דילוג לתוכן הראשי

סוויטת לאגו. כשאירוע פוגש סטייל ושף מעולה.




לא, אני באמת לא רוצה להתחתן שוב. פעם אחת הספיקה לי :)
מצד שני, לפעמים, אולמות מעניינים עושים לי חשק.
סבבה, אני לא חייבת להתחתן, אולי אפשר סתם מסיבת קצף, או מסיבת פיג'מות, או משהו.
אם יש אולם שווה - זו סיבה לדרמה, והרי אני דרמה קווין ידועה.
ככזו, הוזמנתי להתארח בסוויטה שבאולם האירועים "לאגו", בראשל"צ.
לאגו ממוקם ממש בסמוך למתחם יס פלאנט, על שפת האגם.
האמת?
מה יותר טוב מלחגוג אירוע, לשתות בלי גבול, ולהיזרק בסוף האירוע בסוויטה שנמצאת בקומה מעל?
ועוד לא דיברתי על האוכל :)

הסוויטה עוצבה ע"י האדריכל פיצו קדם, והיא אלגנטית ונעימה.


את ארוחת הערב שאכלתי בסוויטה הכין השף של לאגו, שף עדי ריכטר.
עדי היה בשש השנים האחרונות השף הראשי של אולם "אושן", מקום שהיה ידוע באוכל המעולה שלו.
פתחנו במנות ראשונות מתפריט הראשונות של האירועים בלאגו.
מקרון כבד אווז, בצל מקורמל וקונפיטורת פירות יער
טונה אדומה מפולפלת צרובה על מצע סלט קינואה וירקות אסיאתים
  חציל מעושן על טחינה לבנה וסלסת עגבניות תמר
בגזרת העיקריות דגמנו מנה בשרית ומנת דג.
סלמון נורבגי 
 נתח אנטריקט על מצע בטטות
 בעודי יושבת ונהנית, נכנס השף עדי ריכטר עם מגש המתוקים.
מכיוון שזה אולם אירועים, וכמו רובם, גם הוא כשר, קצת חששתי.
הפתיעו, הקינוחים היפים האלו. הם לא רק נראים יפים :)
יפים, יפים.
השף עדי ריכטר הסביר מאיפה הוא מגיע לאוכל, ולנו לא היה ספק:
הוא שחקן נשמה.
הוא אוהב את מה שהוא עושה, הוא עושה אותו טוב, והוא דואג לכל פרט.
עם שף ראשי כזה - אין לי בכלל ספק שלפחות מבחינת האוכל - האירוע יהיה מושלם.
הלילה ירד, ואיתו הגיעה העייפות שאחרי הארוחה.
הלכנו לישון במיטה נוחה להפליא. קצת ביאס אותי שאין נוף, ואין מרפסת.
מצד שני, אחרי אירוע, כשעולים מותשים לחדר, מי צריף נוף או מרפסת? :)
בבוקר התעוררנו לקול הדפיקות בדלת.
עגלה עמוסה בארוחת בוקר כיפית וטעימה הוכנה לחדר, ואנחנו חייכנו.
אין ספק, אחלה דרך לסיים אירוע בסוויטה נעימה עם ארוחת בוקר טובה.





שני אולמות קיימים בלאגו, שמשמש גם כאולם כנסים:
אולם LAGO SPIRIT הניתן לעיצוב לכל סוג של אירוע, לכל קונספט ולכל תפאורה. האולם ניתן לחלוקה לפי דרישה 
ומשלב לראשונה בישראל את טכנולוגית -VIDEO MAPPING הקרנות תלת מימד מרהיבות ליצירת אירוע אחר ועוצר נשימה.
אולם LAGO SOUL המעוצב בצורה מודרנית ויוקרתית, פנים האולם בנוי מ-2 מפלסים, המציעים לאורחים אפשרויות ישיבה שונות וייחודיות, המספקים תחושת חום ואינטימיות.
אם בא לכם לשמוע עוד קצת, או להתחתן, או סתם להציץ על האולם היפה הזה, עם השף המוכשר הזה, מוזמנים לאתר של לאגו.



תגובות

  1. אולם באמת יפה, מעוצב בטוב טעם, רחבה נוחה לריקודים, חופה מהממת והאוכל ממש מעולה! ממליץ, היתי שם כאורח לפני חודש.

    השבמחק

הוסף רשומת תגובה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח.  מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד.  המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים.  את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים. הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח. בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה. אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית. כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים. אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית. ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים. כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע. מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי