דילוג לתוכן הראשי

חג שמח מאד מנעמן, עם מתנות חדשות ויפיפיות, ואסף גרניט גם :)



אני אוהבת חגים. מאד אוהבת חגים.
כולם עסוקים בהיסטריית קניות, במתנות, בבישולים, בנסיעות, ואווירה של פאניקה ושמחה באוויר.
דיסוננס מרתק.
מה אני הכי אוהבת בחגים?
את כל אולמות התצוגה של חנויות כלי הבית. כולן מציגות פטנטים חדשים למטבח, כלים מרגשים, מתנות מקסימות, והרי ידוע שכלים נאים עושים לי ולכל אחד שאוהב את המטבח - ממש ממש שמח.
אולם התצוגה של נעמן ענק.
לונה פארק של ממש.
באתי להתרשם מהמוצרים המעניינים החדשים מהקולקציות החדשות, ואני חייבת להודות:
היה הרבה מה לראות, והמון דברים להתפעל מהם.

אני אתחיל דווקא עם הפרזנטור של נעמן, אסף גרניט.
הוא כוכב, הוא מוערך ומוערץ, והוא מוכשר בטירוף. כן, כן, הילד עם הפרעת הקשב, אותו אחד שבביה"ס חשבו שלא יצא ממנו כלום, הוא כנראה האיש הכי עסוק במדינה.
וזה הרגע שגם אני מוציאה לשון למורים ולמורות שלי, ועושה להם "נה נה נה לכם!"
כי מי כמוני יודעת :)

הקולקציה של אסף גרניט מתמקדת בסדרת סירים ומחבתות חדשה, תחת השם IRON SPRAY.
אז מה הרעיון מאחורי IRON SPRAY, ולמה זה טוב לנו? ומה מיוחד בסדרה הזו?
החידוש בסדרת הסירים הוא התחתית: טכנולוגיית "IRON SPRAY" המתקדמת בעולם- נחשבת בעיני רבים כדבר הבא במטבח המקצועי והביתי. הטכנולוגיה החדשה מאפשרת לחסוך כ-30% מזמן הבישול וזאת הודות לארבעת השכבות הייחודיות אשר ממוקמות בתחתית החיצונית של כלי הבישול.
הבסיס החיצוני של תחתית הסיר הוא Full induction. עליו "יושבת" שכבת SPRAYIRON ראשונה המשפרת את ביצועי האינדוקציה בכ-15% ויותר, ומוליכות החום מזרזת בכ-30% את זמן הבישול.
שכבה שלישית SPRAYAluminum powder ליציבות ולחוזק מרבי, הגנה מפני חלודה ולהולכת חום שווה ואחידה.
שכבת צבע חיצוני של תחתית לשמירה על חוזק ויציבות התחתית בטמפרטורות גבוהות, המאפשרת שימוש בתנור עד °200.
וככה זה נראה בחיתוך של סיר :)
הסדרה החדשה כוללת סירים ומחבתות שמיוצרים מסגסוגות אלומיניום איכותיות.
לסדרה יש ציפוי פנימי NON STICK מבית DuPont ארה"ב (וזה אומר איכות), המונע את הדבקות המזון ומאפשר שימוש בטוח גם בכמות מופחתת של שמן.
לסדרה יש ציפוי חיצוני Hard Anodized ומעליו שתי שכבות נוספות של NON STICK המגנות על ה-Hard Anodized ומאפשרות שימוש במדיחי כלים ללא כל חשש.
צבעם השחור של הסירים מקנה להם מראה מקצועי, אלגנטי אחיד וקל יותר לניקוי, אבל היום כבר כולם עושים "סירים שחורים", כך שפה אני לא רואה חידוש משמעותי.
הידיות הארגונומיות נועדו לשפר את נוחות האחיזה וניתנות לשימוש בכיריים מכל סוג והכנסתם למדיח כלים ללא חשש.
בקיצור - סדרה שווה למטבח ביתי!
כמובן שכל אחד ואחת תשמח לכלי בישול ממותג :)
 אני התאהבתי בסיר מקסים ואלגנטי, שמאפשר אידוי בחלקו העליון. אחד כזה בקרוב יהיה במטבח שלי. ככה זה כשאני מתאהבת :)


בכלל, אידוי זה בריא, וכיף, וגם הרוסטר עם מגש האידוי כבש אותי.
תענוג אמיתי!!!


מעבר לסירים וכלי הבישול המהממים, שאני יכולה לכתוב עליהם עוד ועוד, יש גם את כלי הבית המעולים.
אני אתן עוד במה קטנה לאסף גרניט, ואז אמשיך הלאה :)
גם סדרת הבוצ'רים ממותגת אסף גרניט. בוצ'ר בלוק זה מצרך שכל חובב בישול מחזיק בבית
יתרונות הבוצ'ר בלוק:
הבוצ'ר עשוי מעץ השיטה Acacia  עץ טבעי אשר משמש לייצור קרשי חיתוך.
מגיע בשמונה גדלים שונים, דבר המבטיח התאמה למשטחים שונים ולחומרי גלם שונים.
חזק ועמיד בפני רטיבות.
מרשים ביופיו ובעוצמתו ומיועד לעבודה מסיבית יום יומית.
הבוצ'ר בלוק מעוצב ומשמש גם להגשה ישירה לשולחן

הבוצ'רים משגעים! וזהו. כל מילה נוספת מיותרת :)
עוד פטנט מדליק: מחבת כפולה.
שתי מחבתות שמתחברות אחת לשנייה על ידי מגנט. הקוטר של המחבתות הוא 24 ס"מ, וגם הן בעלות ציפוי DuPont Teflon Classic רב שכבתי, ועשויות מיציקת אלומיניום באיכות גבוהה.
הן מאפשרות לבשל בסגנון אחר, וגם להפוך דברים בקלות כדי לתת זמן בישול משני הצדדים.
ניתן כמובן להפריד בין המחבתות, ולהשתמש בכל אחת מהן. תוכלו לבשל בצורה חדשנית, נוחה ויחודית.
בזכות הסגירה המושלמת בין שתי המחבתות אפשר לטגן בקלות מלאווח, להכין פשטידות, דגים ועוד.
המחבת מתאימה לשימוש בכל סוגי הכיריים, וניתנת לשטיפה במדיח הכלים.
לכל מחבת כפולה מצורף ספר מתכונים של השף אסף גרניט שמתאים במיוחד למחבת הזו.
בקיצור - להיט, לא? :)
ואם נגלוש לרגע לעיצוב שולחן החג, לכלי הגשה, ולמתנות שכל אחד ישמח לקבל - לנעמן יש המון פריטים מופלאים, במחירים מגוונים, ותמיד שווה לעשות סיבוב באחת מחנויות הרשת.
קולקציית הכלים בציפוי הסיליקון מאד מעניינת.



קולקציה מיוחדת לראש השנה היא "LOVE", והיא מביאה איתה משב רוח רומנטי ונקי לשולחן החג.
שילוב הצבעים אדום-לבן (יהיי! הפועל ת"א!) מעניק אווירה של אהבה, רוגע וכיף. אהמממ... על השולחן, לא בבלומפילד :)
קולקציית האהבה החדשה של נעמן, משלבת את שני הצבעים לצד הדפסי משבצות ולבבות וטקסטורות שונות.
הקולקציה כוללת מספר רחב של כלים: קעריות במגוון גדלים, פלטות הגשה ותבניות מלבניות ואובליות
ספלים, סט מלח פלפל העשויים קרמיקה ייחודית יפיפייה. 
הכלים מגיעים בתפזורת וניתן לשלב בין הדוגמאות השונות, ליצור את שולחן החג המשפחתי והאישי שלכם. בנוסף הכלים עשויים מפורצלן איכותי אשר עבר תהליך שריפה בטמפרטורה גבוהה והוא מעניק לכלים ברק עמידות חוזר וקלות במשקל.

ויש את הקולקציות הקלאסיות, שתמיד עושות שולחן חג יפיפה :)



והגאדג'טים - תמיד עושים לי שמח.
קרש חיתוך שמורכב מחמש פלטות, שניתנות לפירוק. הרי כולנו מכירים את הרגע שבו קרש החיתוך שרוט כולו, והגיע לזמנו להחלפה.
קרש החיתוך של נעמן מתפרק, ובכל פעם ששכבה מגיעה לסופה, לא צריך לקנות חדש.
פשוט מורידים שכבה! מדליק :)
סל תפוחי אדמה יפיפה, אם היה לי מקום לשים אותו בבית, הייתי חוטפת אותו!!!
בקיצור, איך אמר אסף גרניט?
"יש לכם את כל הכלים להצליח במטבח".
בנעמן, כמובן :)

איפה קונים?
ברשת חנויות נעמן בכל הארץ.
חג שמח, לבינתיים.
פוסטים מרעננים לחג ימשיכו לזרום עבורכם.
תהנו :)

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור". לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה.  כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו.  כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית. כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה.  אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות. לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל? אני מתה על בלינצ'סים. 

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח.  מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד.  המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים.  את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים. הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)