דלג לתוכן הראשי

אין ספק שהן נאות :) קולקציית הקיץ של טבע נאות.




סנדלים, סנדלים, סנדלים.
פעם, היו לנו תנ"כיות. בהדרגה, הן השתכללו. תנ"כיות מסוגננות. ואז באה טבע, עם "תנ"כיות סטייל", אבל צבעוניות ואופנתיות. מאז שטבע פרצה אל חיינו, עם שניים שלושה סוגי סנדלים, שהיו תחת קטגוריית "סנדלי נוחות", היא לא מפסיקה להפתיע.

טבע היא חברה ישראלית, ומרתק לראות איך במפעל, כל נעל מקבלת התייחסות אישית. 
עבודת יד, או מלאכת מחשבת, איך שתקראו לזה. 
נפגשנו כדי להציץ לקולקציית 2016, שנמכרת בכ-6000 נק' מכירה ב-35 מדינות ברחבי העולם, ובישראל כמובן.
כבוד :)
קולקציית "טבע נאות" קיץ 2016 כוללת כ-26 דגמים חדשים לנשים, שקיבלו השראה מממרקמים שונים, מהטבע, מהמדבר, וממוטיבים שבטיים. וכן, גם מהחלומות שלנו :)
אין כמו מראה עיניים:
חלק מהסנדלים מגיעות עם רפידות שניתנות להחלפה, כך שגם אם הרגל שלכם הזיעה, ניתן לקנות רק את הרפידה, ולהחליף בקלות. כל הסנדלים שיש להן את התפרים מסביב הן סנדלים שניתן להחליף להן רפידה. תכונה נהדרת!
(אני כרגע עם זוג כזה שמאפשר החלפה, אחלה רעיון!)









כולנו מכירים את טבע, ויודעים שב"טבע נאות" יש שימוש בחומרי גלם איכותיים, והרפידות הן רפידות אנטומיות שללא ספק מכתירות את הסנדלים בתואר "הסנדלים הכי נוחות".
ומה עם הגברים? גם להם מגיע :)
גם לגברים טבע נאות מציעה קולקציה רחבה. נעליים המיוצרות מעור איטלקי משובח, רך ונושם, בעיצוב ייחודי שתומך בכף הרגל באופן מושלם.  בקולקציה ניתן למצוא מגוון נעליים לכל מטרה. מנעליים "מחמיאות" למראה קז'ואל- לעבודה ולשעות הפנאי, ועד נעלי ערב חגיגיות, כדוגמת קו האקזקיוטיב: נעלי גברים אלגנטיות המשלבות נוחות ואופנה. 

הטרנדים המובילים לקיץ 2016 הם:
DUNES - עם מראה אורבני מודרני מרוכך, שיוצר חיבור בין הנוף המדברי למראה מחויט אלגנטי. צבעוניות בוהקת שמבהירה את פלטת הצבעים המובילה של קולקציית העונה. מגוון עורות במרקמים מטאליים בעלי טקסטורות, מרקמים חלקים או מבריקים בשילוב עם צבעים ניטרליים וצבעי גוף, למראה נקי ומינימליסטי. 
TOTEM - טרנד המביא השראות שבטיות פולקלוריסטיות מתרבויות פרימיטיביות מאפריקה, באלי ואיי סיישל, המושפעים מסמיכותם לאוקיינוסים הגדולים. צבעוניות מפתיעה עם נוכחות חזקה.
הצבעים כהים ורוויים: כחול, אדום, חום, חום אוכף, ירוק טורקיז, אדום, לק שחור גרפי וזהב. 
מרקמי העורות והטקסטורות: חלקות, מבריקות או מנוחשות.
DREAM MAKERS - סדרה שלוקחת השראה מהאנשים שחולמים ומגשימים את חלומותיהם. סדרה אופטימית במיוחד, עם גוונים  אביביים ופסטליים.
הצבעים: בז', אפור, סגלגל, טורקיז, סלדין, כסף ושנהב. מראה מבריק או סופר מט, עם הבזקים מטאליים או אפקטים  של וינטאג' ויישון קליל וחסר מאמץ.
אז יאללה, שיהיה לנו אחלה קיץ.
יהיה חם, אבל יהיה אופנתי, צבעוני, ושמח.

המחירים - לא זולים אך בהחלט הגיוניים לנעליים איכותיות.
טווח מחירים: 279-500 ₪

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?