דילוג לתוכן הראשי

הנעליים עם הפטנט הכי מדליק - כל יום לוק חדש :)




תאמינו לי - אני לא נוסעת סתם לחיפה.
כשסיפרו לי על גאליבל, ועל הפטנט שהם הביאו מברזיל - לא הסכמתי לוותר. לקחתי את עצמי, נכנסתי לרכב, ונסעתי צפונה, לחיפה. שאלתי את עצמי בדרך הארוכה והפקוקה: "למה עשיתי את זה?", ועניתי לעצמי:
א. כי אני אשה, ואף אשה לא מוותרת על נעל חדשה.
ב. כי הפטנט הזה הוא לא נעל אחת חדשה, הוא 15 נעליים חדשות  :)
ההשקה הייתה נוצצת. המוני אנשים הסתערו על החנות, ומדדו... רצועות. 

טוב, נו, גם נעליים.

גאליבל מביאה את הבשורה לקיץ הזה בזכות נעליים עם פטנט של בסיס קבוע - ורצועות מתחלפות.
תבחרי את הבסיס - ואז תבחרי לו כמה רצועות שתרצי. חלקות, צבעוניות, ורודות, עם עור דמוי נחש, כתומות, כחולות, או שחורות, ועוד ועוד ועוד.
אז איך זה עובד? 
לגאליבל יש המון בסיסים. בשלב ראשון בוחרים את הבסיס: עקב, שטוח, מוגבה, שחור, צבעוני, ועוד.
בחרת לך בסיס שאת אוהבת?
עכשיו תבחרי לו רצועות :)

מחר את לובשת בגד אחר? 
ממש פשוט - תחליפי רצועות, ויש לך נעל אחרת לגמרי!
אין ספק, פטנט מדהים.
לא הפסקתי להתלהב, והאמת שקצת שיגעתי את המוכר בחנות.
"תביא לי את הרצועות הורודות האלו!", אמרתי. הלבשתי אותן על הבסיס שבחרתי, ואז החלטתי שאני רוצה גם את הרצועות הצבעוניות, עם הרבה סגול, שיתאימו לשמלח החדשה שלי.
"תביא לי גם רצועות שחורות", המשכתי לתפעל אותו. כי בינינו, שחור תמיד טוב :)

רגע, רגע... נראה לי שאני צריכה רצועות M. ושוב הורדתי בקליליות מהבסיס, והרכבתי במקום רצועות ה-S רצועות M.
לא יכולתי להפסיק לשחק. גאליבל אכן נותנות פתרון מדליק והמון אפשרויות במחיר סביר לחלוטין.
בסוף החלטתי לקנות גם כפכפים, כי קיץ וזה, אבל כבר לא היו במידה שלי, אז כנראה שאצטרך לחזור לחיפה :)
אני פחות מתחברת לעקבים שמאלצים אותי ללכת כמו ברווז, אבל יש נשים שהולכות על עקבים בקלילות.
בהלת עקבים נרשמה בגאליבל בערב ההשקה :)
בזמן שהגברים קבעו את המזוזה למקומה, אני הבנתי דבר פשוט:
נשים ונעליים זו אהבה :)
מכיוון שעדיין לא ויתרתי על הכפכפים השטוחות של גאליבל, אני מתכננת ביקור קרוב שוב בחיפה.
אבל בינינו? אני מקווה שגאליבל יגיעו למרכז, ומהר, כדי לחסוך לי את הנסיעות לשופינג בקריון, כי אני מאוהבת. ואם עוד לא הזכרתי - הן גם ממש נוחות!
והכי חשוב? שיהיה לכם קיץ צבעוני ושמח.
ואל תתבלבלו - יש נעליים, ויש גאליבל :)

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח.  מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד.  המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים.  את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים. הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח. בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה. אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית. כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים. אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית. ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים. כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע. מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי