דילוג לתוכן הראשי

ספא בסטייל. THE SPA. זה לא סתם ספא. זה ה-ספא!




רובנו אוהבים ספא. גם אני :)
במהלך שנותיי הרבות כבלוגרית יצא לי לחוות לא מעט מקומות וטיפולי ספא.
חלקם היו טובים יותר, חלקם פחות. כל ספא עם היתרונות והחסרונות שלו. 
לפעמים זה יכולה להיות המוזיקה ברקע שמוציאה אותי מדעתי (מה הקשר בין מוזיקת קאונטרי ודהרות סוסים לרגעים שבהם אני רוצה להירגע עם ציוץ ציפורים?), לפעמים הכפכפים של המטפלת שכל צעד שלה נשמע כמו רעידת אדמה שמתקרבת, ולפעמים סתם טיפול לא מוצלח, או מטפל שלא מפסיק לברבר.

כשהוזמנתי לארוחה במסעדת אוברג'ין במלון דיוויד אינטרקונטיננטל בת"א, החלטתי שבא לי להפוך את זה ליום כיף עם חברתי, שרון. בכל זאת, מלון כ"כ יוקרתי ויפה, בטוח שיש בו ספא ראוי.
אז הוספתי טיפול ספא אחרי הארוחה, תוך שאני מקווה שהטיפול יהיה מוצלח, אבל לוקחת בחשבון שבמקומות האלו יש לא מעט אכזבות.
סיימתי את הארוחה המעולה באוברג'ין, תוכלו לקרוא עליה כאן.
לא רציתי להתחיל טיפול מיד אחרי הארוחה, ולכן לקחנו חלוק ומגבת, ויצאנו לנוח על שפת הבריכה של האינטרקונטיננטל היפיפה.




מזג האוויר היה קריר, ורק כמה אירופאים היו מספיק אמיצים כדי להיכנס לבריכה.
טוב, אצלנו תחילת החורף זה מה שאצלם שיא הקיץ.
לאחר מנוחה טובה תחת קרני השמש המלטפות עם נוף של הים שנמצא בדיוק במרחק חציית כביש, ירדתי לספא.
THE SPA
למה THE?
Tailor-Made
Holistic
Experience
הספא, כמו המלון, אלגנטי ומצוחצח. 
באולם הקבלה מוצרים כמו נרות, מפיצי ריח, ומוצרים קוסמטיים.


קיבלתי לוקר, וכבר כשפתחתי אותו חיכתה לי הפתעה נעימה מאד בארונית.
מוצרים של SABON!!
המגבות נעימות וריחניות.
בכלל, השימוש במוצרים של SABON בספא מצביעים על יוקרה ונותנים אווירה נהדרת.
מה הם אומרים? מבחינתי: "אנחנו לא חוסכים עליכם".
ככה בדיוק הרגשתי.
 ישבתי בחדר ההמתנה הנעים.
 פירות, עוגיות ושתייה עומדות לרשות המטופלים.
ואז הגיעה המטפלת.
נכנסתי לחדר הטיפולים.
גם פה חיכתה לי סדרת מוצרי הספא של SABON.
מיטת הטיפולים הייתה מוכנה לכבודי, ואני נשכבתי עליה, וגלשתי למחוזות רחוקים עם מוזיקה מרגיעה ומטפלת טובה מאד (!), עניינית, ושקטה.
הטיפול התנהל בצורה מופתית.
היה לי נעים. הכל.
המוזיקה, המטפלת, התאורה, העיסוי, הריח, ולא פחות חשוב: הרצפה.
אני יודעת, זה נשמע מצחיק, אבל כשוכבים חמישים דקות עם ראש ועיניים לכיוון הרצפה, כן, חשוב שגם היא תייצר אווירה. יצא לי כבר לשכב ולהסתכל על מרצפות טרצו שבורות. ולא, זה ממש לא נעים.
לסיכום:
היה מושלם.
אם כבר ללכת לספא - אז כזה.
כי הכל מתחיל ונגמר בדברים הקטנים, שבמקרה הזה, זה כדור סורבה טעים שמוגש לאחר הטיפול בחדר המנוחה.
אם אתם מחפשים יום פינוק בספא, או יום כיף בתל אביב, או פינוק זוגי כי יש לכם יומולדת/יום נישואין/אירוע אחר, או שאתם סתם אוהבים ספא בסטייל - 
ממליצה בחום.
אין נקודה אחת שמורידה את הציון מבחינתי.
מטפלת - 10
טיפול - 10
אווירה - 10
מוצרים - 10
יחס - 10

נקיון - 10
כדור סורבה - 10 פלוס :) 
כי יום פינוק זה לא כל יום, ואם כבר - שיהיה מושלם.


THE SPA
תעקבו אחרי עמוד הפייסבוק שלהם
יש הצעות לימי פינוק, וכולנו צריכים כזה מפעם לפעם  :)

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי...

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

עוגת שוקולד קוקוס משגעת, באונטי סטייל. כשרה לפסח, וטעימה כל השנה!

אני מודה, החטיף שאני הכי אוהבת הוא באונטי. פסח הוא חג לחובבי הקוקוס, ואני ביניהם :) הפעם החלטתי להכין עוגה שתתאים לי ולעצמי בשולחן הסדר, כי חשוב לי לקנח עם משהו קצת יותר טעים מעוגיות יין או עוגת מצות :) ההכנה שלה נראית מורכבת, אבל היא פשוטה ממש.