דילוג לתוכן הראשי

רשת קרל ברג מתרחבת ומציעה זכיונות. אוהבים בשר? זה בדיוק בשבילכם :)




הזדמנות לחובבי הנקניקים, הבשרים ומזון משובח בכלל:
זיכיון לרשת "קרל ברג"!


רשת מעדניות קרל ברג  הוקמה לפני למעלה מ- 20 שנה על ידי חנן אברמוביץ.
חנן הוא איש שכולו אהבה לנקניקים ונקניקיות. פגשתי אותו בסניף של קרל ברג ברחובות.
אפשר לראות את האהבה שלו בכל תנועה, בכל חיתוך של נקניק, בדיבור, בחיוך.
מבחינתי, אדם שאוהב את מה שהוא עושה, זו מהות האושר.
הרשת מונה כיום 23 סניפים הפרוסים ברחבי הארץ, והיא מתמחה בשיווק מוצרי בשר שהם תוצר איכותי של מפעל הבשר שבבעלותה. הסחורה הטרייה מגיעה מחוות הגידול של החברה שנמצאת בצפון הארץ.
ברשת "קרל ברג" יש מגוון עצום(!) של פריטים ומוצרי מזון איכותיים, מה שמעניק חוויית קניה מיוחדת וטעימה במיוחד.
עולי ברית המועצות לשעבר מהווים כיום כ- 80% מלקוחותיה. נו, אתם יודעים, זה קהל שיודע מה זה אוכל טוב, גבינות איכותיות, ובשר משובח.
על רקע המגמה של פתיחת מעדניות בסגנון רוסי-מזרח אירופאי בערים מרכזיות בעולם, החליטו בקרל ברג לצאת לתהליך עיסקי במסגרתו הרשת תהפוך לרשת מזכה: 22 סניפי הרשת ימכרו לזכיינים ובנוסף צפויה הרשת להתרחב לכדי 40 סניפים ברחבי הארץ.
הזכיינים יהיו מפעילים בפועל של הסניפים, וצפויות להם הכנסה של עשרות אלפי שקלים בחודש.
היקף המכירות השנתי של רשת 'קרל ברג' נאמד בלמעלה מ- 200 מיליון ₪.
התהליך העסקי במסגרתו תהפוך רשת 'קרל ברג' לרשת מזכה ילווה עלי ידי סאנבלט ישראל מבית רשת סאנבלט העולמית. סאנבלט פועלת בשוק העסקים הקטנים והבינוניים ומציעה לקוחותיה מגוון שירותים כגון שרותי מיזוגים ורכישות מקומיים ובינלאומיים, פיתוח רשתות זכיינות מקומיות והבאת רשתות בינלאומיות לישראל, השבחת חברות ועוד.
אז מה יש בסניפי קרל ברג?
לכל סניף ברשת יש מספר מחלקות:
קצביה
מבחר עשיר של בשר משובח וטרי באיכות הגבוהה ביותר, וכן מבחר של עופות טריים ובשר בקר איכותי.
מחלקת נקניקים ופסטרמות
מחלקה מתמחה מהטובות והמגוונות שאפשר למצוא בארץ.


טעמנו. נקניק, ועוד נקניק, ועוד אחד.
אין ספק- משובחים. יוצאי דופן.
המעדנייה
דגים, גבינות וסלטים
במחלקה זו מגוון מוצרים, חלקם מיוצרים בארץ וחלקם מיובאים מארצות אירופה השונות, החל מדגים מעושנים וכבושים, דרך גבינות קשות ורכות, עדינות וחריפות בטעמן שמתאימות לכל סוגי הבישול והאירוח ועד מגוון רחב של סלטים מיוחדים. 
מחלקת יין ואלכוהול
במחלקה זו היצע רחב של בירות ויינות מהארץ ומהעולם, ברמות מחיר מגוונות מאד ונגישות.
מחלקת האלכוהול מציעה מגוון משקאות לבנים וזהובים – וודקה, טקילה, ברנדי, ויסקי ועוד וגם מגוון רחב של משקאות מיובאים מגרוזיה ומדינות ברית המועצות לשעבר, וממדינות אירופה השונות והכל במחירים אטרקטיביים.
וכן, יש גם קוואס :)
עוד ברשת מבחר מוצרים ומוצרי מדף - בשרים, בצקים, פירות ים ודגים, שימורים, חמוצים תוצרת בית, עוגות, עוגיות במגוון טעמים ומרקמים עדינים, חמוצים ושימורים מרחבי העולם.
חנן הוא גם הבעלים של מסעדת פרסקו הצמודה לסניף של קרל ברג רחובות.
הוא רומני. אסלי, כזה. את הבשרים והנקניקיות שהציגו לי בקרל ברג אכלתי אחרי זה בפרסקו :)
ואפרופו רומני, אז הכי חשוב:
אם אתם בפרסקו, תטעמו את הפאפאנש. וואי, וואי, וואי.
הורס!!!
ואחרי כל הטוב הזה, למה אתם מחכים?
זה הזמן לזיכיון.
אחרי שטעמתי את המוצרים המעולים בסניף ברחובות, אני אשמח אם אחד מכם ייקח את הזיכיון לאחד מהסניפים בסביבה שלי, מבטיחה שאבוא לבקר ולקנות הרבה :)

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח.
בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה.
אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית.
כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים.
אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית.
ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים.
כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע.
מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח. 
מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד. 
המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים. 
את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים.
הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים. 

עוגת שוקולד קוקוס משגעת, באונטי סטייל. כשרה לפסח, וטעימה כל השנה!

אני מודה, החטיף שאני הכי אוהבת הוא באונטי.
פסח הוא חג לחובבי הקוקוס, ואני ביניהם :)
הפעם החלטתי להכין עוגה שתתאים לי ולעצמי בשולחן הסדר, כי חשוב לי לקנח עם משהו קצת יותר טעים מעוגיות יין או עוגת מצות :)
ההכנה שלה נראית מורכבת, אבל היא פשוטה ממש.