דלג לתוכן הראשי

כולנו רוצים חיוך עם שיניים לבנות. עכשיו זה הרבה יותר פשוט :)





תמיד חלמתי על שיניים לבנות להפליא. כולנו חולמים על כאלו, בדיוק כמו של השחקניות ההוליוודיות האלו, שנדמה שנולדו עם מזל בכל איבר של הגוף :)
בשנים האחרונות קיימת מגמה מאד חשובה בעיניי - כשהרבה טיפולים מעולם הקוסמטיקה והביוטי עוברים לטיפולים ביתיים, בשיטת "עשה זאת בעצמך".
בעבר הלא רחוק אם היינו רוצים הלבנת שיניים, היינו צריכים ללכת לרופא שיניים, ולשלם מאות שקלים לטיפול שכזה.
התהליך הזה הולך והופך להיות מופשט יותר בזכות החברות שמחפשות דרכים להקל את חיינו, וגם את חייהן :)

הפעם, הכוכב הוא ליסטרין.
שטיפת הפה של ליסטרין מככבת אצלנו בבית כבר שנים, וגם בני הנוער שלי משתמשים בה על בסיס יומיומי.
כמה הם שמחו כשחזרתי מהשקת  Listerine Advanced White, מוצר חדש של ליסטרין, שמלבין את השיניים בשטיפות אחרי הצחצוח היומי.
כמובן שהם הפכן למשתמשים קבועים במוצר - בוקר וערב, אחרי הצחצוח.
ההבטחה של המותג היא שתוך שבועיים רואים שינוי בצבע השיניים.
השטיפה מסייעת לטיפול קבוע בהיווצרות כתמים על השיניים, מסירה ומונעת, ומכילה פלואוריד לחיזוק השיניים.
למותג ליסטרין 6 מוצרי שטיפת פה בטעמים שונים, והמוצר הזה מוסיף גם את אפקט ההלבנה.
איך זה קורה?
ליסטרין מכילה שמנים אתריים עוצמתיים שחודרים לעומק שכבת הפלאק ומפחיתים את רובד החיידקים, ובפעולה זו מנקים את משטח השן.
בנוסף, הטכנולוגיה מלבינה ואינה גורמת לשחיקה, מסירה כתמים ממשטח השן ויוצרת מעטפת הגנה למניעת היווצרות כתמים חדשים.
מוצר מעניין, מבחינתי כל המצאה שכזו, אם היא יעילה, היא עוד צעד לעולם קל וידידותי יותר :)
איפה משיגים?
בכל מקום. בתי מרקחת, חנויות פארם (ניו פארם, סופר פארם וכד'), רשתות שיווק, ועוד.
ותחייכו. העולם הרבה יותר יפה ככה :)

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?