דלג לתוכן הראשי

ערב משכר בלאגו עם שי חי ותניה, עומרי וקסניה, ועם קוקטיילים שעשו שמח :)




בעיניי, לאגו ראשון לציון הוא האולם הכי שווה לאירועים.
לא משנה אם זה חתונה, ארוע חברה, או כל אירוע אחר - לאגו הוא המקום המושלם.
האולם עם האוכל הכי טעים, עם הקינוחים הכי הורסים, עם המשקאות הכי מוטרפים.
אני אסביר לכם למה לאגו הוא האולם הכי טוב לאירוע שלכם :)

השף: עדי ריכטר.
ללאגו יש את השף הכי טוב לאירועים, עדי ריכטר. 
האוכל שלו שונה ומיוחד, כזה שישאיר את האורחים שלכם עם תובנה ש"יש אירועים אחרים", ו"יש אירועים עם אוכל שווה ממש".




הקונדיטור: אריק בן עמי. 
בתחום הקייטרינג הוא ללא ספק אחד מהטובים. 

האלכוהול: FAT KAT
אז מי בא לחגוג עם האלכוהול המשובח של FAT KAT, במסיבת הקוקטיילים של לאגו?
שי חי ותניה. האיש והחליפה הצהובה, והנעליים המוזרות, עם האשה בשמלה קלאסית ונעלי שפיץ.
לא, אני לא עובדת עליכם, אלו הנעליים ואלו האנשים :)
והיו גם עומרי וקסניה, בלבוש קז'ואל, ששתו בהנאה מהקוקטיילים המעולים. 
הברמנים מדהימים. השואו שלהם כבר עושה חצי מהאירוע. עמדתי מרותקת, גם אם באיזה שלב לא יכולתי כבר לשתות, נהנתי מההכנה המושלמת של הצוות. אין ספק, בלאגו הכל בקונספט "הכי טוב".
בחיי שבא לי להתחתן, גם אם לא בא לי :)







הקוקטיילים היו מעולים פלוס.
מרתקים, נועזים, אלגנטיים, ומשכרים. 
כלי ההגשה היו אלגנטיים וכיפיים במיוחד. 
הנחתי אותם במרפסת של לאגו, שצופה לאגם של ראשון לציון במתחם יס פלאנט.
מי צריך יותר מאלכוהול כזה, נוף כזה, ואולם כזה?
אושר :)


והאולם, אין מה להגיד. רמה אחת מעל כולם. עיצוב מדליק, מסכי ענק, תאורה מיוחדת, ובכלל, רואים שלאגו הוא לא "עוד אולם".
אמרתי כבר, אפילו אני, מתעבת אירועים שכמותי, מוכנה לעשות אירוע, ואם תזמינו אותי לאירוע שתעשו בלאגו, אני מבטיחה לא להבריז :)

ויאללה, מזל טוב.
ותשתו הרבה, כי שווה להשתכר בלאגו :)
ואם שאלתם את עצמכם איפה כדאי לעשות אירוע או איפה אולם האירועים הכי טוב במרכז, אז בלי ספק בכלל: לאגו.

לאגו אולם אירועים
ראשון לציון מערב
המאה ועשרים 6 
פארק האגם 
טלפון: 072-2800100 

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?