דלג לתוכן הראשי

ארוחת השגרירים של BBB. המבורגר עם כל דבר :)




מדי שנה רשת ההמבורגרים BBB (בורגוס בר) מארגנת בסניפים נבחרים ארוחה ללקוחות נבחרים של הסניף.
כל שנה מוזמנים כ-10 זוגות של לקוחות קבועים, 2-3 עיתונאים, ועוד כ-5 חברי פייסבוק של BBB ל"ארוחת שגרירים".
הוזמנתי כעיתונאית אוכל לארוע שהתקיים ב-BBB ברעננה, כדי לטעום, לבדוק, לתת משוב, ולהשיק את התפריט לשנה הקרובה.
השולחן הארוך התחיל להתמלא, ואני התחלתי להיות רעבה. אין מה לעשות, המבורגרים שעוברים לידי מעוררים בי תיאבון בלתי מוסבר.

הארוחה התקיימה בסוף 2015, כששף הרשת, אילן פנחס, כיבד כל ארוחה שכזו בנוכחותו, והיה אחראי על המנות שיצאו מהמטבח.

את הארוחה ליוו הסברים מאנשי קרלסברג על בירות, תוך טעימות של בירות בטעמים שונים,
על הסקאלה של טובורג - קרלסברג - ויינשטפן. 
אין ספק שזה היה חלק מעניין, ולא פחות - משמח :)

אז מה מחכה לכם ב-BBB ב-2016?


 פטה כבד עם ריבת בצל
רוסטביף קר, פרוס ומוגש על רוקט, עם בלסמי מצומצם ושום קונפי.
מבחינתי, בין הראשונות, היא הייתה בין הטובות.
כנפיים ללא עצם, מנה כיפית וטעימה, ציפוי פריך עם רוטב צ'ילי וסויה.
אבל... אני פחות אוהבת כנפיים, למרות שהקטע של "בלי העצם" הופך את זה לאלגנטי ואכיל יותר :)
גם המנה הזו הייתה מעולה, פיש פופקורן.
פילה סלמון עטוף במעטפה פריכה של פיצפוצי אורז, ברוטב טריאקי צ'ילי.
מח עצם צלוי בתנור
טוב, לא בשביל פטה כבד התכנסנו :)
בגזרת ההמבורגרים הוגשו ארבעה, שניים אהבתי יותר, שניים פחות.
אבל זו בדיוק הייתה המטרה, להקשיב לקהל, ולקבל פידבקים.
לטינו בורגר
המבורגר עסיסי במיוחד, מבשר בקר מובחר שנטחן במקום, בתוספת גוואקמולי, ביצת עין, בצל פריך, סלסה פיקנטית ואיולי צ'יפוטלה.
המבורגר קצבים וכבד אווז
המבורגר מנתחים מובחרים, חזה אווז מעושן, ארוגולה, בצל פריך, מלפפון בכבישה ביתית, ריבת בצל ביין אדום ואיולי חרדל, וכבד אווז.
מבחינתי הוא ניצח בגדול.
מרגז בורגר
המבורגר טלה ועליו נקניקיית מרגז עסיסית, אריסה, סלסה פיקנטית, בצל בסומק וטחינה
ג'מייקה בורגר
המבורגר עסיסי מבשר בקר מובחר, סלסת  אננס פיקנטית, איולי מנגו וירקות פריכים
באגף הקינוחים טעמנו את אלו:
קרם לוטוס ושוקולד
 מיני פבלובה - סורבה ופירות יער
 עוגת גבינה קרה ברוטב אמרנה וקראמבל פריך
בראוני בננות צרובות וטופי
ויש גם קינוח טבעוני, אבל בעיניי הוא היה ממש טעים, בלי קשר לטבעוניותו :)
פרפה חלבה ופיסטוק

וזהו. 
זה היה ערב עמוס, גדוש, מאורגן נפלא, כיפי, טעים, חברה מעולה, וסניף נעים.
אני, כאמא לשני בני נוער, גם ככה לקוחה קבועה של BBB. 
וכן, יש לי גם כרטיס חבר מועדון, כבר שנתיים בערך :)
ואצלנו, BBB מנצח תמיד, מבין הרשתות הטובות.
ושיהיה לכם המBBBורגר שמח, כל השנה.
עד ארוחת השגרירים הבאה :)
**תודה לסניף BBB רעננה על האירוח המקסים,
מבטיחים לבקר בהרכב משפחתי בקרוב!

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

אורז עם בשר טחון ותבלינים. מנה שמכינים מהר, ומחסלים מהר :)

דבר אחד ידוע ובטוח: אני לא אוהבת לבלות שעות במטבח בהכנת מתכונים מורכבים. 
אני אוהבת מהר, מזין, וטעים. 
זו בדיוק המנה הזו. כל פעם שאני בלחץ זמן, שזה כמעט תמיד, ואני צריכה להכין צהריים בזריזות - אני מוציאה את המתכון הזה שלי ממעמקי הזיכרון, ותוך חצי שעה גג יש ארוחת צהריים שמתחסלת די מהר. האמת? אין כמעט פעם שנשאר משהו שיכול להיכנס למקרר לטובת ארוחת צהריים למחר. 
זה פשוט לא קורה. 
אז ביקשתם, ואני, לא יכולה להשאיר אתכם בלי מתכון למנה הנהדרת הזו.
היא מדהימה גם כשבאים אורחים. הצבעים שלה, הטעמים והקלות - הופכים אותה למושלמת לאירוח. 

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים.