בעולם, החליטו בקרל ברג לצאת לתהליך עיסקי במסגרתו הרשת תהפוך לרשת מזכה: 22 סניפי הרשת ימכרו לזכיינים ובנוסף צפויה הרשת להתרחב לכדי 40 סניפים ברחבי הארץ.
הזכיינים יהיו מפעילים בפועל של הסניפים, וצפויות להם הכנסה של עשרות אלפי שקלים בחודש.
היקף המכירות השנתי של רשת 'קרל ברג' נאמד בלמעלה מ- 200 מיליון ₪.
התהליך העסקי במסגרתו תהפוך רשת 'קרל ברג' לרשת מזכה ילווה עלי ידי סאנבלט ישראל מבית רשת סאנבלט העולמית. סאנבלט פועלת בשוק העסקים הקטנים והבינוניים ומציעה לקוחותיה מגוון שירותים כגון שרותי מיזוגים ורכישות מקומיים ובינלאומיים, פיתוח רשתות זכיינות מקומיות והבאת רשתות בינלאומיות לישראל, השבחת חברות ועוד.
אז מה יש בסניפי קרל ברג?
לכל סניף ברשת יש מספר מחלקות:
קצביה
מבחר עשיר של בשר משובח וטרי באיכות הגבוהה ביותר, וכן מבחר של עופות טריים ובשר בקר איכותי.
מחלקת נקניקים ופסטרמות
מחלקה מתמחה מהטובות והמגוונות שאפשר למצוא בארץ.


טעמנו. נקניק, ועוד נקניק, ועוד אחד.
אין ספק- משובחים. יוצאי דופן.
המעדנייה
דגים, גבינות וסלטים
במחלקה זו מגוון מוצרים, חלקם מיוצרים בארץ וחלקם מיובאים מארצות אירופה השונות, החל מדגים מעושנים וכבושים, דרך גבינות קשות ורכות, עדינות וחריפות בטעמן שמתאימות לכל סוגי הבישול והאירוח ועד מגוון רחב של סלטים מיוחדים. 
מחלקת יין ואלכוהול
במחלקה זו היצע רחב של בירות ויינות מהארץ ומהעולם, ברמות מחיר מגוונות מאד ונגישות.
מחלקת האלכוהול מציעה מגוון משקאות לבנים וזהובים – וודקה, טקילה, ברנדי, ויסקי ועוד וגם מגוון רחב של משקאות מיובאים מגרוזיה ומדינות ברית המועצות לשעבר, וממדינות אירופה השונות והכל במחירים אטרקטיביים.
וכן, יש גם קוואס :)
עוד ברשת מבחר מוצרים ומוצרי מדף - בשרים, בצקים, פירות ים ודגים, שימורים, חמוצים תוצרת בית, עוגות, עוגיות במגוון טעמים ומרקמים עדינים, חמוצים ושימורים מרחבי העולם.
חנן הוא גם הבעלים של מסעדת פרסקו הצמודה לסניף של קרל ברג רחובות.
הוא רומני. אסלי, כזה. את הבשרים והנקניקיות שהציגו לי בקרל ברג אכלתי אחרי זה בפרסקו :)
ואפרופו רומני, אז הכי חשוב:
אם אתם בפרסקו, תטעמו את הפאפאנש. וואי, וואי, וואי.
הורס!!!
ואחרי כל הטוב הזה, למה אתם מחכים?
זה הזמן לזיכיון.
אחרי שטעמתי את המוצרים המעולים בסניף ברחובות, אני אשמח אם אחד מכם ייקח את הזיכיון לאחד מהסניפים בסביבה שלי, מבטיחה שאבוא לבקר ולקנות הרבה :)

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

אורז עם בשר טחון ותבלינים. מנה שמכינים מהר, ומחסלים מהר :)

דבר אחד ידוע ובטוח: אני לא אוהבת לבלות שעות במטבח בהכנת מתכונים מורכבים. 
אני אוהבת מהר, מזין, וטעים. 
זו בדיוק המנה הזו. כל פעם שאני בלחץ זמן, שזה כמעט תמיד, ואני צריכה להכין צהריים בזריזות - אני מוציאה את המתכון הזה שלי ממעמקי הזיכרון, ותוך חצי שעה גג יש ארוחת צהריים שמתחסלת די מהר. האמת? אין כמעט פעם שנשאר משהו שיכול להיכנס למקרר לטובת ארוחת צהריים למחר. 
זה פשוט לא קורה. 
אז ביקשתם, ואני, לא יכולה להשאיר אתכם בלי מתכון למנה הנהדרת הזו.
היא מדהימה גם כשבאים אורחים. הצבעים שלה, הטעמים והקלות - הופכים אותה למושלמת לאירוח. 

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים.