דלג לתוכן הראשי

הנעליים עם הפטנט הכי מדליק - כל יום לוק חדש :)




תאמינו לי - אני לא נוסעת סתם לחיפה.
כשסיפרו לי על גאליבל, ועל הפטנט שהם הביאו מברזיל - לא הסכמתי לוותר. לקחתי את עצמי, נכנסתי לרכב, ונסעתי צפונה, לחיפה. שאלתי את עצמי בדרך הארוכה והפקוקה: "למה עשיתי את זה?", ועניתי לעצמי:
א. כי אני אשה, ואף אשה לא מוותרת על נעל חדשה.
ב. כי הפטנט הזה הוא לא נעל אחת חדשה, הוא 15 נעליים חדשות  :)
ההשקה הייתה נוצצת. המוני אנשים הסתערו על החנות, ומדדו... רצועות. 

טוב, נו, גם נעליים.

גאליבל מביאה את הבשורה לקיץ הזה בזכות נעליים עם פטנט של בסיס קבוע - ורצועות מתחלפות.
תבחרי את הבסיס - ואז תבחרי לו כמה רצועות שתרצי. חלקות, צבעוניות, ורודות, עם עור דמוי נחש, כתומות, כחולות, או שחורות, ועוד ועוד ועוד.
אז איך זה עובד? 
לגאליבל יש המון בסיסים. בשלב ראשון בוחרים את הבסיס: עקב, שטוח, מוגבה, שחור, צבעוני, ועוד.
בחרת לך בסיס שאת אוהבת?
עכשיו תבחרי לו רצועות :)

מחר את לובשת בגד אחר? 
ממש פשוט - תחליפי רצועות, ויש לך נעל אחרת לגמרי!
אין ספק, פטנט מדהים.
לא הפסקתי להתלהב, והאמת שקצת שיגעתי את המוכר בחנות.
"תביא לי את הרצועות הורודות האלו!", אמרתי. הלבשתי אותן על הבסיס שבחרתי, ואז החלטתי שאני רוצה גם את הרצועות הצבעוניות, עם הרבה סגול, שיתאימו לשמלח החדשה שלי.
"תביא לי גם רצועות שחורות", המשכתי לתפעל אותו. כי בינינו, שחור תמיד טוב :)

רגע, רגע... נראה לי שאני צריכה רצועות M. ושוב הורדתי בקליליות מהבסיס, והרכבתי במקום רצועות ה-S רצועות M.
לא יכולתי להפסיק לשחק. גאליבל אכן נותנות פתרון מדליק והמון אפשרויות במחיר סביר לחלוטין.
בסוף החלטתי לקנות גם כפכפים, כי קיץ וזה, אבל כבר לא היו במידה שלי, אז כנראה שאצטרך לחזור לחיפה :)
אני פחות מתחברת לעקבים שמאלצים אותי ללכת כמו ברווז, אבל יש נשים שהולכות על עקבים בקלילות.
בהלת עקבים נרשמה בגאליבל בערב ההשקה :)
בזמן שהגברים קבעו את המזוזה למקומה, אני הבנתי דבר פשוט:
נשים ונעליים זו אהבה :)
מכיוון שעדיין לא ויתרתי על הכפכפים השטוחות של גאליבל, אני מתכננת ביקור קרוב שוב בחיפה.
אבל בינינו? אני מקווה שגאליבל יגיעו למרכז, ומהר, כדי לחסוך לי את הנסיעות לשופינג בקריון, כי אני מאוהבת. ואם עוד לא הזכרתי - הן גם ממש נוחות!
והכי חשוב? שיהיה לכם קיץ צבעוני ושמח.
ואל תתבלבלו - יש נעליים, ויש גאליבל :)

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?