דילוג לתוכן הראשי

עזבו אתכם מארוחות בוקר, לכו על בראנץ' משגע. מקום חלום.





כל פעם שאני משלמת על ארוחת בוקר טובה, אני מאושרת.
מצד שני, רוב ארוחות הבוקר בבתי הקפה כ"כ חוזרות על עצמן, כ"כ לא מיוחדות בעליל, וכ"כ לא מפתות, שכשמגיע החשבון אני שואלת את עצמי "על מה ולמה?"
תוספות לחביתה - כל תוספת (גרם וחצי, כן?) 3 ש"ח (במקרה הטוב).
רוצה מיץ גזר? תוסיפי, תוסיפי. מי שישמע, הגזר עשוי מזהב.
ובסוף, מגיע החשבון, ותמורת מהו שבין 50 ל-60 ש"ח יוצא שאני אוכלת חביתה, סלט (לפעמים טרי מאד ולפעמים יצא הרגע מהמקרר), כמה גבינות, אולי טונה או אבוקדו, במקרה הטוב טחינה, ריבה, לחם, קפה, ומיץ תפוזים (שלרוב הוא לא סחוט במקום).
עזבו אתכם מזה, ותרשו לעצמכם יותר. הרבה יותר.

נכון שיש מקומות עם ארוחות בוקר הורסות, כמו ארוחת הבוקר של קימל בגלבוע, או הארוחות המיוחדות של בנדיקט, אבל אם הייתי אומרת לכם שבמחיר 70 ש"ח אתם יכולים לאכול בראנץ' משגע, עם אוכל טעים ומגוון ללא הגבלה, מיץ סחוט טבעי וקפה חופשי, הייתם הולכים ל"חביתה+סלט+מיץ תפוזים מקרטון"?
ברור שלא, אז תנו לי להמליץ לכם על הבראנץ' המשגע של גרינפילד בגעש, שנמצא במתחם הגולף.
זה אולי הבראנץ' הכי שווה במרכז, או הבראנץ' הכי שווה בשרון, או הבראנץ' הכי שווה בכלל :)
ביקרתי שם, ונהנתי מכל רגע.
שם, אל מול מרחבי מגרשי הגולף הירוקים העצומים, נמצא מקום נעים וכפרי, שהוא סוג של בית קפה-מסעדה.
השירות לבבי, הנוף מרגיע, האוויר נפלא, והאוכל טעים ומרענן.
אז מה יש שם, בבראנץ' של גרינפילד?
שולחן בסגנון "בופה" עמוס בכל טוב, וללא הגבלה.
בא לכם עוד? תרגישו חופשי :)
סלטים נהדרים במבחר מטורף, ובריאים, שזה לא פחות חשוב








 גבינות משובחות

קיש/פשטידה משתנה
לחמים מהטאבון, כמובן

מטבלים, זיתים, ריבות

וחכו, עוד לא הגעתי לעיקרית :)
כל אחת מאיתנו בחרה את סוג הביצים שהיא רוצה.
אין תוספת תשלום על תוספות, ולא מתעסקים בקטנות.
אני בחרתי שקשוקה, שהגיעה כשלצידה מנת תפוחי אדמה בסגנון האש בראונז.
כך מגיעות כל מנות הביצים, עם תוספת חביבה וטעימה של תפוחי אדמה.
שותפתי לארוחה הזמינה חביתה עם תוספות
הזמנתי מיץ גזר. לא, גם על זה לא לוקחים תוספת, ועוד הוסיפו קוקטייל אחד על חשבון הבית, שלרוב מגיע כפינוק עם הארוחה. תאמינו לי, זה כבר היה שוס.
יש מיץ סחוט אחד לבחירה, וקפה חופשי! כן, כן, קפה חופשי.
לכמוני שמתחילות את הבוקר עם שניים לפחות - זה מושלם!!!
ורגע, זה לא נגמר... עוד לא דיברתי על סיום הארוחה, או המתוקים :)
מבחר פירות העונה, ומבחר עוגות. הנה, עשיתי לעצמי חשק לחזור בשבוע הבא לגרינפילד.
זו בהחלט ארוחת בוקר שווה.



לא משנה איפה תשבו, בפנים או בחוץ, מאד מאד נעים בגרינפילד.
אהה, ובגרינפילד גם עושים אירועים, אבל זה כבר לפוסט אחר :)
מתי תוכלו להנות מהבראנץ' הכי טוב בעיר?
א' עד ה' 08:30-12:30
70 ש"ח לאדם ורק 45 ש"ח לילד!
מומלץ בחום. ממש.
בקרוב אשוב לסיבוב שני, ולא, אין לי תירוץ ל"למה לא", רק ל"למה כן".
בעצם, יש לי "למה לא". הדיאטה, אוי, הדיאטה :)

גרינפילד

טלפון: 072-3340857
כתובת: מתחם הגולף בגעש
שעות פתיחה: מידי יום 8:00-18:00


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי...

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

הלחם המופלא של פיליס גלזר. פוסט בריא ומתכון הורס.

כבר בכניסה לביתה של כוהנת הבישול פיליס גלזר, לסדנה של בישול בריא(וטעים!), חיכו לנו פינוקים על השולחן. ביס אחד מהלחם האלוהי שהיא מכינה גרם לי לרצות ממנו עוד ועוד ועוד. לחם כוסמין עם אגוזי מלך וצימוקים. טעמו המיוחד, הנעים, המתגלגל בפה, השאיר אותי מאוהבת. לא רק אותי, האמת. הייתה תמימות דעים בקרב כל משתתפות הסדנה: הלחם הזה נפלא. פיליס נתנה לנו מתכון של האלוהי הזה. בהמשך אני אתן לכם אותו, כי מתכון כזה חייבים לשמור במועדפים :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)