דלג לתוכן הראשי

ערב משכר בלאגו עם שי חי ותניה, עומרי וקסניה, ועם קוקטיילים שעשו שמח :)




בעיניי, לאגו ראשון לציון הוא האולם הכי שווה לאירועים.
לא משנה אם זה חתונה, ארוע חברה, או כל אירוע אחר - לאגו הוא המקום המושלם.
האולם עם האוכל הכי טעים, עם הקינוחים הכי הורסים, עם המשקאות הכי מוטרפים.
אני אסביר לכם למה לאגו הוא האולם הכי טוב לאירוע שלכם :)

השף: עדי ריכטר.
ללאגו יש את השף הכי טוב לאירועים, עדי ריכטר. 
האוכל שלו שונה ומיוחד, כזה שישאיר את האורחים שלכם עם תובנה ש"יש אירועים אחרים", ו"יש אירועים עם אוכל שווה ממש".




הקונדיטור: אריק בן עמי. 
בתחום הקייטרינג הוא ללא ספק אחד מהטובים. 

האלכוהול: FAT KAT
אז מי בא לחגוג עם האלכוהול המשובח של FAT KAT, במסיבת הקוקטיילים של לאגו?
שי חי ותניה. האיש והחליפה הצהובה, והנעליים המוזרות, עם האשה בשמלה קלאסית ונעלי שפיץ.
לא, אני לא עובדת עליכם, אלו הנעליים ואלו האנשים :)
והיו גם עומרי וקסניה, בלבוש קז'ואל, ששתו בהנאה מהקוקטיילים המעולים. 
הברמנים מדהימים. השואו שלהם כבר עושה חצי מהאירוע. עמדתי מרותקת, גם אם באיזה שלב לא יכולתי כבר לשתות, נהנתי מההכנה המושלמת של הצוות. אין ספק, בלאגו הכל בקונספט "הכי טוב".
בחיי שבא לי להתחתן, גם אם לא בא לי :)







הקוקטיילים היו מעולים פלוס.
מרתקים, נועזים, אלגנטיים, ומשכרים. 
כלי ההגשה היו אלגנטיים וכיפיים במיוחד. 
הנחתי אותם במרפסת של לאגו, שצופה לאגם של ראשון לציון במתחם יס פלאנט.
מי צריך יותר מאלכוהול כזה, נוף כזה, ואולם כזה?
אושר :)


והאולם, אין מה להגיד. רמה אחת מעל כולם. עיצוב מדליק, מסכי ענק, תאורה מיוחדת, ובכלל, רואים שלאגו הוא לא "עוד אולם".
אמרתי כבר, אפילו אני, מתעבת אירועים שכמותי, מוכנה לעשות אירוע, ואם תזמינו אותי לאירוע שתעשו בלאגו, אני מבטיחה לא להבריז :)

ויאללה, מזל טוב.
ותשתו הרבה, כי שווה להשתכר בלאגו :)
ואם שאלתם את עצמכם איפה כדאי לעשות אירוע או איפה אולם האירועים הכי טוב במרכז, אז בלי ספק בכלל: לאגו.

לאגו אולם אירועים
ראשון לציון מערב
המאה ועשרים 6 
פארק האגם 
טלפון: 072-2800100 

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

אורז עם בשר טחון ותבלינים. מנה שמכינים מהר, ומחסלים מהר :)

דבר אחד ידוע ובטוח: אני לא אוהבת לבלות שעות במטבח בהכנת מתכונים מורכבים. 
אני אוהבת מהר, מזין, וטעים. 
זו בדיוק המנה הזו. כל פעם שאני בלחץ זמן, שזה כמעט תמיד, ואני צריכה להכין צהריים בזריזות - אני מוציאה את המתכון הזה שלי ממעמקי הזיכרון, ותוך חצי שעה גג יש ארוחת צהריים שמתחסלת די מהר. האמת? אין כמעט פעם שנשאר משהו שיכול להיכנס למקרר לטובת ארוחת צהריים למחר. 
זה פשוט לא קורה. 
אז ביקשתם, ואני, לא יכולה להשאיר אתכם בלי מתכון למנה הנהדרת הזו.
היא מדהימה גם כשבאים אורחים. הצבעים שלה, הטעמים והקלות - הופכים אותה למושלמת לאירוח. 

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים.