Translate

שני מוצרים שיעשו לכם חיים קלים במטבח, סימביוזה מנצחת :)




הפוסט הזה יהיה קצר. 
כמו הזמן שאני אוהבת לבלות במטבח. קצר.
אני אוהבת שהכל זורם, קל, מהיר. לא תמיד. לפעמים המטבח הוא סוג של תרפיה עבורי, 
ואני יכולה לבלות בו שעות, ומצד שני, המון פעמים אני מחפשת קיצורי דרך.
הפעם, מצאתי. 

מאסטר שף (מקבוצת שסטוביץ') יצאו עם סדרת קמחים חדשה להכנת לחמים.
כל ק"ג קמח שכזה (חבילה אחת) מספיק לשני לחמים. 
אבל השוס הוא בקלות ההכנה:
חצי חבילה נכנסת למיקסר, וכל מה שנשאר זה רק להוסיף מים, ללוש כמה דקות, ולהתפיח.
וזהו. לתנור.
כן, כן, כזה מהר. 
כל הגרעינים והתיבול כבר פנים.
תודו שזה גאוני!
אז הנה.
לחם בשש דקות הכנה.
תערובת+מים=לחם כפרי עם גרעינים.
קריספי מבחוץ, נעים מבפנים.
במקרה הנ"ל, הוספתי זיתי קלמטה ללישה, ויצא לי לחם כפרי עם גרעינים וזיתים בכלום זמן, ובעיקר בכלום עבודה :)
הפלא החדש והמעולה הזה מכיל ארבעה סוגי לחמים:
לחם כפרי עם גרעינים (שאותו הכנתי) - מכיל קמח חיטה מלאה, עם גרעיני חמניה, פשתן ושיבולת שועל.
לחם שיפון - מכיל כ-50% קמח שיפון
לחם גרעיני חמניות -  מכיל 20% גרעיני חמניה.
לחם בסגנון איטלקי - עם חיטת דורום ונבט חיטה, והוא הבא בתור שאנסה במטבח שלי.
והמחיר? 
מחיר מומלץ - 9.90 ש"ח בלבד!
ובינינו - אין על ריח של לחם שיוצא מהתנור. ובכלל - דמיינו שאתם אומרים לאורחים "אני הכנתי".
ועוד פרט חשוב: ללא חומרים משמרים, כמובן.
ועכשיו, שימו לב לסכין שחתכה לי את הלחם הקריספי בכזו קלות.
הסכין היא סכין משוננת של נעמן שהגיעה אלי לסקירה.
האמת?
לא ציפיתי ליותר מדי. בכל זאת, סכין משוננת, יש לי כמה כאלו במטבח.
אבל לא, לא כאלו. לאחר חודש בערך שהיא אצלי אני חייבת לציין שהיא הפכה לאחת הטובות והמשומשות אצלי.
זו סכין שבנעמן קוראים לה "רב תכליתית".
מדובר בסכין בעלת להב עשויה ממקשה אחת של פלדה המיוצרת בגרמניה.
הידית מעוצבת באופן ארגונומי, ואחרי חודש של שימוש אינטנסיבי, היא בהחלט נוחה לעבודה.
היא חותכת עגבניות, ירקות, פירות, בשר, עוף, דגים ולחם.
במיוחד אני אוהבת אותה עם ירקות כמו עגבניות, בצל ופטריות וגם עם לחם.
בכלל, מצאתי שהיא באמת כשמה, "רב תכליתית", ומתאימה להמון שימושים. אמת בפרסום :)
אז הנה, היא חתכה לי את הלחם שהכנתי בדיוק רב, בלי בעיה, וגם כשהוא היה חם היא הצליחה בקלילות לפרוס אותו. 
הסכין מגיעה בגודל 14 ס"מ/ 5.7 והיא מיוצרת ב-Taiwan, ומבחינתי - מאד מומלצת!
למי שאין סכין משוננת טובה - ממש כדאי.
וגם למי שיש - היא טובה יותר :)
אז זהו. 
פוסט קצר, לשם שינוי :)
קצר, תכליתי, יעיל.
בדיוק כמו התערובות האלו, והסכין הזו.
אז יאללה, לכו לאפות, ואל תשכחו לפרוס פרוסה עבה, למרוח גבינת שמנת, סלמון מעושן, חסה ועגבניה.
זה בדיוק מה שאני הולכת לעשות עכשיו עם הלחם הכפרי המשגע שיצא לי הרגע מהתנור :)
זהו. 
הסנדוויץ' שלי עם הסלמון כבר מוכן.
הלכתי לאכול.
צ'או :)
הוסף רשומת תגובה