דלג לתוכן הראשי

נוטרישף. המקום האידיאלי לחובבי מטבח, גאדג'טים, ואפייה.



בשבילי, חנויות כלים, אביזרים וגאדג'טים למטבח - זו אהבה.
אהבה קטנה שלי. אני נכנסת לחנויות כאלו, ועומדת נפעמת. אני רוצה את הכל. בעצם, כמעט הכל, כי את הרוב כבר יש לי :)

כשמזמינים אותי לראות חנות שלא היכרתי, שכל כולה אביזרי מטבח - אני אף פעם לא מסרבת.
לכו תדעו איזה גאדג'ט חדש אני עדיין לא מכירה, איזה סיר חדש עדיין לא מיששתי.

הגעתי לנוטרישף. 
נוטרישף היא חנות שכל כולה עונג לחובבי מטבח.
היא ממוקמת ברחוב אחוזה ברעננה, ומהווה קורת גג למותגי בישול מהמובילים בעולם.
תוכלו למצוא שם הכל.
אני יודעת, חלקכם תגידו: "רעננה? מי בכלל מגיע לרעננה?"
אז יש לי תשובה גם בשבילכם:
אפשר להזמין גם דרך האתר של נוטרישף :)
קופסאות הואקום הן פטנט נפלא להארכת חיי המזון.
התלהבתי, ועכשיו גם לי יש בבית קופסת ואקום למלפפונים ועגבניות. 
אין ספק בכלל - מאריך ושומר על הירקות בצורה מדהימה!

החנות מהווה קורת גג למותגי בישול מהמובילים בתחומם בעולם, ואני רק חולמת על הויטמיקס :)
טוב, אני אמשיך לחלום, ובינתיים אספר לכם עוד.
בחנות קיימות חטיבות המוצרים הבאות:
מוצרי חשמל: בלנדרים, מעבדי מזון, מסחטות מיצים, מיקסרים, מייבשי מזון, מטחנות קפה ותבלינים.
סירים, מחבתות וווקים: מתוצרת חברת הסירים של חברת FISSLER הגרמנית. 
כלים שהם שם דבר בעולם, שעשויים מפלדת אל-חלד 18/10 איכותית, עמידים לאורך שנים, עם 10 שנות אחריות. 
סכינים: מסכיני השף של המותג הגרמני הבינלאומי פיסלר, ועד סכינים קראמיות במבחר גדלים.
אפיה: גן עדן אמיתי לכל חובבי האפייה, עם פתרונות כוללים לכל מטרה. מגוון רחב של אביזרי אפייה באיכות מעולה, תוצרת חברת לורך הגרמנית. תבניות סיליקון גמישות ומעוצבות לעוגות, עוגיות וקאפקייקס, תבניות לשוקולד ועוד
גאדג'טים למטבח, כלי אחסון למטבח ובהם  מכסי סיליקון ובקבוקי שתיה ועוד.



באגף כלי הבישול הוצגו לנו סירים מאד מיוחדים ומעניינים. אם רק היה לי מקום בארונות :)
מכסים עם פטנט מיוחד, ווק עם אופציה לאידוי, ותחתיות מיוחדות עם ערכים מוספים לא מבוטלים.






גם חובבי האפיה לא מקופחים, בכלל לא :)
תבניות סיליקון לכל מטרה, ותבניות רגילות גם.
משטח לפיצה, ומערוך מתקפל, לחיסכון במקום בארון.







מעבר לזה שהחנות משלבת תצוגה מרהיבה, יש גם חוויית שימוש הכוללת הדגמה אישית תוך התנסות ושימוש במוצרים השונים ואף טעימות מהתוצרים הסופיים. אחת ממכונות המיצים הודגמה לנו, ובסוף שתינו מיץ טעים, וזה משהו שלא רואים בכל חנות :)
לקוחות נוטרישף מוזמנים להגיע להדגמה אישית בחנות בכדי להתרשם מהמוצר, להתנסות בשימוש בו ולבחון אותו טרם הרכישה וללא התחייבות. יתרון משמעותי!




נוטרישף
אחוזה 128, רעננה (אש סנטר)
טלפון : 073-7689449


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?