דילוג לתוכן הראשי

ערב משכר בלאגו עם שי חי ותניה, עומרי וקסניה, ועם קוקטיילים שעשו שמח :)




בעיניי, לאגו ראשון לציון הוא האולם הכי שווה לאירועים.
לא משנה אם זה חתונה, ארוע חברה, או כל אירוע אחר - לאגו הוא המקום המושלם.
האולם עם האוכל הכי טעים, עם הקינוחים הכי הורסים, עם המשקאות הכי מוטרפים.
אני אסביר לכם למה לאגו הוא האולם הכי טוב לאירוע שלכם :)

השף: עדי ריכטר.
ללאגו יש את השף הכי טוב לאירועים, עדי ריכטר. 
האוכל שלו שונה ומיוחד, כזה שישאיר את האורחים שלכם עם תובנה ש"יש אירועים אחרים", ו"יש אירועים עם אוכל שווה ממש".




הקונדיטור: אריק בן עמי. 
בתחום הקייטרינג הוא ללא ספק אחד מהטובים. 

האלכוהול: FAT KAT
אז מי בא לחגוג עם האלכוהול המשובח של FAT KAT, במסיבת הקוקטיילים של לאגו?
שי חי ותניה. האיש והחליפה הצהובה, והנעליים המוזרות, עם האשה בשמלה קלאסית ונעלי שפיץ.
לא, אני לא עובדת עליכם, אלו הנעליים ואלו האנשים :)
והיו גם עומרי וקסניה, בלבוש קז'ואל, ששתו בהנאה מהקוקטיילים המעולים. 
הברמנים מדהימים. השואו שלהם כבר עושה חצי מהאירוע. עמדתי מרותקת, גם אם באיזה שלב לא יכולתי כבר לשתות, נהנתי מההכנה המושלמת של הצוות. אין ספק, בלאגו הכל בקונספט "הכי טוב".
בחיי שבא לי להתחתן, גם אם לא בא לי :)







הקוקטיילים היו מעולים פלוס.
מרתקים, נועזים, אלגנטיים, ומשכרים. 
כלי ההגשה היו אלגנטיים וכיפיים במיוחד. 
הנחתי אותם במרפסת של לאגו, שצופה לאגם של ראשון לציון במתחם יס פלאנט.
מי צריך יותר מאלכוהול כזה, נוף כזה, ואולם כזה?
אושר :)


והאולם, אין מה להגיד. רמה אחת מעל כולם. עיצוב מדליק, מסכי ענק, תאורה מיוחדת, ובכלל, רואים שלאגו הוא לא "עוד אולם".
אמרתי כבר, אפילו אני, מתעבת אירועים שכמותי, מוכנה לעשות אירוע, ואם תזמינו אותי לאירוע שתעשו בלאגו, אני מבטיחה לא להבריז :)

ויאללה, מזל טוב.
ותשתו הרבה, כי שווה להשתכר בלאגו :)
ואם שאלתם את עצמכם איפה כדאי לעשות אירוע או איפה אולם האירועים הכי טוב במרכז, אז בלי ספק בכלל: לאגו.

לאגו אולם אירועים
ראשון לציון מערב
המאה ועשרים 6 
פארק האגם 
טלפון: 072-2800100 

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

קציצות בשר נהדרות ורכות, עם גזר ותפוח אדמה. מתכון מנצח, גם לילדים שלא מוכנים לאכול ירקות.

אני אוהבת קציצות. מאד מאד אוהבת קציצות. ויש לי בעיה: הבת שלי לא אוכלת כמעט ירקות. לפעמים אני מנסה להכין כל מיני דברים שאפשר לגוון אותם בירקות, כדי שיכנסו לה קצת ויטמינים חיוניים לגוף. ככה המצאתי את הקציצות האלו. פשוט לקחתי את מתכון הקציצות הרגיל שלי, ושדרגתי אותו. הקציצות טעימות להפליא, רכות ועושות שמח בלב. וכמו תמיד אצלי: המתכון גם קל להכנה. צ'יק צ'ק ויש ארוחת צהריים. אלו קציצות בשר מטוגנות, שאני מכינה אותן לפעמים עם עוף, לפעמים עם הודו, ולפעמים עם בקר. לפי החשק ולפי מה שיש בבית. אז הנה, המתכון לקציצות שתמיד מצליחות, ובתיאבון :)