דלג לתוכן הראשי

מתחם יופי מושלם לכלות - לימור בן יוסף בהשקה שכולה סטייל.




זה היה בוקר עייף שכזה.
התעוררתי ומילמלתי: "מזל שההשקה של היום קרובה לבית".
כתושבת ראש העין, לרוב אני צריכה לנסוע להשקות תל אביביות. 
הפקקים ומצוקת החנייה גורמים לי לוותר, במיוחד על השקות בשעות הבוקר.
על זו לא ויתרתי. כמה השקות יש בהוד השרון, 7 דקות מהבית? :)
האמת?
ידעתי שאני הולכת להשקת מתחם יופי, רק לא תיארתי כמה יופי. המון.
אני זוכרת היטב את הסיוט של ימי ה"טרום חתונה" שלי. ריצות למיליון מקומות, כשכל דבר נמצא בנקודה אחרת של תל אביב. כן, כן, פעם הייתי תל אביבית אמיתית :)
את שמלת הכלה קניתי בכיכר המדינה. לא שלא היו השכרות, אבל אני רציתי שמלה של "לורה אשלי", שבשנות ה-90 היה בארץ סניף אחד של המותג הבריטי, עם שמלות בסגנון כפרי רומנטי. אהה, ושלא יהיה לבן בוהק. רציתי לבן-קרם. 
משם רצתי לשוקי זיקרי, לתסרוקת. כשאני חושבת על זה, הייתי די מפונקת :)
את האיפור עשה לי בועז שטיין, שהיום הוא מותג בפני עצמו, אז הוא היה מאפר מוכשר בתחילת דרכו, עם הפקות איפור לקטלוגים ועיתונים כמו "לאשה" ואחרים.
וכן, כמה שזה היה מייאש לרוץ ממקום למקום. וכמה הייתי שמחה לחזור על התהליך, הפעם במקום אחד, ובקלאסה של 25 שנה קדימה. אז הנה, זה כאן, וזה קיים, וזה כיף גדול.

אני אתחיל דווקא עם האשה מאחורי החזון והמתחם - לימור בן יוסף.
קצת על המעצבת
המעצבת לימור בן יוסף היא המלבישה הרשמית של תחרות מלכות היופי.
מאז שלימור בן יוסף בת ה-43 זוכרת את עצמה, רוב חייה סבבו סביב עולם היופי והאופנה. עוד בתקופת התיכון עיצבה תסרוקות לחברותיה, איפרה אותן ובשיעורים הייתה מציירת ללא הפסקה. 
את סלון היופי הראשון שלה "פתחה" בגיל 15 על גג ביתם של הוריה, כשהלקוחות הראשונים היו השכנים והמשפחה, שהפכו את הגג למקום שבו מתארגנים לאירועים כאלו ואחרים.
מאז עברו הרבה שמלות ותסרוקות בנהר, ולימור בן יוסף, אחרי שנים של התמקצעות בתחום - פתחה מתחם מרשים שמשתרע על פני כ-400 מ"ר, בהוד השרון.
מה יש במתחם?
מתחם היופי המרשים בגודלו וביופיו מציע את כל מה שכלה צעירה והמלוות שלה צריכות ביום הכי חשוב שלה.
עיצוב אישי לשמלת כלה? יש. 


תסרוקת ערב מותאמת? יש ויש. 



איפור מקצועי ומושלם? ברור שיש.
פדיקור ומניקור? נו, נראה לכם שלא? יש!

רגע, זה לא הכל!
להשלמת החוויה ניתן גם למצוא במתחם מגוון טיפולי יופי, ספא מפנק וקוסמטיקה. 
אין מילים. רק בשביל כל הפינוק הזה, בא לי להתחתן שוב :)
     
על הקולקציה
קולקציית שמלות הכלה של לימור בן יוסף נתפרות בקפידה ובתפירת עילית, בעבודת יד בלבד (!), ומעוצבת בהתאם להשראות שלימור מקבלת מהיכרותה עם עולם התוכן הנשי, מנסיעותיה בעולם, ומקהל לקוחותיה.
את שמלות הערב לימור מייבאת בלעדית מזירות האופנה הבינלאומיות כשהקו המנחה שלה הינו לבוש נוח, אלגנטי ונחשק ובעל גזרות מחמיאות ומותאמות לכל גוף. 
עיקר עיצוביה מושתתים על איורים וציורים פרי דמיונה.
הקולקציות שלה מגיעות בגרסת LIMITED EDITION, שום קולקציה אינה דומה לקודמתה.
זכינו לבוקר של תצוגת אופנה, ממיטב הדגמים של לימור, וזה רק חלקיק מקולקציית השמלות המשגעת שלה.












טווח מחירי השמלות: 8,000 ₪ - 18,000 ₪  
ואם עשיתי לכן חשק  להתחתן, או שאתן כבר בתהליך ורק מחפשות מקום שיעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים ויפים - יש לכן את המקום המושלם לשמלות כלה, ולכל מה שסובב את היום המלכותי הזה.
והכי חשוב: זה לא בבלגן של ת"א, ואין בעיות חניה, לימור מקסימה ומוכשרת, והקונספט מושלם.
ניתן להשיג במתחם לימור בן יוסף - דרך רמתיים 91, הוד השרון. 




תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?