דלג לתוכן הראשי

ארוחת השגרירים של BBB. המבורגר עם כל דבר :)




מדי שנה רשת ההמבורגרים BBB (בורגוס בר) מארגנת בסניפים נבחרים ארוחה ללקוחות נבחרים של הסניף.
כל שנה מוזמנים כ-10 זוגות של לקוחות קבועים, 2-3 עיתונאים, ועוד כ-5 חברי פייסבוק של BBB ל"ארוחת שגרירים".
הוזמנתי כעיתונאית אוכל לארוע שהתקיים ב-BBB ברעננה, כדי לטעום, לבדוק, לתת משוב, ולהשיק את התפריט לשנה הקרובה.
השולחן הארוך התחיל להתמלא, ואני התחלתי להיות רעבה. אין מה לעשות, המבורגרים שעוברים לידי מעוררים בי תיאבון בלתי מוסבר.

הארוחה התקיימה בסוף 2015, כששף הרשת, אילן פנחס, כיבד כל ארוחה שכזו בנוכחותו, והיה אחראי על המנות שיצאו מהמטבח.

את הארוחה ליוו הסברים מאנשי קרלסברג על בירות, תוך טעימות של בירות בטעמים שונים,
על הסקאלה של טובורג - קרלסברג - ויינשטפן. 
אין ספק שזה היה חלק מעניין, ולא פחות - משמח :)

אז מה מחכה לכם ב-BBB ב-2016?


 פטה כבד עם ריבת בצל
רוסטביף קר, פרוס ומוגש על רוקט, עם בלסמי מצומצם ושום קונפי.
מבחינתי, בין הראשונות, היא הייתה בין הטובות.
כנפיים ללא עצם, מנה כיפית וטעימה, ציפוי פריך עם רוטב צ'ילי וסויה.
אבל... אני פחות אוהבת כנפיים, למרות שהקטע של "בלי העצם" הופך את זה לאלגנטי ואכיל יותר :)
גם המנה הזו הייתה מעולה, פיש פופקורן.
פילה סלמון עטוף במעטפה פריכה של פיצפוצי אורז, ברוטב טריאקי צ'ילי.
מח עצם צלוי בתנור
טוב, לא בשביל פטה כבד התכנסנו :)
בגזרת ההמבורגרים הוגשו ארבעה, שניים אהבתי יותר, שניים פחות.
אבל זו בדיוק הייתה המטרה, להקשיב לקהל, ולקבל פידבקים.
לטינו בורגר
המבורגר עסיסי במיוחד, מבשר בקר מובחר שנטחן במקום, בתוספת גוואקמולי, ביצת עין, בצל פריך, סלסה פיקנטית ואיולי צ'יפוטלה.
המבורגר קצבים וכבד אווז
המבורגר מנתחים מובחרים, חזה אווז מעושן, ארוגולה, בצל פריך, מלפפון בכבישה ביתית, ריבת בצל ביין אדום ואיולי חרדל, וכבד אווז.
מבחינתי הוא ניצח בגדול.
מרגז בורגר
המבורגר טלה ועליו נקניקיית מרגז עסיסית, אריסה, סלסה פיקנטית, בצל בסומק וטחינה
ג'מייקה בורגר
המבורגר עסיסי מבשר בקר מובחר, סלסת  אננס פיקנטית, איולי מנגו וירקות פריכים
באגף הקינוחים טעמנו את אלו:
קרם לוטוס ושוקולד
 מיני פבלובה - סורבה ופירות יער
 עוגת גבינה קרה ברוטב אמרנה וקראמבל פריך
בראוני בננות צרובות וטופי
ויש גם קינוח טבעוני, אבל בעיניי הוא היה ממש טעים, בלי קשר לטבעוניותו :)
פרפה חלבה ופיסטוק

וזהו. 
זה היה ערב עמוס, גדוש, מאורגן נפלא, כיפי, טעים, חברה מעולה, וסניף נעים.
אני, כאמא לשני בני נוער, גם ככה לקוחה קבועה של BBB. 
וכן, יש לי גם כרטיס חבר מועדון, כבר שנתיים בערך :)
ואצלנו, BBB מנצח תמיד, מבין הרשתות הטובות.
ושיהיה לכם המBBBורגר שמח, כל השנה.
עד ארוחת השגרירים הבאה :)
**תודה לסניף BBB רעננה על האירוח המקסים,
מבטיחים לבקר בהרכב משפחתי בקרוב!

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?