דילוג לתוכן הראשי

ארוחת השגרירים של BBB. המבורגר עם כל דבר :)




מדי שנה רשת ההמבורגרים BBB (בורגוס בר) מארגנת בסניפים נבחרים ארוחה ללקוחות נבחרים של הסניף.
כל שנה מוזמנים כ-10 זוגות של לקוחות קבועים, 2-3 עיתונאים, ועוד כ-5 חברי פייסבוק של BBB ל"ארוחת שגרירים".
הוזמנתי כעיתונאית אוכל לארוע שהתקיים ב-BBB ברעננה, כדי לטעום, לבדוק, לתת משוב, ולהשיק את התפריט לשנה הקרובה.
השולחן הארוך התחיל להתמלא, ואני התחלתי להיות רעבה. אין מה לעשות, המבורגרים שעוברים לידי מעוררים בי תיאבון בלתי מוסבר.

הארוחה התקיימה בסוף 2015, כששף הרשת, אילן פנחס, כיבד כל ארוחה שכזו בנוכחותו, והיה אחראי על המנות שיצאו מהמטבח.

את הארוחה ליוו הסברים מאנשי קרלסברג על בירות, תוך טעימות של בירות בטעמים שונים,
על הסקאלה של טובורג - קרלסברג - ויינשטפן. 
אין ספק שזה היה חלק מעניין, ולא פחות - משמח :)

אז מה מחכה לכם ב-BBB ב-2016?


 פטה כבד עם ריבת בצל
רוסטביף קר, פרוס ומוגש על רוקט, עם בלסמי מצומצם ושום קונפי.
מבחינתי, בין הראשונות, היא הייתה בין הטובות.
כנפיים ללא עצם, מנה כיפית וטעימה, ציפוי פריך עם רוטב צ'ילי וסויה.
אבל... אני פחות אוהבת כנפיים, למרות שהקטע של "בלי העצם" הופך את זה לאלגנטי ואכיל יותר :)
גם המנה הזו הייתה מעולה, פיש פופקורן.
פילה סלמון עטוף במעטפה פריכה של פיצפוצי אורז, ברוטב טריאקי צ'ילי.
מח עצם צלוי בתנור
טוב, לא בשביל פטה כבד התכנסנו :)
בגזרת ההמבורגרים הוגשו ארבעה, שניים אהבתי יותר, שניים פחות.
אבל זו בדיוק הייתה המטרה, להקשיב לקהל, ולקבל פידבקים.
לטינו בורגר
המבורגר עסיסי במיוחד, מבשר בקר מובחר שנטחן במקום, בתוספת גוואקמולי, ביצת עין, בצל פריך, סלסה פיקנטית ואיולי צ'יפוטלה.
המבורגר קצבים וכבד אווז
המבורגר מנתחים מובחרים, חזה אווז מעושן, ארוגולה, בצל פריך, מלפפון בכבישה ביתית, ריבת בצל ביין אדום ואיולי חרדל, וכבד אווז.
מבחינתי הוא ניצח בגדול.
מרגז בורגר
המבורגר טלה ועליו נקניקיית מרגז עסיסית, אריסה, סלסה פיקנטית, בצל בסומק וטחינה
ג'מייקה בורגר
המבורגר עסיסי מבשר בקר מובחר, סלסת  אננס פיקנטית, איולי מנגו וירקות פריכים
באגף הקינוחים טעמנו את אלו:
קרם לוטוס ושוקולד
 מיני פבלובה - סורבה ופירות יער
 עוגת גבינה קרה ברוטב אמרנה וקראמבל פריך
בראוני בננות צרובות וטופי
ויש גם קינוח טבעוני, אבל בעיניי הוא היה ממש טעים, בלי קשר לטבעוניותו :)
פרפה חלבה ופיסטוק

וזהו. 
זה היה ערב עמוס, גדוש, מאורגן נפלא, כיפי, טעים, חברה מעולה, וסניף נעים.
אני, כאמא לשני בני נוער, גם ככה לקוחה קבועה של BBB. 
וכן, יש לי גם כרטיס חבר מועדון, כבר שנתיים בערך :)
ואצלנו, BBB מנצח תמיד, מבין הרשתות הטובות.
ושיהיה לכם המBBBורגר שמח, כל השנה.
עד ארוחת השגרירים הבאה :)
**תודה לסניף BBB רעננה על האירוח המקסים,
מבטיחים לבקר בהרכב משפחתי בקרוב!

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח.  מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד.  המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים.  את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים. הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח. בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה. אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית. כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים. אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית. ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים. כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע. מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.