דילוג לתוכן הראשי

הוואינס מציגים: קיץ 2016 הולך להיות אופנתי וחם :) HAVAIANAS






השבוע צעדתי ברחוב הנעליים בלונדון.
Neal Street, קוראים לו, לרח' הנעליים בלונדון.
לא שברור לי למה, בסה"כ יש ברח' הזה שבשכונת קובנט גרדן כמה חנויות נעליים ממותגות, לא יותר מדי, אבל צעידה יומיומית מהמלון שלי דרך הרחוב הזה, ומעבר ליד החנות הלונדונית של הוואינס, הזכירה לי שברגע שאני נוחתת חזרה בישראל, ומתאפסת, אני צריכה להציג לכם בפוסט את הקולקציה של הנעליים שהפכו כבר מזמן בישראל ובעולם ללהיט אמיתי. 
ישראל היא מדינה של קיץ וים, ואך טבעי שלכפכפים הכי ברזילאיות בעולם יהיה ייצוג ישראלי מרשים.

משנה לשנה הקולקציה הופכת להיות מעניינת יותר, עשירה יותר, כזו שמשאירה הרבה רגעי התלבטות כשנכנסים לאחת מהחנויות של הוואיאנס בקניונים :)
נשים, גברים, וילדים, לכולם יש מקום בקולקציה.
קולקציית 2016 מציגה מוטיבים שונים ומגוונים, ביניהם הדפסים אתניים, עצי דקל, פרחים ענקיים, נוף טרופי ועוד. 
נשים:




ויש גם גבוהות ואופנתיות, לאלו שתמיד אוהבות להרגיש בעננים:
HAVAIANAS HIGH FASHION - כפכפים עם עקב גבוה בזהב ורוד, ב'ז ושחור. 
בארוע הציג לנו סמנכ"ל החברה את ה"מיוחדים" של הוואינס ל-2016.
HAVAIANAS LUNA SPECIAL- סנדלי הוויאנס עם אבזם מיוחד  היוצר מראה אלגנטי בשחור-אפור, חול מוזהב ולבן-אפור.
מה שבלט לי במיוחד בקולקציה היא הסדרה המבריקה. 
 HANAIANAS METALLIC -  כפכפי סלים עם רצועות מבריקות ומיוחדות בזהב, כסף, ורוד וחום.
ללא ספק, מבחינתי הן הלהיט של הקיץ. הן יפות, אופנתיות, והאמת? לחובבות נעלי האצבע אפשר אפילו לצאת איתן בערב למסיבה כיפית :)
נכון שהן מדליקות? אני התאהבתי :)




שנעבור לגברים? :)
אני הכי אהבתי את אלו של מלחמת הכוכבים. מדליקות.
 יש את אלו עם הדפסי שחור-לבן, לגברים הרגועים:)

 וכמובן כאלו עם הדפסים מכל הסוגים והצבעים
וכמובן, יש את הקלאסיות
כמובן שגם הילדים לא מקופחים, כשאצלם שולטים מותגי הילדים, כשהכוכבת שנראה לי שלוקחת השנה בגדול אצל הבנות - אלזה :)



אז זהו. 
אני יודעת שלקראת הקיץ גם אתם רוצים להתחדש בהוואינס חדשות, כי אין מה לעשות:
הוואינס זה הוואינס, וזה לא "עוד סתם כפכף לים".
איפה משיגים?
בחנויות הרשת (בעיקר בקניונים), ובחנויות נעליים נבחרות.


** הודעה חשובה:
© כל הזכויות שמורות לשונית וייס.
שימוש בתמונות ללא קבלת רשות יחשב כהפרת זכויות יוצרים.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי...

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

הלחם המופלא של פיליס גלזר. פוסט בריא ומתכון הורס.

כבר בכניסה לביתה של כוהנת הבישול פיליס גלזר, לסדנה של בישול בריא(וטעים!), חיכו לנו פינוקים על השולחן. ביס אחד מהלחם האלוהי שהיא מכינה גרם לי לרצות ממנו עוד ועוד ועוד. לחם כוסמין עם אגוזי מלך וצימוקים. טעמו המיוחד, הנעים, המתגלגל בפה, השאיר אותי מאוהבת. לא רק אותי, האמת. הייתה תמימות דעים בקרב כל משתתפות הסדנה: הלחם הזה נפלא. פיליס נתנה לנו מתכון של האלוהי הזה. בהמשך אני אתן לכם אותו, כי מתכון כזה חייבים לשמור במועדפים :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)