דלג לתוכן הראשי

סוויטת לאגו. כשאירוע פוגש סטייל ושף מעולה.




לא, אני באמת לא רוצה להתחתן שוב. פעם אחת הספיקה לי :)
מצד שני, לפעמים, אולמות מעניינים עושים לי חשק.
סבבה, אני לא חייבת להתחתן, אולי אפשר סתם מסיבת קצף, או מסיבת פיג'מות, או משהו.
אם יש אולם שווה - זו סיבה לדרמה, והרי אני דרמה קווין ידועה.
ככזו, הוזמנתי להתארח בסוויטה שבאולם האירועים "לאגו", בראשל"צ.
לאגו ממוקם ממש בסמוך למתחם יס פלאנט, על שפת האגם.
האמת?
מה יותר טוב מלחגוג אירוע, לשתות בלי גבול, ולהיזרק בסוף האירוע בסוויטה שנמצאת בקומה מעל?
ועוד לא דיברתי על האוכל :)

הסוויטה עוצבה ע"י האדריכל פיצו קדם, והיא אלגנטית ונעימה.


את ארוחת הערב שאכלתי בסוויטה הכין השף של לאגו, שף עדי ריכטר.
עדי היה בשש השנים האחרונות השף הראשי של אולם "אושן", מקום שהיה ידוע באוכל המעולה שלו.
פתחנו במנות ראשונות מתפריט הראשונות של האירועים בלאגו.
מקרון כבד אווז, בצל מקורמל וקונפיטורת פירות יער
טונה אדומה מפולפלת צרובה על מצע סלט קינואה וירקות אסיאתים
  חציל מעושן על טחינה לבנה וסלסת עגבניות תמר
בגזרת העיקריות דגמנו מנה בשרית ומנת דג.
סלמון נורבגי 
 נתח אנטריקט על מצע בטטות
 בעודי יושבת ונהנית, נכנס השף עדי ריכטר עם מגש המתוקים.
מכיוון שזה אולם אירועים, וכמו רובם, גם הוא כשר, קצת חששתי.
הפתיעו, הקינוחים היפים האלו. הם לא רק נראים יפים :)
יפים, יפים.
השף עדי ריכטר הסביר מאיפה הוא מגיע לאוכל, ולנו לא היה ספק:
הוא שחקן נשמה.
הוא אוהב את מה שהוא עושה, הוא עושה אותו טוב, והוא דואג לכל פרט.
עם שף ראשי כזה - אין לי בכלל ספק שלפחות מבחינת האוכל - האירוע יהיה מושלם.
הלילה ירד, ואיתו הגיעה העייפות שאחרי הארוחה.
הלכנו לישון במיטה נוחה להפליא. קצת ביאס אותי שאין נוף, ואין מרפסת.
מצד שני, אחרי אירוע, כשעולים מותשים לחדר, מי צריף נוף או מרפסת? :)
בבוקר התעוררנו לקול הדפיקות בדלת.
עגלה עמוסה בארוחת בוקר כיפית וטעימה הוכנה לחדר, ואנחנו חייכנו.
אין ספק, אחלה דרך לסיים אירוע בסוויטה נעימה עם ארוחת בוקר טובה.





שני אולמות קיימים בלאגו, שמשמש גם כאולם כנסים:
אולם LAGO SPIRIT הניתן לעיצוב לכל סוג של אירוע, לכל קונספט ולכל תפאורה. האולם ניתן לחלוקה לפי דרישה 
ומשלב לראשונה בישראל את טכנולוגית -VIDEO MAPPING הקרנות תלת מימד מרהיבות ליצירת אירוע אחר ועוצר נשימה.
אולם LAGO SOUL המעוצב בצורה מודרנית ויוקרתית, פנים האולם בנוי מ-2 מפלסים, המציעים לאורחים אפשרויות ישיבה שונות וייחודיות, המספקים תחושת חום ואינטימיות.
אם בא לכם לשמוע עוד קצת, או להתחתן, או סתם להציץ על האולם היפה הזה, עם השף המוכשר הזה, מוזמנים לאתר של לאגו.



תגובות

  1. אולם באמת יפה, מעוצב בטוב טעם, רחבה נוחה לריקודים, חופה מהממת והאוכל ממש מעולה! ממליץ, היתי שם כאורח לפני חודש.

    השבמחק

פרסום תגובה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?