דלג לתוכן הראשי

אוסף רעיונות למתנות לחג ברגע האחרון, ואיזו מתנה קניתי לעצמי?




אני תמיד נזכרת ברגע האחרון.
תמיד, ובכל דבר.
גם בענייני מתנות :)

לחג הקרוב יש לי כמה רעיונות ממוצרים שקיבלתי או קניתי, ושאהבתי במיוחד.
מכל המארזים והחבילות ש"נחתו" אצלי, יש לי כמה המלצות שוות.


ספרים, רבותיי וגבירותיי, ספרים :)

אני אתחיל דווקא במתנה שקניתי לעצמי.
ספר.
נכון, היסטוריה היא לא הז'אנר החביב עלי, אבל פשיעה דווקא כן.
אני חובבת סדרות רצח ופענוחים מרתקים, וערוץ 65 של YES הוא המועדף שלי. רובכם בטח בכלל לא מכירים אותו, אני כן. המון מקרי רצח, פענוחים שלא יאומן שיכולים לקרות, ופשעים מזוויות שונות ומשונות. כן, אני קצת מוזרה, אבל את זה אני הכי אוהבת.
כל נושא ה"פורנסיק" הוא הדבר הכי מעניין מבחינתי, החל מטביעות של חיתוכי צמיגים, טביעות נעליים, ו-DNA. זה עולם מופלא ומרגש.

בצעירותי רציתי להיות קרימינולוגית. החיים לקחו אותי למקום אחר, אבל היצר נשאר.
דביר קריב, איש שב"כ לשעבר, הוציא לאחרונה את הספר "יצחק" שעוסק בסיפור שלא סופר מאחורי רצח רבין.

אתמול התחלתי לקרוא, וכמו תמיד, כשמדובר במקרי רצח- אני קוראת בשקיקה.
בכלל, רצח רבין השפיע על כולנו. אולי אחד מהדברים שהשפיעו יותר מכל דבר אחר על חיינו, על חשיבתנו, ועל האמונה בערכים.
דביר קריב היה איש שב"כ. הוא היה איש השירות הראשון ששוחח עם הרוצח בליל הרצח במתקן החקירות.
הוא הכין לרוצח את הקפה במתקן בפתח תקווה, והרוצח צחק.
הוא הראשון ששוחח איתו. הוא היה שם, עמוס ברגשות, ואת כל הסיפור שאנחנו, "פשוטי העם", לא יודעים, הוא מספר בספר "יצחק".
אז הנה לכם, מתנה נפלאה לחג. לעצמכם, בעיקר, או לאנשים שהיו שם, מול הטלוויזיה או בכיכר, ושמעו את ההכרזה על מותו של רבין, מותה של הדמוקרטיה.
דביר קריב הוא גם חבר יקר, אז זו ההזדמנות לברך אותו על הוצאת הספר שכ"כ היה קשה לו להוציא, כי זה בכל זאת ספר שעבר דרך הצנזור, ועירב המון רגשות שלו עצמו. אין ספק, דביר קריב לא ישכח את היום הארור הזה לעולם.
גם אף אחד מאיתנו לא.
מחיר בחנויות: 72 ש"ח
ואם תהיתם מה זה הברזל שנמצא בספר, אז זו גם מתנה נהדרת ולא יקרה לקוראי ספרים:
למוצר קוראים VBOOK ומדובר בפטנט שמשמש גם כמחזיק ספרים וגם כסימניה חכמה.
אני משתמשת בו כבר תקופה, ואין ספק שמאז שהתחלתי להשתמש בו הקריאה שלי במיטה הפכה לנוחה יותר :)
בנוסף, מיוצר בשיתוף עמות לנפגעי נפש - עזרה לקהילה.
מחירו: 35 ש"ח בלבד ליחידה!
ניתן להשיג בצבעי כסף, כחול וזהב. 
להשיג ב- 077-5000950
לאתר VBOOK
ואם אתם רוצים לראות סרטון שמדגים את השימוש במוצר- אז הנה, אני רק מניחה את זה פה


אלכוהול- כי אי אפשר לחגוג בלעדיו!

שני בקבוקים מיוחדים ונהדרים לכל חובב אלכוהול טוב.
הראשון והמדהים:
XXO 19/90 VODKA
XXO היא וודקה משובחת ברמת סופר פרימיום.
המשקה מכיל 45% אלכוהול (proof 90) ו-19 מיליגרם קפאין - הכמות המקסימלית שניתן להחדיר למשקה אלכוהולי על פי החוק האמריקאי וחוקי השוק האירופאי המשותף ללא הוצאת המשקה אל מחוץ לחוק!
פולי קפה משובחים שנבררו בקפידה והושהו בתוך הוודקה למשך 6 שבועות נותנים למשקה טעמי קפה דומיננטיים, בדיוק כמו שאני אוהבת!!!
משקה מעולה באיכותו, ברכיביו ובטעמו. ניתן לשתות את ה-XXO נקי, עם קרח, או לשלבו בקוקטיילים רבים.
המשקה הושק לראשונה בשוק המקומי באוגוסט 2008.
מומלץ בחום!

LA BELLE SANDRINE


ליקר מענג והרמוני, שמשלב את טעמו של פרי הפסיפלורה והעוצמה המהפנטת של הארמניאק.
ARMAGNAC צרפתי משובח ביותר מהווה את הבסיס לליקר המשגע הזה.
הליקר אידיאלי כאפרטיף. יש להגיש צונן ומנוער בעדינות, בתוספת קרח גרוס או להרכיב ממנו קוקיילים משובחיפ.
אגב, לבקבוק מצורפות הנחיות לשני קוקטיילים שניתן להכין בקלות מהליקר.
LA BELLE SANDRINE הוא ליקר מפתה, סקסי, ומרענן.
אני שתיתי אותו עם ספרייט, ומספיקה התוספת הזה כדי להפוך אותו למושלם.

ולסיום, משהו לאווירה



מתנה שכל אחד ישמח לקבל- מארז שעושה ריחות נעימים :)
הולנדיה - החברה המתמחה בהנדסת שינה מציגה מארז שי יוקרתי לתקופת החגים
סדרת Sense by Hollandia
קולקציה עשירה של מוצרי ניחוח ואווירה ייעודיים לחדר השינה
המארז מכיל דיפיוזר, נר ריחני, וספריי ייעודי לכריות.
כולם בניחוח אמבר פרסי כהה וונילה מתקתקה ממדגסקר.
המארז היוקרתי Sense by Hollandia מהווה את המתנה האידיאלית לחג.
מחיר המארז: מחיר 299 ש"ח ומבצע לראש השנה 199 ש"ח בלבד!
איפה משיגים? 
סניפי הולנדיה ברחבי הארץ

ושתהיה שנה נהדרת, עם מתנות קטנות ונהדרות, והרבה אהבה באוויר!
שנה טובה :)

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?